Mrva 541 Napisano Octobar 20, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, mada ovaj Strom lezi dosta visoko jer ima bas sirok crash bar. U svakom slucaju moram da poradim na tehnici dizanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1643 Napisano Octobar 20, 2013 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ja trazim kraljicu za mene, polako, pa do proleca da je kupim i dotegnem ako treba Naleteo sam do sada na par zanimljivih oglasa, zna li ko ista o ovim motorima: prva , druga i treca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Octobar 20, 2013 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan evo uzmi i ovu u razmatranje http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/96494-honda-africa-twin-91-rd04/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 20, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moja AT ce na dobos. Definitivno mi ne trebaju dve. WlayCo je zainteresovan, nesto se dogovaramo na PP Ajde hvataj Simona pa da pravimo biznis Elem, ukratko, menjao bih moju AT za Simonov KTM 640 ADV + par TKC 80 guma. Eto, momci, pravite kombinacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Octobar 21, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna neko gde za Africu Twin XRV650 RD03 mogu da nadjem kablove za svecice? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jomar 55 Napisano Octobar 23, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Honda Crosstourer 1200 x Prijavi odgovor kao problematičan zna li tko gdje bi mogao nabaviti centralni stender za AT RD03? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Octobar 23, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj Sebu. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/75499-crash-bars-servis-seba/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Octobar 23, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan zna li tko gdje bi mogao nabaviti centralni stender za AT RD03? Ja kupio kod sebe, mislim da je 60 eura! samo vodi racuna od vibracija zna da se otkaci! meni se to vec 3 puta desilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Octobar 23, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre da se otkaci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Octobar 24, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Cenim da su srafovi tj matice koje koristi losiji, bukvalno od vibracija se odvrnu! Imas da kupis posebne matice sa gumom sa kojima neces imati problema! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1643 Napisano Octobar 31, 2013 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Hm...dodje mu kao losa reklama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Octobar 31, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa i nije! Na ktm-u standardno otpadaju srafovi pa su i dalje na ceni salu na stranu, ja licno mislim da to nije neki problem jer se lako postavi zatezna podloska i matica sa osiguracem tako da to nije neki problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 31, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hm...dodje mu kao losa reklama... Loša reklama je kad ti kreš bar polomi plastike, ne sačuva noge... a to što se na africi koja se trese ko j..na zečica odvrću šrafovi, to se bar da lako rešiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Novembar 1, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo tako, verovatno mu do sada niko i nije skrenuo paznju na to jer se lako resi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 1, 2013 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Senzori za rezervu idu na reparaciju , RD-04 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Novembar 1, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Senzori za rezervu idu na reparaciju , RD-04 Jel imas kod koga da ih nosis? ima lik u beogradu, meni radio za male pare... mislim da je 10eura po senzoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Novembar 1, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, posto nemam garazu tj uslova ni preteranog znanja da se time bavim jel znate nekoga ko posteno restaurira Africe i koliko to zadovoljstvo kosta odprilike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Novembar 1, 2013 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan To je taj iz Bgd za 10€ tel: 064 1278 113 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 1, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan restauriranje verovatno kosta vise nego da kupis nov motor... zato preciziraj sta si mislio pod tim "restauriranjem" da radis. Inace petljanje oko paprike nije preterano pristupacno tako da ne ocekuj male cene za ruke nigde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Novembar 2, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan restauriranje verovatno kosta vise nego da kupis nov motor... zato preciziraj sta si mislio pod tim "restauriranjem" da radis. Inace petljanje oko paprike nije preterano pristupacno tako da ne ocekuj male cene za ruke nigde... Pravo da ti kazem voleo bih da vadim motor, da ga osvezim, peskiram i farbam ram, kao i sve te delove kojima mogu da pridjem kad je motor napolju, a onda sve ostalo lagano.... Ne bih ga nesto farbao u munja boje ili skroz bela ili u fabricku da ofarbam, bez da lepim nalepnice, samo farbanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Novembar 2, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan ako se odlucis da pjeskaris masinu,,dobro ,AL DOBRO zastiti usise na gdje idu karburatori i sve druge otvore tipa izduv, mjesta gdje idu niplovi crijeva ulja itd....jer ako udje pijesak u masinu sam ces sebi da kunes pjeskarenje,,,mozda je bolja opcija smirglanje masine,,a Ram slobodno pjesari,,i naravno otvori temu kad krenes u posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 151 Napisano Novembar 2, 2013 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja trazim kraljicu za mene, polako, pa do proleca da je kupim i dotegnem ako treba Naleteo sam do sada na par zanimljivih oglasa, zna li ko ista o ovim motorima: prva , druga i treca? Prodao sam Trandzu pa se ponovo vracam u sektu ali bi uzeo 03 ili mozda 04,planiram od Februara u potragu za nekim dobrim primerkom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
novajlija064 4 Napisano Novembar 3, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan ako se odlucis da pjeskaris masinu,,dobro ,AL DOBRO zastiti usise na gdje idu karburatori i sve druge otvore tipa izduv, mjesta gdje idu niplovi crijeva ulja itd....jer ako udje pijesak u masinu sam ces sebi da kunes pjeskarenje,,,mozda je bolja opcija smirglanje masine,,a Ram slobodno pjesari,,i naravno otvori temu kad krenes u posao Kada se bude to radilo, motor ce se vaditi, mislim da je tako najlakse... Moram jos malo da se uputim u sve to pa ko zna mozda i sam pocnem sve to da radim! Tvoj rd01 uvek dajem ljudima za primer sta moze sa malo vise truda da se napravi od motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 3, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ...Kada se bude to radilo, motor ce se vaditi, mislim da je tako najlakse... batali sta je najlakse posto to nikada nije ono sto je najbolje. prvo se rasparca ceo motor, izvadi agregat itd, ispeskira/osmirgla sva povrsina koja se farba, opere i odmasti, pa prajmeruje, pa boja. najbolje i najsigurnije je tako. pritom sve ostale delove mozes lepo i detaljno da dovedes u red posto si ga vec totalno rasklopio. pritom, ako farbas ram po meni to je jedini nacin da se to uradi kako treba i da bude najtrajnije resenje posto mozes adekvatno pristupiti delovima kojima ne bi mogao ukoliko je agregat u ramu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Novembar 3, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Što dalje implicira da ćeš se možda provozati sezone 2016, sa polusklopljenim motorom i jedva sipanih 1000 dinara goriva, jer si potrošio sve pare iz kuće. Samo nam molim te obrazloži, zbog čega planiraš sve ovo? Jel motor ispravan ili ne, olupan ili sa normalnim tragovima koričćenja? Imaš garažu, alat, znanje, slobodno vreme? Malo pogledaj srećkovu temu i njegov projekat restauracije, čoveku svaka čast ali mislim da nije ni sanjao u kakvo vrzino kolo ulazi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...