VPetar 147 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zorane032, ako nije tajna, koliko otprilike kosta potpuna restaruracija afrike? Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Januar 20, 2014 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Da li je iko upoznat sa procedurom postavljanja repne plastike i stop svetla sa rd07 na rd03/04 ? Video sam preradu na par mesta ali nigde nije opisana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Januar 21, 2014 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od primera, domaci: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Januar 23, 2014 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan Ne radim punu restauraciju. Da radim to bi podrazumevalo mnooooogoooo mnogoooo vise posla i ulazenja u detalje a ja za to trenutno nemam para a ni vremena... Trenutna moja zelja je da agregat kompletno sredim i otklonim sve nedostatke prouzrokovane godinama eksploatacije, i da ramu i plastikama vratim fabricke boje... Ram je pripremljen za farbanje mozda ga cak i danas prespricam jer je lep dan pa valja to iskoristiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rope34 12 Napisano Januar 27, 2014 Svrati jednom-dvaput nedeljno, 78 postova Lokacija: Srbija, Subotica Motocikl: Suzuki DR800s BIG (SR42) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari pogledajte ovu restauraciju, verovatno najlepša i najkompletnija koju sam video http://www.xrv.org.uk/forums/africa-twin/101177-1989-xrv650-rd03-restoration.html Dodatne slike ovde klik . Slučajno sam naleteo i baš se oduševih! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 29, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Samo je potrebno imati puno, puno slobodnog vremena i strpljenja. Ne košta puno ali traži vreme. Svaka čast čoveku. posebno mi se sviđa što je namestio da bude kao original. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jomar 55 Napisano Januar 30, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda Crosstourer 1200 x Prijavi odgovor kao problematičan šteta što nije malo bolje usjajio onu aluminijsku zaštitu, dok je sve ostalo predobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jomar 55 Napisano Januar 30, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda Crosstourer 1200 x Prijavi odgovor kao problematičan znam da se prethodno već dosta raspravljalo o centralnoj nogari, ali nikakvih konkretnih informacija na kraju nije bilo. Pa me zanima, gdje bi mogao nabaviti original centralni nogar za rd03? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 30, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam je imao na moj africi. Izgledala je kao fabrička. Profi napravljena. Mnogo znači. E sad ja sam motor kupo sa njom tako da ne znam gde može da se kupi i pošto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan znam da se prethodno već dosta raspravljalo o centralnoj nogari, ali nikakvih konkretnih informacija na kraju nije bilo. Pa me zanima, gdje bi mogao nabaviti original centralni nogar za rd03? pitaj SEBU sa foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Februar 3, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko planira da proda Afriku, oglas jos uvek vazi: Kupujem, prednost rd07/07a, a moze i rd04 i r 03... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jomar 55 Napisano Februar 4, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda Crosstourer 1200 x Prijavi odgovor kao problematičan ok, javim mu se...hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Februar 6, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan `gledajuci slike resih i ja da malo picnem moju africu kupio nove gume i jos po nesto rakupusao sam je sto bi rekli po naski KO SRDIT MACKU USKORO CU STAVIM SLIKE SAMO DA NAVATAM KLINCE DA IH SMANJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 11, 2014 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan hej kolege, trebaju mi ove dve stvari, ako neko ima neki info, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedno - GIVI PLOCA i drugo - CHOKE LEVER A mozhesh da naruchish i u centru s. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima plastike za viljusku za RD04 bio bih zahvalan naravno zahvalan u novcu mogu bele plave ma sve jedno samo da su dobre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 12, 2014 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedno - GIVI PLOCA i drugo - CHOKE LEVER A mozhesh da naruchish i u centru s. ma ok to od preko, hvala nego reko, ako neko ima polovno i u lokalu poshtarina iz cmsnl do srbije je oko 35€, poruchivao sam pre godinu dana neke stvari... a trion ima givi takodje.. nego mi se ne daje 50€ za tu plochu jer stalno ima polovnih na oglasima za 20... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Februar 17, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan E pa kao i svi ponosni vlasnici svojih AT, konacno da se i ja pohvalim ..... Kupljena... 07a , `97... plava... Sada bivsa, clana "gishoni" Bice slike ubrzooo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Februar 17, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da kazem, pomocnici-krivci u kupovini: U-rosh Fruitcake I ovom prilikom zelim da im se zahvalim 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Februar 17, 2014 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan U zdravlju te sluzila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1461 Napisano Februar 17, 2014 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Vala neka je sa srećom ! Dobro si je našao, ja već par meseci pratim ima li neka dobra Afrika sa normalnom cenom, i nešto ih nigde u oglasima ne nalazim. Ovo je verovatno bilo nešto inkognito . Daj slike ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Februar 17, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravih da kazem, pomocnici-krivci u kupovini: U-rosh Fruitcake I ovom prilikom zelim da im se zahvalim u zdravlju da te sluzi i puno bezbednih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Februar 17, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedno - GIVI PLOCA i drugo - CHOKE LEVER A mozhesh da naruchish i u centru s. ma ok to od preko, hvala nego reko, ako neko ima polovno i u lokalu poshtarina iz cmsnl do srbije je oko 35€, poruchivao sam pre godinu dana neke stvari... a trion ima givi takodje.. nego mi se ne daje 50€ za tu plochu jer stalno ima polovnih na oglasima za 20... Pa za plocu mozda i nadjesh polovnu a za ovu rucicu tesko, ja sam trazio mikroprekidac za prednju kocnicu koji pali stopaljku i nigde nisam uspeo da nadjem, na kraju sam otvorio i ochistio i on za sada radi a novi cu da porucim u centru s, kostace nesto do 1500din i ne placash postarinu, kapiram da nije vishe ni ova tvoja ruchica jer koliko sam gledao cene su im kao i po stranim sajtovima a stigne za max 15 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Februar 17, 2014 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najcrnje dosta stvari imaju na lageru ali im treba 15-20 dana da uzmu sa lagera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Februar 17, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da ne drze nikakav lager. Sve sto sam porucivao su uvozili s tim sto sam zadnji put video da uvoz ide preko Delte. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...