RankoBg87 5003 Napisano juče u 10:29 Drug član, 2522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Sve moze da se precrta i napravi, za Transalpa sam pogodio iz prve 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanRadivojev 675 Napisano juče u 11:39 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Transalp750 / Tomos Tori Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Libero said: Nije ista osovina... Transalp: Africa Twin: Transalp 600 i transalp 700 imaju isti nut kao donja slika, bar ovi koje sam ja imao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5003 Napisano juče u 12:00 Drug član, 2522 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, takav sam pravio kolegi Radetu, ovaj sa sitnim zubima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2213 Napisano juče u 12:39 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fotografiju sam preuzeo sa Horizons Unlimited foruma, iz teme o pogonskoj osovini naTransalpu: Advice needed in Mongolia: Transalp output shaft/ sprocket/ retainer problem, Urgent - Horizons Unlimited - The HUBB WWW.HORIZONSUNLIMITED.COM Hi guys I'm nearing the end of my 7 week trip through Central Asia, Altai-Russia and Mongolia. I have a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2213 Napisano juče u 12:40 (promenjeno) MiNistrY oF SillY WaLkS, 2125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Očigledno postoji više verzija pogonske osovine na Transalpu, izvinjavam se zbog eventualne zabune. Promenio juče u 12:40 član Libero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...