lionskillol 1 Napisano Octobar 1, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,kupujem pocket bike pa ko ima neka ponudi . Dogovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Octobar 1, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Imas ih na Bubanj potoku subotom dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lionskillol 1 Napisano Octobar 2, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam iz BG-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Octobar 2, 2013 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ODAKLE SI?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14453 Napisano Octobar 2, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lionskillol 1 Napisano Octobar 2, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam iz Nisa. (sto bi se sa slike reklo iz pi*ke materine) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14453 Napisano Octobar 2, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/cgi-bin/oglasi-pretraga.pl vecina nema problem da posalje brzom postom samo nadji nekoga ko se razume da ti po slici odabere one modele koji valjaju i trazi od prodavca da garantuje da ce ti poslati model koji trazis. ja sam ih imao nekoliko i mogu da ti kazem da je nikad kraja zabavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lionskillol 1 Napisano Octobar 3, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima za pomoc oko odabiru i kupovini pocket bike-a Zahvalan sam Lencugi sto me je savetovao. Epa ljudi narucio sam pocket bike i naj verovatnije ce da stigne ili u subotu ili u ponedeljak. \(Malo je lose sto sam pogodio losu sezonu za kupovinu motora). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14453 Napisano Octobar 3, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan nisi pogodio losu sezonu vec ssi poranio mesec dana daj slike i snimak kad stigne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lionskillol 1 Napisano Octobar 5, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan MOtor naj verovatnije stize tek u ponedeljak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Octobar 6, 2013 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan I ja se dvoumim da kupim klincu sada za rodjendan no bzv mi je sto je kraj sezone.. Daj neku sliku kada stigne i napisi utiske. Пoслato сa Nokia 3310 koрисteћи taпatok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14453 Napisano Octobar 6, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan koliko ti klinac ima godina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...