hitman 352 Napisano Avgust 9, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li pogledao katof ventile. One na karbovima? ako na to mislish nisam i planiram to sutra da vidim .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 9, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, od danas sam ponosni vlasnik jedne afrikanke. Znači ti si pazario onu kangrbu? Neka je sa srećom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Avgust 9, 2012 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li pogledao katof ventile. One na karbovima? ako na to mislish nisam i planiram to sutra da vidim .. Da sa strane, tri mala srafica ih drze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidik 246 Napisano Avgust 9, 2012 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Bgd-Žarkovo Prijavi odgovor kao problematičan A jesi li pogledao katof ventile. One na karbovima? ako na to mislish nisam i planiram to sutra da vidim .. Da sa strane, dva mala srafica drze poklopac. http://forum.bjbiker...ru/page__p__895 post br.3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 9, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari, od danas sam ponosni vlasnik jedne afrikanke. Imam par pitanja: 1) Da li paše zadnji disk od nekog drugog motora, ili koja je generalno najjeftinija opcija za to? 2) Koliko vam troše 650ice? (Mislim da je to RD03) 3) Kako podmazujete lanac? (Navikao sam na centralni, ovo samo sa ćopavom mi nije jasno ) 4) Koje ulje sipate u mašinu? I koliko? I ako imate neke savete, pucajte. Dobro dosao!!! To je verovatno Bokiliceva Afrika.... Za maaaalo da ode u Pirotski klan..Kad smo mi zvali ti si je upravo pazario Tako da si nas pretekao za par minuta ali bukvalno Sad ce kolege sa rd03 da ti objasne kako oko 650-ice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Avgust 9, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan hvala puno, svakako cu da proverim i to .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Avgust 9, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan RD03 potrosnja od 4.5 do 6l retko ispod,retko i preko.Ja sam dugo koristio ulje ipon 15.5 zato sto mi se dobro pokazalo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo iz njemačke sam dobio za početak neki adativ zagorivo čisti naslage i nečistoće prvo proba s tim. Danas proba dali će to uspit, a nisam se ovih dana nigdje van asvalta ni vozio pa neznam i trokirali sad ode to usut i proba.... :care: :lol: :moto3: Evo par dana dobra testiranja i problem koi sam imao otklonjen je s ovim više nemam s tim problema... A kad ce slike i reportaza sa testiranja ? Slike u mojoj temi ovih dana ali gosti će pravit putopis jer imaju više slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo 101 Napisano Avgust 10, 2012 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Livno BiH Motocikl: xrv750 ..... KTM 640 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Mi smo se bavili zadnja dva dana opet oko mog problema koji je maltene identican kao tvoj, ali bezuspesno .. I dalje motor trokira samo na "velikom gasu" kada iz malih obrtaja (2500-3000) zavrnem gas, zatrokira (knedla) pa nastavi kako treba .. Dakle problem mi se manifestuje samo, kad je motor dobro zagrejan, kad je uzbrdca, na off-u .. Kad vozim kao taksista problema nema .. Takodje na leru radi izuzetno neravnomerno .. Ne moze da se usteluje jednostavno .. radili sinhronizaciju, menjao iglice, pomerali glavne igle, menjao cdi, menjao izduv, stelovali smesu i ovako i onako, menjali pumpu za gorivo i josh dosta sitnih gluposti i dalje identican problem .. E, da, josh jedna stvar .. zavrnuli ili odvrnuli smesu, motor puca li puca na oduzimanje gasa .. Ovo pucamje to je i kod mene i samo čekam kada će da mi se raspadne auspuh koliko je to glasno a mislim da je to siromašna smjesa ali neću ništa da čačkam po karburatorima... A po tvojoj priči problem sličan mom i moglo bi da bude prljaština ili jedno kvalitetno čišćenje karburatora ili probaj nekim adativom da neskidaš ništa ako već nisi poremetio smjese...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 12, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Secate se kopljaseve afrike? Epa od nje je nastao jedan fantastican drift bajk. Pravi street fight!!! I sada je u pirotskom klanu. Ps motor je odlican i prede kao macka samo jos da se doteraju boje tj da se ostatak spricne u zeleno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Avgust 12, 2012 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Secate se kopljaseve afrike? Epa od nje je nastao jedan fantastican drift bajk. Pravi street fight!!! I sada je u pirotskom klanu. Ps motor je odlican i prede kao macka samo jos da se doteraju boje tj da se ostatak spricne u zeleno taj rezervoar je meni trebao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
popaj 481 Napisano Avgust 12, 2012 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno Mi smo se bavili zadnja dva dana opet oko mog problema koji je maltene identican kao tvoj, ali bezuspesno .. I dalje motor trokira samo na "velikom gasu" kada iz malih obrtaja (2500-3000) zavrnem gas, zatrokira (knedla) pa nastavi kako treba .. Dakle problem mi se manifestuje samo, kad je motor dobro zagrejan, kad je uzbrdca, na off-u .. Kad vozim kao taksista problema nema .. Takodje na leru radi izuzetno neravnomerno .. Ne moze da se usteluje jednostavno .. radili sinhronizaciju, menjao iglice, pomerali glavne igle, menjao cdi, menjao izduv, stelovali smesu i ovako i onako, menjali pumpu za gorivo i josh dosta sitnih gluposti i dalje identican problem .. E, da, josh jedna stvar .. zavrnuli ili odvrnuli smesu, motor puca li puca na oduzimanje gasa .. Ne znam dal moje iskustvo moze nesto da ti pomogne, al sve jedno da ti ga prenesem Simptomi su mi bili indenticni, ali motor nije isti, vec cetvrtak (Kawa Z 1000 Z1R) Motor je primao gas do nekih 4 000, a onda obavezno knedla. Nakon sto sam iskontrolisao sve zivo sto mi je palo na pamet, slucajno vidim da mi je ostecena jedna guma koja spaja karb sa kucistem za filter. Odmah namotam izolir oko gume ni ne sluteci da je to bio uzrok mog problema, krenem da se vozim i hey presto - makina sastavlja od lera do 10 000 kao elektromotor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6111 Napisano Avgust 12, 2012 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...da se nadovežem na priču, pre neki dan mi se desio treći slučaj istog "kvara" na Transalpu - vuče do 4000 i posle knedla i trzanje. Krivac je filter vazduha Ako je onaj žućkasto - sivi, ne valja, gusto "tkanje" i ne propušta dovoljno vazduha. Onaj crveno - braon je pravi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Avgust 12, 2012 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Secate se kopljaseve afrike? Epa od nje je nastao jedan fantastican drift bajk. Pravi street fight!!! I sada je u pirotskom klanu. Ps motor je odlican i prede kao macka samo jos da se doteraju boje tj da se ostatak spricne u zeleno Auuu koja grdoba od motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Avgust 12, 2012 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam dal moje iskustvo moze nesto da ti pomogne, al sve jedno da ti ga prenesem Simptomi su mi bili indenticni, ali motor nije isti, vec cetvrtak (Kawa Z 1000 Z1R) Motor je primao gas do nekih 4 000, a onda obavezno knedla. Nakon sto sam iskontrolisao sve zivo sto mi je palo na pamet, slucajno vidim da mi je ostecena jedna guma koja spaja karb sa kucistem za filter. Odmah namotam izolir oko gume ni ne sluteci da je to bio uzrok mog problema, krenem da se vozim i hey presto - makina sastavlja od lera do 10 000 kao elektromotor. ...da se nadovežem na priču, pre neki dan mi se desio treći slučaj istog "kvara" na Transalpu - vuče do 4000 i posle knedla i trzanje. Krivac je filter vazduha Ako je onaj žućkasto - sivi, ne valja, gusto "tkanje" i ne propušta dovoljno vazduha. Onaj crveno - braon je pravi Moj motor ima knedlu do 3000 .. preko ide ko lud ... filter vazduha je KN tako da je to sve ok .. U svakom slucaju sledecu Subotu motor ide na dynojet sto i stelovanje, shto sam trebao odmah i da uradim, pa cemo videti sta i kako .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 12, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Secate se kopljaseve afrike? Epa od nje je nastao jedan fantastican drift bajk. Pravi street fight!!! I sada je u pirotskom klanu. Ps motor je odlican i prede kao macka samo jos da se doteraju boje tj da se ostatak spricne u zeleno Auuu koja grdoba od motora A baš vala.... gre'ota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Avgust 12, 2012 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan grdoba,,ma prava taraba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 12, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre, Bokilicu, tema za zajebanciju je ona druga. A stvarno bilo greota ovako je ispilati. No, stvar (ne)ukusa, o kom ne vredi raspravljati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 13, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan e ljudi, nije fer, ne vidi se slika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Avgust 13, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan zakuni se da ste prvo nagrdili motor, a onda mi uskratili zadovoljstvo da vidim sliku istog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 13, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Do juce pricaste kako nema bolje stvari od Faceta, i kako na svim stranim forumima odavno to ugradjuju i svi prezadovoljni. Na osnovu te price ja kupih Facet (zamenio sam fabricku iz preventive) i vozim se vec tri sezone bez ikakvih problema. Bilo je i velikih vrucina pod velikim opterecenjem, i svega ostalog sto moze da te snadje i nikad problem. Ipak vi pogledajte malo bolje neke druge stvari, ne mislim da vam je problem pumpa. Previse je prosta sprava. U stvari napunite pun rezervoar i prevezite crevo direktno, pa ce te videti da li je do nje. nema razloga da se ljutis, ako tebi radi kako treba i ako si ti zadovoljan sa facetom, super i ja sam kupio facet na osnovu informacija sa stranih foruma i ljudi koji voze @ mnogo duze od mene i koji kazu je facet super dzaba cu da prevezujem kada se pumpa pregreva i to toliko da ne mozes da stavis ruku na nju, to definitivno ne treba tako, a zasto se pregreva, iskreno me zabole da istrazujem... najgore mi je sto sam, izgleda, dzaba menjao relej pumpe prosle godine u grckoj, nije bio problem u njemu, vec u facetu i to zadovoljstvo me je kostalo jos 90e kupio sam novu fabricku pumpu i za sada nemam problem sa pregrevanjem i ostalim sranjima( nisu bili veliki, ali su me nervirali) zbog jebene pumpe ljutnja, daj bre goso ne zajebavaj u svakom slucaju ako neko narucuje platine tu sam da se učipim, orginalnu bih da remontujem. mozda zatreba porucivacu ja za sebe, ako ti nije hitno, pa cu da uglavim i tebe u porudzbinu napravio sam elektroniku koja zamenjuje platine na benzinskoj pumpi, već radi na RD04 kod drugara, tako da ako nekome treba tu sam na PM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Avgust 13, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, pričaš o platinama na originalnoj pumpi za gorivo? Premostio si ih elektronikom? Svaka čast!!! Koliko košta taj tvoj izum? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 13, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj, pričaš o platinama na originalnoj pumpi za gorivo? Premostio si ih elektronikom? Svaka čast!!! Koliko košta taj tvoj izum? platine se skidaju i umesto njih se stavlja elektronika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Avgust 13, 2012 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan EXTRA!!! :care: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 162 Napisano Avgust 14, 2012 Zainteresovan, 774 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan a biće i manja verzija koja je bez kutije i moći će da stane u kućište pumpe 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...