Zema 226 Napisano Decembar 24, 2013 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Yamaha FZS 1000 , Beverly 250 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam dobro razumeo ne curi na navoju (klingeritu), nego kroz sredisnji plasticni deo, pored konektora. Mozes da koristis epoksidnu smolu (lepak) ili tecni metal. Nalij odozgo, ali pazi da ti se ne slije niz navoj da ne bi morao kasnije da ga skidas. Da, to je jedino resenje, sutra cu da zalijem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Decembar 25, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan zvao danas Jovicu (Ub), kaze nema ni jednu africu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Decembar 25, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Kaze, "nema ih vise dobrih", pa ih ni ne dovozi.. Da li neko od kolega sa foruma prodaje afriku:-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Decembar 25, 2013 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan zvao danas Jovicu (Ub), kaze nema ni jednu africu sto ne vidis one u leskovcu vrh su na izgled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 29, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Decembar 30, 2013 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan ako neko prodaje rd07 a da je po preporuci od kolega, neka javi... pozz i srecna nova godina svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Januar 4, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da vam pozelim sve najbolje u Novoj Godini Da li mozda neko zna nesto u vezi Afrike (zeleno-narandzaste), Temerin, '96. god dosta opreme, na slikama lepo izgleda, ima je na polovnim automobilima, reg. do 5. meseca 2014, sediste, vizir, off-road gume gratis, kofere, nosace, crash bar, .... 2700eura, nije fiksno, samosto je 26/35 kw/ks! Bio bih vam zahvalan sto pre na odgovoru, posto sutra idem za NS, pa bih svratio... p.s. jel ono Joska majstor tu negde blizu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Januar 4, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Daj link tog oglasa, a Joška je u Temerinu. btw, RD07 striktno ili ti dolaze i ostale Afrike u obzir? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Januar 4, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Videh i ja u medjuvremenu da je iz Temerina.. To me raduje, a da li znas nesto u vezi 35 ks? Da pronadjem oglas, pa stavljam link.. hvala druze, a u principu me zanimaju sve afrike.. jel imas neku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1628 Napisano Januar 4, 2014 I N S T R U K T O R, 1232 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo to je ova http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/86455-africa-twin-rd07/page__p__1386712__hl__africa__fromsearch__1#entry1386712 , Pa je taj kupio od Tibora. Pozovi Tibora pa ga pitaj za detalje. Lično ja da imam 2500 eura da mu ponudim uradio bih to iz ovih stopa i ( po mom mišljenju, onako na neviđeno) usrećio se lepom Afrikom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Januar 4, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan ne umem da preko tableta postavim link da to je ta. Hvala ti sto si mi poslaoove slicice i Tiborov broj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Januar 4, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Jasminko,kontaktirao sam sms-omTibora. Nadam se da ce mi se javiti, pa jos malo da me ubedi Javlham ako nesto uradim.. pzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 868 Napisano Januar 4, 2014 Drug član, 880 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Daj link tog oglasa, a Joška je u Temerinu. btw, RD07 striktno ili ti dolaze i ostale Afrike u obzir? Meni dolaze i ostale Africe u obzir Sta si imao na umu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 868 Napisano Januar 4, 2014 Drug član, 880 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Prvo da vam pozelim sve najbolje u Novoj Godini Da li mozda neko zna nesto u vezi Afrike (zeleno-narandzaste), Temerin, '96. god dosta opreme, na slikama lepo izgleda, ima je na polovnim automobilima, reg. do 5. meseca 2014, sediste, vizir, off-road gume gratis, kofere, nosace, crash bar, .... 2700eura, nije fiksno, samosto je 26/35 kw/ks! Bio bih vam zahvalan sto pre na odgovoru, posto sutra idem za NS, pa bih svratio... p.s. jel ono Joska majstor tu negde blizu Ja kad sam zvao za ovu Africu pre par dana, kaze prodat motor. Da li si ti pokusao da ga kontaktiras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Januar 4, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Jedva nadjoh coveka. u Austriji, kaze radi. Kaze prodat. Neka je sa srecomcbuducem vlasniku. Inace se raspitao kod prethodnog vlasnika, kaze full. Ih, zakasnismo za malo. Idemo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Januar 4, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Nudite ljudi nesto, pada probamo dok je ovako lepo vreme. moze i rd03 i rd04, prednost rd07/07a Sutra sam slobodan ceo dan, dolazim na kucnu adresu:-)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Januar 6, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Da se definitivno postavi oglas za kupovinu: Kupujem Africu Twin, prednost rd07/rd07a, moze i rd04 i rd03... Srecan Bozic svima i sve najbolje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 153 Napisano Januar 7, 2014 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana idem da pazarim jednu rdo3 koja mi se jako svidela,kad je doteram postavicu slike da je vidite..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1799 Napisano Januar 7, 2014 Никад не једи жути снег!, 785 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nasao si je brzo a da vredi. Jedva cekam da je vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 153 Napisano Januar 9, 2014 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend idem da je doteram ako vreme dozvoli,nije daleko pa se nadam da cu se provozati malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Januar 9, 2014 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan slike slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 10, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Da se definitivno postavi oglas za kupovinu: Kupujem Africu Twin, prednost rd07/rd07a, moze i rd04 i rd03... Srecan Bozic svima i sve najbolje.. druze kolko vidim SMOKE S prodaje svoju RD04 ali to nece biti jeftino ali svakog dinara sigurno vredno motor je prava perverzija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gumatAT 14 Napisano Januar 11, 2014 U prolazu, 68 postova Lokacija: Sopot Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam motor, verovatno vredi svega sto je ulozeno. Ali to nije ono sto ja trazim.. Motor koji on poseduje je sasvim nesto drugo.. Mene zanima fabricka varijanta.. U svakom slucaju hvala.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 153 Napisano Januar 11, 2014 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shuster 153 Napisano Januar 11, 2014 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Opet Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zadivljen kako je ocuvana i kako funkcionise,a videcete je i uzivo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...