Jump to content

Moto Zajednica

Motor i ja VS 1.54 promila alkohola u kolima

Recommended Posts

  • U prolazu, 58 postova

Da počnemo prvo sa činjenicama:

 

 

Sinoć oko 18h vraćajući se od kuma (Almighty) oduzeta mi je prednost na izlasku iz krivine i došlo je do pad.

 

 

Epilog pijani vozač automobila sa u trenutku alko testa 1,54 u krvotoku jedva sposoban da stoji i moja vožnja i hitnoj do VMA (koji je bio dežuran u trenutku)

 

 

Situacija e odigrala na sledeći način:

 

 

Vraćajući se kući, pošto je bilo hladno a vozim naked-a inače sam išao sporije. usporavam pri ulasku u krivinu, gledam kola iza sebe koja mi se približavaju, i pri kraju krivine počinjem da dodajm gas. Pri ubrzavanju vidim pežo 407 karavan kako daje migavac pred pešačkim da skrene boga pitaj gde. krećem jako da kočim i vidm da je auto stao zašavši malo u moju traku.

 

Vidim da mi se prbližava auto iza mene i počinjem da popuštam na kočenju kada lik sa pežoom krene i blokra celu moju traku i deo suprotne i opet zastane. ja se vraćam na jako kočenje i gledam gde da bežim. Pežo sada ponovo se pokrene malo i pređe u moju traku i krenn na ivičnjak, Ja sada gledan da ga pređem u suprotnu traku ali vidim kola iz suprotnog smera i odlucujem da nastavim da vučem na desno van puta i da kočim jer ralunam bolje nego čeono u drugi auto. Lik me gleda i bukvalno prati van puta. kada sam već sičao van puta na šljunak i blato i dosta se približio pežou počinje da mi beži zadnji točak i ja rašunam bolje da se položim i postrance da dodjem do njega nago da udarim prednjom vilom. Motor se obara na levu stranu i ja pokušavam da se izvućem ali pošto je brže pao nego što sam mislio nisam stigao da siđem sa njga pre pada nego sam se dočekao na ruku i leva noga mi je ostala ispod motora i nagnječila se malo.

 

 

Poršlo je sekund dva, ja se izvlačim i gledam ruka boli ali je pomeran kontam nije pelom, boli lakat, ali su rukavica i jakna odradile dobar deo posla, noga se iskrenula malo, boli ali sam u trenutku mogao relativno da se oslonim na nju. u trenutku lik izlazii kreće sa pričom de sam ja našao njega baš. Nisam još sav došao pri sebi i prva reakcija mi je bila da dignem motor i vidim šta je sa njim. lik mi kao pomaže ja ga u ovom tenutku kuliram on diže motor i obori ga na drugu stranu. ja gledam šta radi i neverujem. pridjem mu on bazdi na alkohol. tu ga slonim odćopam i dignem motor.

 

 

Nastaviće se uskoro...

 

 

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Svrati ponekad, 199 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Trenutno bez

Brate dobro si prosao,sta da ti kazem sto vec ne znas sam ! Rane ce zarasti,motor opraviti i cepaj dalje.

 

Nego nisam razumeo ovu zadnju recenicu mozda si hteo da kazes , "tu ga Slomim,odcopam i dignem motor" ?

 

 

Brz oporavak

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 58 postova

kucam trenutno sa posla pa ima grešaka u pisanju 1zvizduk.gif

 

Htedoh reći da sam ga tu sklonio od motora da ga opet nebi revrnuo i onda samga digao motor na ćopavu.

 

to se deslio na krivini pre crkve kada se sa auto puta isključi i ide ka plavim horizontima ne znam tačno kakao se zove ta ulica.

 

Nastavak:

 

 

To što sam digao motor su mi posle rekli i panduri da je greška ali šta čovek da radi kada u situaciji ne razmišlja baš naj čistije. jošuvek pokušavam da skapiram šta se dešava oko mene a lik mi prilazi da se dogovorimo i navaljuje jer e pija on će da mi da 100 evra pa ako zafali da ga zovem. Jesam bio pogubljen malo u tenutku ali ne baš toliko da prihvatim te gluposti. Zovem kuma da doje, i nastavljam da slušam lika koji lupeta i sada vrti priču da sam ja kriv jer sam ja u njega uletao, tetura setamo vamo ja pokušavam da se smirim da ne skočim na njega da ga ubijem od batina jer od toga nemam ništa. Kad on krene da mi priča kaoa ja njega sada ometam i kakao je on krenuo da ubije nekoga u urgentom centru i da ima pištolj u kolima, a jelte jaga sada zadržavam. Ne znam koliko lik lup akoliko je istina jer je mortus pijan, i gledam da ako krene prema kolima (koja je usput pomerio dok sam ležao pod motorom)da skočim na njega i makar da ga prizemim u blato tu da nemože da dodje do pištolja ako mu je u kolima. Stiže Nemanja (kum) tu u to trenutku stižu i kola sa njegovim nekim pajtosima njih dvojica. oni izlaze i ovaj jedan krene da ga gurai udara jer izigrava budalu. Dok Nemanja zove policiju, ovaj sada pošto su mu tu pajtosi se proku**o i kreće da preti da filozofira da ako dožu panduri ja od toga neću imamti ništa…. unosi nam se u facu dok nas jeda njegov pajtos smiruje i priča kako je on dobrica ali kad popije je malo ćaknut i kakao će on sutra biti totalno dobar. A naš odvor je p koji je K***c sedao za volan ako je pijan i takou krug do nisu stigli panduri i hitna. mene su preveli na VMA a Nemanja je ostao sa motorom. (zamalo da se slpa i hitna dok smo išli ka VMA, kakve sam ti ja sreće)

 

 

Mene tamo snimaju kao da pokušavaju da naprave slagalicu ljuskog skeleta od mojih rengena i ta da nemanja obaveštava da je lik naduvao 1,54. pilog kod doktora je bio konturione povrede i istegnuća ništa previše ozbiljno, ali su mi bili stavil kragnu jer sam pri padu cimnuo bio glavu i vrat kakao nebih udario o zemlju. Pandur mi u bolnici objašnjava da je ovaj naduvao 1,54, i da su ga odveli na vadjenje krvi kaoa bi tačno utvrsili koliko je imao u krvi prilikom sudara jer do su panduri došli barem pola sata sat od udes je on blejao na svežem vazduhu i kao njega će da privedu na trežnjenje jer je to procedura.

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 58 postova

Dok sam bio u bolnici stugli su Popsi, Šumar i Nemanja pa su tam pravil žurku i slikali me ko za naslovnu stranu Voga 1lud.gif

 

Ne sumnjam da će popsi već negde da okači te slike.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3500 postova
  • Lokacija: Niš / Donji Adrovac
  • Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka)

Za početak, rekao bih da si (s obzirom kako je moglo da bude), prošao prilično dobro i to iz dva razloga:

1. Pošto sediš za tastaturom i kucaš, cenim da nisi u bolnici, što bi trebalo da znači da nisi teže povređen.

2. Sobzirom da nije bilo kontakta sa automobilom, tip je ladno mogao da zbriše dok si ti još ležao na zemlji (ukoliko nije bilo svedoka događaja), u kom slučaju bi ti dobio prijavu zbog neprilagođene vožnje uslovima u saobraćaju, a zbog čega je došlo do udesa.

Očigledno da je tip bio ili suviše pijan da bi shvatio da mu je bolje da pobegne, ili da je bio dovoljno pošten da prihvati sve ono što mu sleduje za sranje koje je napravio.

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 58 postova

povrede su bile blaže, i trenutno sa malo lekova protiv bolova i oblogama se snalazim.

 

ja ne zam da li je on bio u stanju da bilo št aviše uradi sa tim kolima, a do kontakta je došlo ali blažeg tako sto je moja guma udarila u vrata ali je sljunak pokupio dosta inercije tako da nije bilo jačeg udara.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5392 postova
  • Lokacija: Južna Čukarica / Beograd
  • Motocikl: HTZ 750

Sve u svemu, prošao je do 00 kako je mogao... kada smo Shumeni i ja stigli ovo nas je sačekalo... klasičan raptor položaj ruke (iskren da budem ja sam se uplašio da nije slomljena negde)

 

708e7bb82b8f11e39dc91231390f0a83_7.jpg

 

zatim su doktori odlučili da ga snime... dobro je ni na snimku glave nema ništa :lol: :lol: :lol:

 

bfe243602b9011e39c7e22000a9e5de5_7.jpg

 

pošto smo videli da je prošao odlično predlagali smo gipsarima da mu zagipsuju nogu do kuka i ruku do ramena da imamo gde da se potpisujemo ali nam to nije prošlo... turili su nam kragnu da možemo da se igramo Robokapa i da ga dozivamo kad nam je okrenut leđima :lol:

 

f5527e022b9011e3914122000a9f1439_7.jpg

 

 

U svakom slučaju, odlično i jeftino je prošao... tako da idemo dalje...

 

pouka mladim naraštajuma... početak i kraj sezone su najnezgodniji... uvek očekujte neki imbecilni postupak ostalih učesnika u saobraćaju i nažalost suviše često će te biti u pravu...

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 58 postova

Hvala svima na željama, ja koliko sam bio lud da je lik bio ok, i korektan verovatno bih ga iskulirao ali pošto je bio mrtav pijan i ponašao se kao stoka i tu pretio i pričao kakao mi od policije nema vajde jer on ima veze i kkao ce to da sredi sada cu da da tužim i nadam se da će jači šamar makar po džepu da ga iole urazumi.

 

Inače kada je nemanja pandurima reko da je ovaj lik izjavio da ima pištolj u kolma, oni su kao nešto malo prozprozor od kola pogledali i ništa više nisu uradili.

 

Sa obzirom da smo i kumi i ja rekli pandurima da je lik izjavio da ima pištolj u kolima i da je krenuo nekoga da ubije očekivao sam više od pandura a oni ništa.1staa.gif1hmm.gif1lud.gif1hmm.gif

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 46 postova
  • Lokacija: Bečej
  • Motocikl: 2005 Yamaha TMAX 500

Mene je 2003. u maju udario kombi. Dan danas mi je zao sto ga nisam tuzio. Mlad i glup...

Nemoj da pogresis kao ja!

Brz oporavak ti zelim! ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Vikend motociklista, 676 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Honda pantheon 125..

Pozz,mnogo je vazno da neko posle saobracajke iskontrolise uvidjaj jer za par stotina evra od zrtve postanes zlikovac..provereno vise puta...sa srecom oporavak...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 58 postova

Ma kakvu vezu on da ima il koliko para da srediovo, baš i nemože jer je naduvao koliko je naduvao alkohola.

 

Kontaktirao sam prijatelja, koji ima rodbinu u policiji, baš iz straha da ovaj ne pokuša neku glupost i uverilisu me da je on dačić lično onog trenutka kada je naduvao alko test to mu je bilo to i zapečaćeno.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Vikend motociklista, 676 postova
  • Lokacija: Beograd
  • Motocikl: Honda pantheon 125..

Ma kakvu vezu on da ima il koliko para da srediovo, baš i nemože jer je naduvao koliko je naduvao alkohola.

 

Kontaktirao sam prijatelja, koji ima rodbinu u policiji, baš iz straha da ovaj ne pokuša neku glupost i uverilisu me da je on dačić lično onog trenutka kada je naduvao alko test to mu je bilo to i zapečaćeno.

 

Situacija na terenu je drugacija,za 600 evra je duvao kolega iz patrole u alko test a u zapisniku je namerno izostavljeno par bitnih stavki..ne kazem da kod svakog to moze da prodje...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • Drug član, 1531 postova
  • Lokacija: Beograd-Čačak
  • Motocikl: XRV 750, TZR 125

Smejala se šerpa loncu.

Sinoć stojimo na semaforu i lik ispred mene ne kreće na zeleno. Traje to već par trenutaka i ne obazire se na ablendovanje. Rešim da ga obiđem i kada sam ga već prošao, svirnem mu da se probudi. Ne lezi vraže, potopi lik gas i tras u mene dok sam se vraćao u desnu traku. Izađem napolje, štete skoro pa i da nema, ali lik bazdi na alohol. E nećeš ga majci, jes da sam u očima zakona kriv za obilaženje na semaforu, ali me zabole za evropski izvežtaj i ostala sranja, zovnem plavce. Epilog 0.93 promila. čak i posle sat žvakanja žvaka, litre jogurta i dve pegle.

 

Šta sledi videćemo.

  • Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

  • U prolazu, 58 postova

Ti si biou kolima? pošto isi rekao da si izašao pretpostavljam iz kola, nikome na svetu ne želim da izađe iz motora.

 

Neka si zvao plavce, i treba za pijanu stoku, posle svega se apsolitno slađem sa poođtravanjima zakona za količinu alkohola i vožnju.

 

Ja lično inače ne pijem alkohol a naročito ne kada sedam za volan ili na motor. Najbitnije je kao i uvek da ti nisi povredjen a materijalna šteta se uvek da srediti.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima


Link to post
Share on other sites

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



  • Aktivni korisnici   0 članova

    • Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.


×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja