bosnjak 195 Napisano Januar 12, 2013 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan moze neki kontakt mob. ilifix. br. tel moj br.je 0638084590 ili 0642120607 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 12, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne zaboravimo pored ovih RD07-mica, u ponudi ima jedan jako dobro očuvan primerak u Ivanjici kod našeg druga ruska. Evo link ka njegovom profilu ruska I link ka temi gde je oglasio prodaju Africa RD04 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Januar 12, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za motore koje je Popsy pomenuo ali mi je ova 4-ka jos ranije zapala za oko, izgleda bas dobro ovako na slikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I ja dajem glas za Ruskinu Afriku. Odlicno ocuvan primerak, Nije mnogo presla a ko je vozio sa njim zna kako prede. Kres bar je njegove izrade i jedan od najboljih koje sam video. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 13, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ups kako zaboravi na Ruskinu afriku... i ona je :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17554 Napisano Januar 13, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, ajde da i ja nešto priupitam. Koje su bitne razlike između RD-04, RD-07 i RD-7A. Kad sam pre nekoliko godina kupovao prvi enduro motor, Afrika mi se "Zalepila" za srce. Probam jednu RD-03 i jednostavno ne mogu da vozim. Kolena štrče daleko preko ulegnuća na rezervoaru, položaj mi totalno neudoban, ....! Kupio sam Transalpa (koji mi je mnogo bolje "legao" po pitanju udobnosti i ergonomije), ali je po malo "nežan" i slabašan kad se natovari. Probao sam i RD-04 ali kolena i tu štrče preko rezervoara. I sada me "vuće" nešto prema Africi, pa me interesuje da li je RD-07 po tom pitanju nešto bolja? Inače, motor koji mi je (po ergonomiji) neuporedivo najbolje "legao" bila je XTZ 750. Izvanredan motor u svakom pogledu, a jedina mana mu je što nije Honda Afrika! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 13, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Čika Žiko, koliki ste vi to čovek ,kad vam štrče noge na Africi? P.S. Evo vam sajt, na kome možete da vidite ergonomiju većinu motocikala... KLIK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 163 Napisano Januar 13, 2013 Zainteresovan, 776 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nađoh malo vremena ovih dana da posvetim africi, tako da sam ispolirao aluminijumski štitnik i osvetlio kofer. Evo slike štitnika , a kofer ćete videti uskoro, dok upload-ujem video ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17554 Napisano Januar 13, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Čika Žiko, koliki ste vi to čovek ,kad vam štrče noge na Africi? Ma nisam ja nešto mnogo visok (195cm), ali sam "malo" nesrazmerno građen. Udovi (mislim na ruke i noge) su prilično duži od standarda za tu visinu. Imam burazera iste visine, a njegove pantalone mi kratke za desetak santimetara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 13, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Čika Žiko, koliki ste vi to čovek ,kad vam štrče noge na Africi? Ma nisam ja nešto mnogo visok (195cm), ali sam "malo" nesrazmerno građen. Udovi (mislim na ruke i noge) su prilično duži od standarda za tu visinu. Imam burazera iste visine, a njegove pantalone mi kratke za desetak santimetara. Ja sam isto građen, samo što sam ja visok 185cm. Mene takođe zanima konkrertna razlika između RD-07 i RD-7A... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Januar 13, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Direktan link ka reparaciji amortizera http://www.qsl.net/iz7ath/moto/ammortizzatore/pag08.htm gore postavih ka pocetnoj strani pa se mozda neko ne snadje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan po meni i 3 i 4 i 7 imaju fenomenalnu voznju pogotovu na terenu gde mi vozimo .sto kaze covek transalp je malo nezan tim pre sto ja imam preko 100 kg i visok sam skoro 190cm .probao sam sve 4 AT i meni nigde ne strce molena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Bitna razlika izmedju rd07 i rd07a je ta sto je rd07a vec meksa, losijeg kvaliteta.. rd07a ima lepse plastike. Jednu bobinu umesto cetiri... Made in Spain.. Trebalo bi da trosi manje.. Ceprkali su nesto oko te elektronike, paljenja.. Mislim da nema podesavanje prednjih vila (dopupavanja), cak i da nema podesavanje tvrdoce na zadnjem.. (neka me neko ispravi ako gresim) Najkvalitetnija, i tu nema sta je rd03.. Rd04 je zadrzala kvalitet, ali dobila na tezini.. Neki smatraju nju najboljom afrikom. Kvalitet rd03 ali sa jacim motorom i boljim kocnicama.. Mada za off mislim da je rd03 nepobediva Sto se tice kolena, rd07 ima bolje ergonomski dizajn.. I ja sam isto visok, 196.. I imam malo problema sa rezervoarom.. Kad sam kupovao africu, provozao sam jednu rd07. Bio mi je udobniji za noge.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Januar 13, 2013 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Evo vam sajt, na kome možete da vidite ergonomiju većinu motocikala... KLIK Haha koliko dobra stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laband 163 Napisano Januar 13, 2013 Zainteresovan, 776 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1250GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nađoh malo vremena ovih dana da posvetim africi, tako da sam ispolirao aluminijumski štitnik i osvetlio kofer. Evo slike štitnika , a kofer ćete videti uskoro, dok upload-ujem video ... Evo obećanja http://forum.bjbiker...a/#entry1427865 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Januar 13, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Nađoh malo vremena ovih dana da posvetim africi, tako da sam ispolirao aluminijumski štitnik i osvetlio kofer. Evo slike štitnika , a kofer ćete videti uskoro, dok upload-ujem video ... Jedno pitanje sa cime si polirao i kako si doveo do tog sjaja? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Januar 16, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan NAJLUĐI "review", ikad! Pogledati klip do kraja 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Januar 16, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan jageru Tip sjajno priča engleski!!! Mogao bih da slušam ceo dan Vrlo je i poučan video. Možeš da naučiš da je RD03 najbolji motor u ovoj klasi ikada napravljen a možeš i da naučiš tehnike sexa u toku vožnje na africi Genijalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SmokeS 339 Napisano Januar 16, 2013 Svrati ponekad, 405 postova Lokacija: Beograd - Vozdovac Motocikl: Africa Twin rd04 Prijavi odgovor kao problematičan Kralj!! :D Hahahaha.. Slatko me nasmeja Narucito kraj Pogledati obavezno This bike braking very good! No abs, no any other gay system Just brakes, brakes.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 16, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ovaj klip, ali nikad do kraja. E sad jesam! Koji ludak, jbt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Januar 16, 2013 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Po naglasku izgleda da je Grk... Gledao nekada davno, tj samo poceo pa kad sam video... ubrzo iskljucio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko viska srafova za plastiku? Trebaju mi 4 komada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Januar 17, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Nisi napisao na koje mislis, a imas po gvozdjarama da uzmes prohromske ili brunirane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Januar 17, 2013 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi napisao na koje mislis, a imas po gvozdjarama da uzmes prohromske ili brunirane za zadnje plastike, na prednjim imam kopce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Januar 17, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Reko'mozda mislis na one sto spajaju prednje plastike (bar na RD04) a koriste se i za vizir. Ja sam uzimao u gvozdjari kod Kalenic-a (nije mi ostalo viska), Merkur drzi prohromske isto, Srafko bi mogao da ima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...