Cope 215 Napisano Januar 18, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno je najbolja Lalajko, informacija o premestanju proizvodnje iz Japana netacna. Moja je 2003 god i po broju sasije pise da je Mada in Japan i to sam pre znao cak i u kojoj fabrici. Imao sam negde kodove za fabriku. JH2RD07A je pocetak mog br sasije, a J stoji za Japan ;D Prekucali ti brojeve, hehehe 8) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 20, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lalajko, hvala Najzli! a pitao sam se gde nestade tvoj tekst i zpravo cela tema "vudu magija" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano Januar 21, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan ;D alal vera lalajko!to je ono sto sam hteo da znam.VELIKI pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Januar 23, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ce uskoro krasiti ulaz u moje dvoriste: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 23, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ce uskoro krasiti ulaz u moje dvoriste: ...a ja cu doci da parkiram ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6308 Napisano Januar 23, 2008 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Uh sto cu slatko to da ti pregazim Transalpom kad dodjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Januar 23, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ce uskoro krasiti ulaz u moje dvoriste: Jel to ode mecka u vecna lovista? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Januar 23, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan odlican tekst, prosto covek pozeli da provoza taj nebeski motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Januar 25, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan odlican tekst, prosto covek pozeli da provoza taj nebeski motor Pa javi se crnamrljo...kad pozelis, oboleces od Afrika Twin groznice ...neizlecivo!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Februar 7, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan E...PA... OVO JE BRE TEKST.......svaka cast odo da skupljam pare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 10, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Honda Africa Twin STA RECI mecka za sve motore. za te pare koje ona vredi nista bolje se nemoze uzeti TDM 850 JE maca mala za gudanje kilometara, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Februar 23, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom Afrikancu zatreba, evo dimenzija lezajeva tockova: RD03 Prednji tocak: 6202-2RS1/C3(2x) Zadnji tocak: 6203-2RS1/C3, 6203-2RS1/C3, 6204-2RS1/C3 RD04/RD07 Prednji tocak: 6203-2RS1/C3(2x) Zadnji tocak: 6303-2RS1/C3, 6203-2RS1/C3, 6204-2RS1/C3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Mart 6, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sema CDI-ja za Afriku XRV 650 i Transalp 600: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nervoznilik 0 Napisano Mart 6, 2008 U prolazu, 16 postova Lokacija: Backi Petrovac - (Novi Sad) Prijavi odgovor kao problematičan text je preteran, nov sam na BJB ali ne i na africi i verovali ili ne ima tu neke magije ne mogu ostati ravnodusan pored ovakvih ljubitelja inace tablu stavljam i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rikko 16 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: S1000XR Prijavi odgovor kao problematičan ...u slucaju Afrike bih pristao i na kompromis da podmazem lanac s'vremena na vreme... Zar Africa nema automatsko podmazivanje lanca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
atomski mrav 6 Napisano April 8, 2008 U prolazu, 57 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: AFRICA TWIN RD07 Prijavi odgovor kao problematičan i na kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan A po cemu je to zastarela,bas me zanima jer sve se nesto nadam da za iduce leto ustekam neku paru,utopim Transalpa i uzmem lepo jednu Africu (najverovatnije RD04) pa me zanima sta je to na njoj toliko"zastarelo do bola"ako izuzmemo neke stvari koje nisu takoreci standardna oprema ni za nove motore (recimo ABS)? Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video Lalajkove slike sa putopisa iz Kucajskog kraja meni ova Honda STVARNO NE izgleda zastarelo i rado bi je video u mojoj garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pseudonim 118 Napisano April 13, 2008 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Bg Motocikl: KTM 790 Adventure R, Honda CRF300L i ženina Yamaha TW125 :-) Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne sveže sličice.RD04 Africaaaaaa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MISIRAC 42 Napisano April 14, 2008 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: ŠABAC Motocikl: CBR 1000 F krmačica Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola_bns 15 Napisano April 14, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Keeway MATRIX 50 Prijavi odgovor kao problematičan Nije dzaba Africa moj omiljeni motor.Stvarno zasluzuje strahopostovanje.Cak je sa africom neki lik tri ili cetiri puta pobedio na Dakaru uzastopno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano April 22, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovi iz Beograda bi trebali da znaju Zareta, vozi zelenu africu, prepoznatljiva je po registraciji "ZABLjAK 0001" (bas tako pise na tablici). Pre 5 godina sam pricao sam njim i pitao ga kad ce da promeni motor, rekao je cim Honda napravi bolji enduro od Africe.Video sam ga pre par meseci i dalje vozi tu Africu koja je presla ko zna koliko km i ko zna koliko ces jos preci. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 24, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kako pali Afrika XRV 650 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobicaSm 0 Napisano April 24, 2008 U prolazu, 22 postova Lokacija: NBGD, blok 44 Prijavi odgovor kao problematičan Kladim se u tesne gace da ce da se nadje jedan koji ce da kaze da je ovo montaza... i da je Africa ruzna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano April 24, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma sigurno montaza :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...