djolji 1274 Napisano Mart 28, 2016 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan još malo V stroma https://youtu.be/fUJp_SaVr40?list=UUfne3ftdYHpIeBcpbpHKqBA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1274 Napisano Mart 28, 2016 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Još zanimljivije je sa 4 Stroma https://youtu.be/_khpYqcAEj0?list=UUfne3ftdYHpIeBcpbpHKqBA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1274 Napisano Mart 28, 2016 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ipak su ovakve vožnje na stromu kao snovi https://youtu.be/Y-JokWfy3WA?list=UUfne3ftdYHpIeBcpbpHKqBA https://youtu.be/M1TvF75UJ9Y?list=UUfne3ftdYHpIeBcpbpHKqBA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Mart 28, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Je li ovo samo meni ne rade linkovi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 28, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Meni rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Mart 28, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Hm... Rade iz browser-a, a neće iz Tapatalk-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1274 Napisano Maj 25, 2016 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto zamrela tema. Ovaj motor je mnogo dobar, a malo se piše o njemu, ne zaslužuje to, ne znam da li je razlog to što izgleda niko sa foruma ga ne poseduje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Maj 25, 2016 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Nešto zamrela tema. Ovaj motor je mnogo dobar, a malo se piše o njemu, ne zaslužuje to, ne znam da li je razlog to što izgleda niko sa foruma ga ne poseduje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Maj 25, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto zamrela tema. Ovaj motor je mnogo dobar, a malo se piše o njemu, ne zaslužuje to, ne znam da li je razlog to što izgleda niko sa foruma ga ne poseduje. Ja bih ga vrlo rado posedovao ali nemam nesto vremena... Nikada ga nisam ni video uzivo a branio bi ga ko afriku vs gs a moze i obratno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Maj 30, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko Znam, Milenko (Driling LTD) sa foruma ga je kupio, ne znam da li mu je isporucen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Jun 3, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno je hiljadarka na "akciji".Za cenu od 10800 eura se dobije lep paket dodatne opreme(ralica,stitnici za ruke,centralni stender,crash bar i set ukrasnih nalepnica).Mislim da ima i produzenu garanciju od 3 godine...Nisu sa starog lagera ,nego motori za 2016 godinu i sve boje su raspolozive...Rekao bih baš dobra ponuda ko razmislja o ovoj klasi motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1274 Napisano Jun 3, 2016 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li još nekih slika motora tvog drugara i ako si ga vozio, kavi su ti utisci, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Jun 3, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ga još provozao....drugar je prezadovoljan snagom i kočnicama,kaže da motor vuče kao voz i da ima veliki obrtni moment...i on je malo prešao,tek 1000 km... Imam par fotki kad smo montirali dodatnu opremu na motore: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1274 Napisano Jun 3, 2016 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je spakovan, uostalom kao i tvoj " stromić". Slike su takve da možemo da parimo oči. Ova crna boja mu najlepše stoji i nekako mi ublažava pojavu kljuna kao kod crvene varijante, Ako pričam o estetici znam da su ukusi različiti i da ne vredi polemisati, ali ipak koja reč ne škodi. Ja bih mu možda stavio alu skid plate SW-motech. Što se tiče cene tj.ponude sa dodatnom opremom , tačno je da je odlična i povoljna. Pa ja sam pre dva meseca dobio profakturu na istu vrednost bez dodatne opreme, i to posle cenkanja. Ali dobro šta je tu je. Ono što jeste to je neverovatan max. obrtni momenat na svega 4000 o/min što treba da rezultira malu prosečnu potrošnju pri srednjim brzinama. U ostalom to je koncept ovakvog motora. U svakom slučaju, čekamo prave i stručne utiske posle neke vožnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Jun 3, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan I meni se najviše svidja u crnoj boji,mada mu i bela lepo stoji.Kad je izasao ovaj strom mislio sam da ne postoji ružniji motor u toj klasi,medjutim uživo je totalno drugačiji utisak,u pozitivnom smislu... Ova cena je od skoro,mislim da se slabije prodaje hiljadarka od planiranog i da su krenuli sa akcijom da malo poprave stvari na tržištu.Mali strom se prodaje odlično i njemu su podigli cenu za par stotina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 418 Napisano Jun 7, 2016 Drug član, 1469 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj beli Strom...koliko moze da razvije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Jun 8, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Opaaaaaaa.... A ti kao ne znaš koliko može da razvije ....znaćeš kad popraviš km sat on topic evo jedne fotkice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1274 Napisano Jun 8, 2016 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Još nešto zgodno pozadi da greje leđa i cepaj na put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Jun 22, 2016 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Aj da se zapljunem u temu. Postao sam ponosni vlasnik novog Stroma 1000. Ustvari, platio jesam, motor još dobio nisam biće sledeće nedelje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Jun 22, 2016 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan 1343000 dinara je motor. Plus 900 eura za dodatnu opremu iz Suzaninog kataloga (grejači ručki, nosač navigacije, maglovke, alarm). Pih skupe maglovke al' nek ide život prvi put u životu kupujem nešto novo pa sam hteo da se častim . Kofere i ostale gluposti iz Givi kataloga ću uzeti u Ljubljani jer sam dobio dobar popust - PDV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2637 Napisano Jun 22, 2016 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom....lepo si se počastio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Jun 22, 2016 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan 1343000 dinara je motor. Plus 900 eura za dodatnu opremu iz Suzaninog kataloga (grejači ručki, nosač navigacije, maglovke, alarm). Pih skupe maglovke al' nek ide život prvi put u životu kupujem nešto novo pa sam hteo da se častim . Kofere i ostale gluposti iz Givi kataloga ću uzeti u Ljubljani jer sam dobio dobar popust - PDV. Čestitke na kupovini. Nadam se da ću dogodine i ja. Imam, međutim, savet: Ne pokušavaj da uzmeš PDV, koštaće te više. Ili barem razmisli o nekom drugom putu, preko Bosne ili šta ja znam... Elem, u Februaru sam od Slovenaca kupio tri kacige (dve za mene, jednu za drugara). PDV se, od ulaska Hrvatske u EU, prijavljuje na tački izlaska - za mene je to bilo na Batrovcima. Hrvati sve kupovine iznad neke vrednosti - moj je bio nešto ispod 500 evra, povraćaj tačno 103 - uredno, sa sve skeniranim računima, šalju našima (i obratno). Dobio sam tih 103 nazad, ali sam našima platio 165. Nema prolaska dok ne platiš. Nisam se mnogo bunio, na sreću, a kacige sam prijavio na potpitanje policajca: Jeste li sigurni da nemate ništa? Posle mi je rekao da je kazna za taj prekšaj trostruka vrednost neprijavljenje robe. Da je to, dakle, ispalo 500 evra, morao bih tamo da čekam, u nedelju noć, nekog da mi iz Beograda donese pare, jer toliko nisam imao.... Da naglasim - ni on, ni carinica, kacige nisu ni videli. Imali su odštampan račun što su im Hrvati poslali. E, sad, ko ima šemu neku ili ko hoće da proba preko Bosne, neka proba, pa da javi, uspelo ili ne! Još jednom, bravno na motoru, zavidim ti, onako, benigno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 22, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zašto ne bi vratio PDV?Uzeo ti njega (PDV) nazad ili ne, kada unosiš stvari u svoju državu ti plaćaš porez.E sada, jedino se radi o tome da možda prođeš kod svojih bez toga ako te ne bi pregledali ili slično, ali za tri nove kacige niko nije budala. Ne misle ni oni da su kacige po 50€P.S. Na temu, odličan ulov kolega...Nadamo se da ćeš nam ga (motor) i slikovito predstaviti kada se parkira pred garažu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Jun 22, 2016 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Zašto ne bi vratio PDV? Uzeo ti njega (PDV) nazad ili ne, kada unosiš stvari u svoju državu ti plaćaš porez. E sada, jedino se radi o tome da možda prođeš kod svojih bez toga ako te ne bi pregledali ili slično, ali za tri nove kacige niko nije budala. Ne misle ni oni da su kacige po 50€ Pardon. Nisam bio jasan. Ja jesam planirao da ne prijavim kacige i da ustedim tih 100 evra. Dakle, da ih prosvercujem. Isto da naglasim, nije meni policajac pronasao te sesire. Nije ih ni video. Imao je kopiju racuna u rukama dok sam od hrvatske kucice stigao do nase i dosao na red... Ako je iske mislio da uzme od Slovenaca, odnosno EU, PDV i posteno da plati CARINU i porez nasima, onda je to druga prica. Ako je, pak, mislio, da uzme tamo VAT a da nasima ne plati nista, odnosno da samo udje sa sve novim koferima nakon ssto je tamo overio da ih iznosi ... na putu je da verovatno dozivi neprijatno iznenadjenje. Odnosno, da plati vise nego sto bi u Beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iske 251 Napisano Jun 22, 2016 Svrati ponekad, 329 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: VFR 800 Fi RC46, Suzuki DL 1000 V-Strom ABS, SCOTT SCALE EXPERT 29" Prijavi odgovor kao problematičan Borise hvala za tip. Nisam imao pojma da su se tako umrežili. Prošle godine kum je na Batrovcima overio račun i niko nas nije gledao kod nas. Ne mogu da verujem da su takvi likovi da dojavljuju jedni drugima da je overen račun za PDV. Plus taj PDV nije pun iznos pošto preko Global Blue-a bude uvek manje bar za 8%. Pošto dobijam svakako popust od 20% možda i ne prijavim ništa a možda se vratim preko Mađarske. Aj videću još šta ću da uradim. Hvala još jednom na čestitkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...