fruitcake 478 Napisano Jun 8, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan fruti, al nemoj da sipas 20 50 mineralno nego sipaj 10-40, mislim da u toj gradaciji elf ima samo sintetiku... 10/40 sam i sipao, to sam video u service manuel-u tako da sam to i uzeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jun 8, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan fruti, al nemoj da sipas 20 50 mineralno nego sipaj 10-40, mislim da u toj gradaciji elf ima samo sintetiku... 10/40 sam i sipao, to sam video u service manuel-u tako da sam to i uzeo. Postoji u ELF-u 10w40 polusintetika. Jako , jako lose iskustvo sa istim . Ispustio ga na 2000km i nikad vise ! Dobro je za podmazivanje sivacih masina... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosj 8 Napisano Jun 8, 2013 U prolazu, 26 postova Motocikl: 660 ccm Prijavi odgovor kao problematičan fruti, al nemoj da sipas 20 50 mineralno nego sipaj 10-40, mislim da u toj gradaciji elf ima samo sintetiku... 10/40 sam i sipao, to sam video u service manuel-u tako da sam to i uzeo. sto, bre, ne sipa motul 5100? u tom motoru nista drugo od kad je u srbiji nije bilo. u massu dobijes popust 10% i nije to bas takav trosak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4388 Napisano Jun 9, 2013 Nemanja Stojanović, 1457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan ovaj, jel ozbiljno nikome ne može da padne gde da tražim ili koga da zovem i gde da gledam za tu zadnju plastiku? čemu služi ova tema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 9, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan postavi oglas u topiku''kupujem'' pa će ti se verovatno neko javiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 9, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan ovaj, jel ozbiljno nikome ne može da padne gde da tražim ili koga da zovem i gde da gledam za tu zadnju plastiku? čemu služi ova tema? A moze i Brka iz Mladenovca da ti izlije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4388 Napisano Jun 9, 2013 Nemanja Stojanović, 1457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan postavio sam, ali nema odgovora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jun 9, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan imam problem s prednjom kocnicom. naime odzracim je naspem ulje i jedan dan bude perfektno kocenje da bi vec sledeci dan kocnica postala skroz mekana i od nje nema nista. gledao sam nigdje ne curi nista pa se pitam sta bi moglo biti? sumnjam na glavni kocioni cilindar tj njegove gumice . u pitanju je afrika rd 03 Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Jun 9, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan fruti, al nemoj da sipas 20 50 mineralno nego sipaj 10-40, mislim da u toj gradaciji elf ima samo sintetiku... 10/40 sam i sipao, to sam video u service manuel-u tako da sam to i uzeo. Postoji u ELF-u 10w40 polusintetika. Jako , jako lose iskustvo sa istim . Ispustio ga na 2000km i nikad vise ! Dobro je za podmazivanje sivacih masina... daj malo vise detalja??? Skittles, retka je to rodba pa im i cene nabijaju, ako su ti ostali delovi od stare bolje to lepi i krpi, jeftinije je(il mi se tako bar cini)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jun 9, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Skittles ovo ti je najbolji sajt da pazaris dijelove za afriku rd 03 . znam lika licno zove se leon. adresa je www.termoli.tv.it a evo imas i direktan link http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_sacat=0&_nkw=xrv+650+panels&_frs=1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jun 9, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan samo druze racunaj da ce dati 60-70 evra na plastiku, skupe su do bola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jun 10, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan ima li iko iskustva s kocnicom? Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jun 10, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Nešto tu nisi uradio kako treba. Ili ti negde pušta ili nisi dobro ozračio kočnicu. Za luftiranje prednje ti je potrebno mnogo više vremena (pumpanje, luftiranje - pumpanje, luftiranje - pumpanje, luftiranje....) nego za zadnju. Bar je meni bilo tako, ali kad sam završio radila je bez problema, i dan danas radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jun 10, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Priloženi thumbnails Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jun 11, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Zavrseno, zamjenjene gumice u master cilindru i sad koci ko budala. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jun 14, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. skoro sam radio ciscenje i sinhronizaciju karbova ali mi covjek rece da moram uraditi stelovanje ventila i to posebno usisnih. jeli moguce da na at rd03 koja na satu ima nekih 51.100 km vec treba stelat ventile? Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Jun 14, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Uslov za dobru sinhronizaciju karbova jesu najpre nastelovani ventili. Kontrolni pregled za RD07 je na 12000km. U praksi su posle te kilometraze uglavnom OK. Manual ti je sveto pismo kao i za svaki drugi motor... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jun 14, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si. al sto rece moj kolega nakon 25 god pitanje je jel to 51.000 na satu ili 151.000 Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Jun 14, 2013 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan mislim da se tu pitanje uopste ne postavlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jun 15, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan masina se blista. izgleda ko nova bukvalno. cak nije ni prasnjava. o curenju ulja ili bilo ceg drugog nema ni govora...sad ne znam :mellow: Послато са GT-I9001 користећи Тапаток 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1487 Napisano Jun 15, 2013 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Tu se postavlja pitanje da li je 151000 ili 251000 . Ja sam, pre desetak godina imao jednu RD03 sa nekih 36 hiljada na satu. Kad sam uzeo da je jednom malo bolje operem, nađem ispod plastika nalepnice o redovnim servisima, pa je 1990 menjano ulje na 35000 km. I izgledala je mnogo lepo, prva boja, mašina sija, samo par malih ogrebotinica, prosto da čovek pomisli da je stvarno za sledećih 14 godina prešla samo 1000 km . Ali ne sekiraj se, sve i da hoćeš ne možeš joj ništa. Služiće te ona još dugo. Pre će da ti dosadi nego što će da se pokvari . A možda je stvarno prešla 51ooo km , je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jun 15, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Tu se postavlja pitanje da li je 151000 ili 251000 . Ja sam, pre desetak godina imao jednu RD03 sa nekih 36 hiljada na satu. Kad sam uzeo da je jednom malo bolje operem, nađem ispod plastika nalepnice o redovnim servisima, pa je 1990 menjano ulje na 35000 km. I izgledala je mnogo lepo, prva boja, mašina sija, samo par malih ogrebotinica, prosto da čovek pomisli da je stvarno za sledećih 14 godina prešla samo 1000 km . Ali ne sekiraj se, sve i da hoćeš ne možeš joj ništa. Služiće te ona još dugo. Pre će da ti dosadi nego što će da se pokvari . A možda je stvarno prešla 51ooo km , je to. Imas pivo za odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Jun 17, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ja samo da se zapljunem da sam crna ovca u ekipi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Jun 17, 2013 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan kao sto vam je i poznato prije 4-5 dana lik mi je radio pranje karbova sinhronoziaciju, sinhronizaciju kaze nije mogao bas skroz zavrsiti jer navodno treba stimati usisne ventile jer ne rade kako treba posao, prvih par dana motor je isao kako treba i primjetno je manje trosio da bi danas poceo pucati iz auspuha, prije je pucao samo kad kocim motorom niz brdo ali sad puca cak i kad radi u leru. zna li iko sto bi to moglo biti? pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Jun 17, 2013 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pucanje se desava kada nesagorelo gorivo/smesa dospe u vrucu izduvnu granu. Proveri da li imas varnicu na svim svecicama. Moze biti da je svecica, neki kabal, eventualno neka bobina... i naravno, prekontrolisi ventile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...