bdada 14179 Napisano Septembar 13, 2018 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan " Žičani točak mora da bude krut toliko da tek u preopterećenju pri kome bi liveni otišo u deformaciju, počne da radi, to garantuje dobru upravljivost bez lažnih inputa i samim tim bez pogrešnih reagovanja vozača. " Đunta napisao u drugoj temi, mozda zbicama proveriti zategnutost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodecaja 9 Napisano Septembar 13, 2018 U prolazu, 50 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Africa Twin RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, bdada said: " Žičani točak mora da bude krut toliko da tek u preopterećenju pri kome bi liveni otišo u deformaciju, počne da radi, to garantuje dobru upravljivost bez lažnih inputa i samim tim bez pogrešnih reagovanja vozača. " Đunta napisao u drugoj temi, mozda zbicama proveriti zategnutost. probacu onda sve zice da proverim da li su labave Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14179 Napisano Septembar 13, 2018 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodecaja 9 Napisano Septembar 13, 2018 U prolazu, 50 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Africa Twin RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, bdada said: pa za ovaj nacin provere mi treba neki muzicar sluhista!! axaxa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Septembar 13, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za kofer stavi onaj sunđer što ima lepljivu stranu, dosta ga nategne i ne može da mrda. Ili možeš ono što se kupuje za stolice, da ne grebu parket, one podmetače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14179 Napisano Septembar 13, 2018 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, markodecaja je napisao: pa za ovaj nacin provere mi treba neki muzicar sluhista!! axaxa To je Đuntin snimak, odlicno ih nategne, izgleda je klavir stimer u slobodno vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodecaja 9 Napisano Septembar 13, 2018 U prolazu, 50 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Africa Twin RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, bdada said: To je Đuntin snimak, odlicno ih nategne, izgleda je klavir stimer u slobodno vreme 100% !!!! a jel znate nekog u Srbiji da ume da steluje te zicane tockove? cisto da imam informaciju, zlu ne trebalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14179 Napisano Septembar 13, 2018 moto merkat °°, 4891 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pa @đunta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Septembar 13, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan On 6.9.2018. at 12:42, dale11 je napisao: Vec sam na vezi sa tim momkom iz slovenije zadnja 4 dana , trazi mi 900 e sa karburatorima i paljenjem... pa sam mislio da u srb ima neko da izbegnem carinu i ostale peripetije ... Ukratko ... doso sam sa odmora iz greece i javljaju mi ujak iz sombora umro ,subota uvece , a nedelja sahrana ... ja bez provere ulja i ostalo krenem u nedelju i u startu sam kasnio zbog nekih majstora , od leskovca do bgd 6.5-7000 obrtaja ,pocela da greje stanem ventilator ne radi ... premostim zice i gas kod indjije promeni zvuk motora , ja na silu do prve pumpe nekako se dovucem i zovi da nadjem nekog majstora ... nedelja , preobrazenje , nema nikog zivog ... nadjem u indjiji preko prijatelja ,ali kazu moram da ga odvezem nemaju cime da ga oteraju ... morao sam na kovilj da se vratim u suprotnu traku nekih 18 km otprilike i tu ga dokusurim ... eto Nemoj da zameris, verovatno si besan zbog nastale situacije... ali posto sam ja za mehaniku neznalica, a Africa se kotira kod mene kao ne poderiv sklop, sta se ovde desilo?.. Ostao bez ulja, usled potrosnje zbog voznje u visokim obrtajima? Ili je negde izgubio ulje, ili vodu... kako je to moglo da se predupredi?.. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Septembar 13, 2018 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je bila ispod min sa uljem , e sad ona jadna je najavljivala da nesto nije u redu a i ja sam je i dalje silovao ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Septembar 13, 2018 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nije to motor za voznju od 165km/h 200 km u cugu ... jbg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dale11 5 Napisano Septembar 13, 2018 U prolazu, 77 postova Lokacija: leskovac Motocikl: Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam u solunu ceo agregat , oko 40000 km predjenih ... proverava se i testira trenutno pa cekam da mi jave ... ali mislim da je to to ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukMar 464 Napisano Septembar 13, 2018 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da ces uspeti u toj prici, da se sto pre izvrsi transplatacija Srecno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Septembar 17, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan spalih za vikend 500km malo, bas je bilo lepo vreme za voznju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevanovic 4 Napisano Septembar 20, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Africa Twin750 Prijavi odgovor kao problematičan 1700 km bez ikakvih problema, Africa samo šapuće.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Septembar 20, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jula meseca u jednom danu ,tacnije za 16h sa dve pauze od po 1h,i par pauza samo na benzinskim pumpama po 10-15 minuta presao 1.256km.Afrika nije ni stucnula,niti sam sumnjao u nju,Afrika je to Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodecaja 9 Napisano Septembar 21, 2018 U prolazu, 50 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Africa Twin RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Stevanovic said: 1700 km bez ikakvih problema, Africa samo šapuće.. svidjaju mi se ovi frizidercici!!!! jesu li puni sa pivom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Septembar 23, 2018 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan On 9/13/2018 at 5:37 PM, dale11 said: Nasao sam u solunu ceo agregat , oko 40000 km predjenih ... proverava se i testira trenutno pa cekam da mi jave ... ali mislim da je to to ... нисам неко време био на форуму имам доста делова ѕа рд04 наѕови ме на 064 2120607 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stevanovic 4 Napisano Septembar 23, 2018 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Africa Twin750 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hladna piva i 4 guarane stane u ta dva mini friziderčića... I uvek su puni..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Septembar 28, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari.Evo moj prvi amaterski video klip nakon nedelju dana mucenja i agonije napokon sam nekako uspeo da skarabudzim i okacim klipcic na you tube dok sam pokusavao da postavim klip greskom sam nepovratno izbrisao dosta video materijala sa go pro kamere,posto jos uvek nisam savladao rukovanje kamerom,a i uopste,razumem se u modernu tehnologiju ko Marica u kriv k...c ali sta da se radi Ovo je ukratko moje putovanje od letos u Orlovo gnezdo na Alpima u Nemackoj,pa ako razmisljate gde bi mogli sledece godine da napravite turu,evo vam dobra ideja za nezaboravno putovanje,relativno blizu i relativno malo para.Ako nekog zanimaju detalji sta gde kako,neka mi se javi.Takodje ako vam se svidja klip,ne bi bilo.lose da udarite jedan lajk Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miketa 325 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 440 postova Lokacija: beograd Motocikl: afrika Prijavi odgovor kao problematičan odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexis XRV 8 Napisano Septembar 28, 2018 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zvornik Republika Srpska Motocikl: Honda XRV 750 Africa Twin RD 07 Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za snimak i destinaciju. Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Septembar 30, 2018 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Septembar 30, 2018 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/28/2018 at 9:14 AM, kaligula1 said: Pozdrav drugari.Evo moj prvi amaterski video klip nakon nedelju dana mucenja i agonije napokon sam nekako uspeo da skarabudzim i okacim klipcic na you tube dok sam pokusavao da postavim klip greskom sam nepovratno izbrisao dosta video materijala sa go pro kamere,posto jos uvek nisam savladao rukovanje kamerom,a i uopste,razumem se u modernu tehnologiju ko Marica u kriv k...c ali sta da se radi Ovo je ukratko moje putovanje od letos u Orlovo gnezdo na Alpima u Nemackoj,pa ako razmisljate gde bi mogli sledece godine da napravite turu,evo vam dobra ideja za nezaboravno putovanje,relativno blizu i relativno malo para.Ako nekog zanimaju detalji sta gde kako,neka mi se javi.Takodje ako vam se svidja klip,ne bi bilo.lose da udarite jedan lajk Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka dao sam ti lajk jako je lepo jedino se cudim tvojoj voznji po zaustavnoj traci dok je zastoj moglo te je kostati mnogo novca,imaju oni presretace mnogo pre nas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Octobar 1, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan To sam navuko ovu grupu sa GS-ovima da me prate,pa sam ih lepo propustio da idu ispred mene da mi ciste put Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...