shejtan 378 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan I tvoj motor je PRELEP... ;D A moj ??? ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan I tvoj motor je PRELEP... ;D A moj ??? ??? ??? Najlepshi.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6127 Napisano Decembar 1, 2008 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Procenite sami? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Decembar 1, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Zamena ulja 2,4 l a sa filterom 2,6 l , sad sam pogledao u prospektu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Patike za vozače AT modela 90-92 god. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Patike za vozače AT modela 90-92 god. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ma kupio bi ih ja ali bi morao da ih farbam, a to ne ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 1, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Patike za vozače AT modela 90-92 god. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ovo je pre za RD03 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 1, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Patike za vozače AT modela 90-92 god. ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ma kupio bi ih ja ali bi morao da ih farbam, a to ne ide Pa ja dok nisam video tvoj motor mislio sam da znam sve kombinacije boja AT, i glat bi se kladio da se radi o umetničkom kriku bivšeg vlasnika, a ne o fabričkoj verziji ;D ;D ;D ;D Kasnije sam se informisao putem interneta i potvrdio da ipak nisam imao belo-žutu halucinaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan ova je naj jaca ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan ova je naj jaca ;D Copetov san ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 2, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Dada, to je to, osim primedbi na estetiku štopaljke, zadnji prenos može još kraći, viljuška i zadnji amortizer standardno slaba tačka za hard varijantu... i još koju sitnicu mogu da dodam...al da sam imao sličan projekat i garažu al vremena ni od korova ne mogu da prežalim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 2, 2008 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Stopaljka kao od,ne daj Boze, bmw-a iz '79 . Stvarno ludo , samo ne znam gde mu ide corba !? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Decembar 3, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Patike za vozače AT modela 90-92 god. ;D ;D ;D ;D ;D ;D AAaaaaaaa cika Cope sad je ovo bilo pravo u centar, kupujem ovakve odma' ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Decembar 3, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Patike za vozače AT modela 90-92 god. ;D ;D ;D ;D ;D ;D AAaaaaaaa cika Cope sad je ovo bilo pravo u centar, kupujem ovakve odma' ;D Da sam na vreme znao za ovaj model patika nikad ti ne bi prodao motor ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zema 214 Napisano Decembar 5, 2008 Svrati ponekad, 423 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Krna zavrsava detaljan pregled motora servis i promenu vetrobrana. Ovaj vario je bruka kako dobro izgleda jos sutra da ga isprobram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor Krna zavrsava detaljan pregled motora servis i promenu vetrobrana. Ovaj vario je bruka kako dobro izgleda jos sutra da ga isprobram. Ma nevalja nista ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bolje mu stoji centralni stender ;D A, Shejtane? Bas je dobar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje mu stoji centralni stender ;D A, Shejtane? Bas je dobar! E ti bas znas da coveku stanes na kurije oko ;D ;D ;D ;D i to stiklom ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to vario, gdje ima i koliko je? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to vario, gdje ima i koliko je? Evo ti ga bobane na slici Vario by MRA, ima ga u Balosavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to vario, gdje ima i koliko je? Evo ti ga bobane na slici Vario by MRA, ima ga u Balosavi Izmedju 80 i 90 eur, je za rd03. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to vario, gdje ima i koliko je? Evo ti ga bobane na slici Vario by MRA, ima ga u Balosavi Izmedju 80 i 90 eur, je za rd03. 111e sa kucnom dostavom za RD04 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Decembar 5, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju 80 i 90 eur, je za rd03. Cek, cek, ovaj Touring Vario postoji za RD03?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju 80 i 90 eur, je za rd03. Cek, cek, ovaj Touring Vario postoji za RD03?? Ne proizvode za RD03 http://www.bikehps.com/acatalog/Vario_Touring_Screens_for_Honda.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Decembar 5, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Da ne udjete u dalju raspravu, Kepo ima jedan kuci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...