Crni Jr. 298 Napisano Septembar 26, 2013 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Beograd , 29 novembar Motocikl: Yamaha XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 26, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A da napravimo krug preko Mladenovca? Imali bi oko 100 km umesto 50-ak do Smedereva 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. P.S: Rajko, mogu da dodjem za sad vikend da sredimo onu predaju na PMR-ki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Septembar 26, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 26, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan jaoooo tad mi baš pada voćni dan :moto3: a?! kakav dan? sta mene prozivate?!? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 26, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan nego Vlado, da li si ti siguran da znas koja je raskrsnica na obilaznici u pitanju? mislim, ja znam ali si mi ti nesto sumljiv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Septembar 26, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 26, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Đape.... potrudi se.... malo jače Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 26, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Septembar 26, 2013 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A da napravimo krug preko Mladenovca? Imali bi oko 100 km umesto 50-ak do Smedereva 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. P.S: Rajko, mogu da dodjem za sad vikend da sredimo onu predaju na PMR-ki? Odavno ja to popravio i nosim u torbi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 26, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Ti si domaći tamo... nemoj da te nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 26, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan da ne malerisem nista, cutim i cekam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1952 Napisano Septembar 27, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan A da napravimo krug preko Mladenovca? Imali bi oko 100 km umesto 50-ak do Smedereva Dobra ideja. Predlog: Avala, Mladenovac, Topola, Smed. Palanka, Smederevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Septembar 27, 2013 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bolje preko Šapca, Loznice, Debelo brdo, pa Valjevo i onda nekako popreko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 27, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan sta popreko...od Valjeva moze na Dicibare, pa Pozega, Cacak, G.Milanovac, Rudnik, Topola.....i onda se zapitate , "gde smo ono krenuli ", a potrosili 50 evra goriva. Od Mladenovca zalomite na Dubonu i Malo orasje...izlazite na Vodanj pa Kolari i kod mene ste..... ili sa Avale na Vrchin i Zaklopachu , pa smederevcem do obilaznice oko Smedereva i opet ste kod mene Neki cete da se vozite, a neki cemo da radimo ...jeli , a ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
anbeast 67 Napisano Septembar 27, 2013 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Yamaha 500XTZ Tenere (3AJ) - AGAIN :) Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, de, sta ima da se radi? (pominjes nekakav rad i u ST vs AT, a evo i ovde) Evo ja (sam jos uvek tu, a docicu i 11. pa sam na raspolaganju) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Septembar 27, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ne komplikujte rutu nije Maj mesec pa da se vozikamo okolo naokolo nego Smederevcem do Vladinog ranca da pomognemo koliko mozemo oko spremanja i naravno konzumiranja A povratak kako kome volja kome se vozika moze da produzi do Nisa ili Skoplja Ja cu najverovatnije u povratku za Mladenovac i tu ostajem par dana 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano Septembar 27, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Pametno zbori ovaj Milenko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saša Jack 6651 Napisano Septembar 27, 2013 MotoDJIR.com, 1362 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM 1290S Adv;Yamaha Tenere 700 Rally; Piaggio Beverly 300ie 2010: Vespa 300GTS 2015 Prijavi odgovor kao problematičan 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. Sasha P (na motoru sigurno sam) Velika želja postoji,samo ako posao dozvoli. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 27, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. Sasha P (na motoru sigurno sam) Velika želja postoji,samo ako posao dozvoli. Di nam nestadose: 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Septembar 27, 2013 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Evo tačnog spiska: 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 27, 2013 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Evo tačnog spiska: 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13.Pera,mozda i Sneza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Doktor Mabuze 83 Napisano Septembar 27, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Widowmaker Prijavi odgovor kao problematičan Evo tačnog spiska: 1. machinori 2. Arakis & Goca 3. anbeast 4. drilling ltd 5. Crni & Slavica 6. Boki.64(u drusvu ili sam) 7. Beli ( u drustvu ili sam ) 8. Lucky Vladano 9. bgboki 10. fruitcake + ëine (ako ispalim javljam blagovremeno, familijarna frka) 11. Popsy 12. Sasha P (na motoru sigurno sam) 13. Pera,mozda i Sneza 14. Doktor Mabuze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Septembar 27, 2013 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, okuplja se jaka ekipa, bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 27, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan sta popreko...od Valjeva moze na Dicibare, pa Pozega, Cacak, G.Milanovac, Rudnik, Topola.....i onda se zapitate , "gde smo ono krenuli ", a potrosili 50 evra goriva. Od Mladenovca zalomite na Dubonu i Malo orasje...izlazite na Vodanj pa Kolari i kod mene ste..... ili sa Avale na Vrchin i Zaklopachu , pa smederevcem do obilaznice oko Smedereva i opet ste kod mene Neki cete da se vozite, a neki cemo da radimo ...jeli , a ..... I mislio sam na ovaj put preko Orasja koji pominjes. Racunam, nije ni vremenski, ni po kilometrazi mnogo, a bice verovatno poslednja prilika ove godine za kakvu-takvu voznjicu. Nego Vlado, jel to treba da ponesemo radna odela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
machinori 288 Napisano Septembar 27, 2013 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan sta popreko...od Valjeva moze na Dicibare, pa Pozega, Cacak, G.Milanovac, Rudnik, Topola.....i onda se zapitate , "gde smo ono krenuli ", a potrosili 50 evra goriva. Od Mladenovca zalomite na Dubonu i Malo orasje...izlazite na Vodanj pa Kolari i kod mene ste..... ili sa Avale na Vrchin i Zaklopachu , pa smederevcem do obilaznice oko Smedereva i opet ste kod mene Neki cete da se vozite, a neki cemo da radimo ...jeli , a ..... I mislio sam na ovaj put preko Orasja koji pominjes. Racunam, nije ni vremenski, ni po kilometrazi mnogo, a bice verovatno poslednja prilika ove godine za kakvu-takvu voznjicu. Nego Vlado, jel to treba da ponesemo radna odela? Ja mislim da svakako treba da ponesemo radna odela: trenerke sa lastisem u pojasu, nikako farmerice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...