Hacky 930 Napisano Septembar 24, 2013 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Drustvo, devojka trazi posao pa smo mislili da probamo i ovde. 28 godina, upravo zavrsila IT-Akademiju (smer Microsoft development). Nema iskustva, ali je spremna da uci i napreduje. Ipak mora odnekud da pocne Ako ima neko neki predlog, ili zna nekog, ili zna nekog ko zna nekog napisite ovde ili na pp ili ostavite e-mail da ona posalje CV. Hvala i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Septembar 24, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Da li zna mozda Javu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Septembar 24, 2013 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog je da pocne da radi preko interneta. Nisam bas nesto u toku sa tim, ali moj drug je tako poceo i nije mu lose islo, zaradjivao je mesecno prosecnu platu, a radio je kad mu se radi i koliko mu se radi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 730 Napisano Septembar 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 953 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan 1380045636[/url]' post='1550080']Moj predlog je da pocne da radi preko interneta. Nisam bas nesto u toku sa tim, ali moj drug je tako poceo i nije mu lose islo, zaradjivao je mesecno prosecnu platu, a radio je kad mu se radi i koliko mu se radi. Da li mozes malo vise informacija da mi das....gde, sta....itd? Na pm 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Septembar 24, 2013 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam gde i sta konkretno, sem da preko interneta nalazi posao da pise programe, u pitanju je neka vrsta konkursa. Poslodavac napise sta mu treba, tj kakav program i onda se programeri javljaju sa ponudama za koliko para hoce da urade program. Ako budes izabran uradis zadato i budes isplacen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlado81 23 Napisano Septembar 24, 2013 Šljivotres, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan neka proba odesk.com , sajt za "freelancing" (jebem li ga valjda se tako pise) moj kum je poceo preko njega nasao tri cetiri klijenta i sada sasvim lepo sljaka za sebe i svoju porodicu puno srece u svakom slucaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Septembar 24, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Pocetnik je ona za frilensing, velika je tu konkurencija, a i mislim da nema dovoljno znanja za to. Bolje da vidi praksu u nekoj firmi, npr komtrejd, da jos douci neki jezik. Danas je napopularniji, i najtrazeniji mobile development, prvenstveno Java za Android i Object C za iOS, inace Android developeri u Srbiji su placeni izmedju 700-1700 evra, zavisno od nivoa znanja. Moja preporuka je da se baci na Javu, ne moze pogresiti, i ako je dobro savladala oop na akademiji, nece joj biti problem da nauci sintaksu i pocne da se bavi time. Inace, programiranje mora da se voli i da se ima bar malo kefala, ne moze to da se nauci kao pesmica Pooz i srecno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 930 Napisano Septembar 24, 2013 Zainteresovan, 574 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari sto ste se javili i hvala na savetima. @perisicboro Za sada poznaje samo C# i SQL Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Septembar 24, 2013 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Za C# i SQL moze da se raspita u Pupinu, tamo uvek primaju pripravnike vezano za baze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Septembar 24, 2013 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Gorka je to corba. Da se moze zaraditi na programiranju, moze. Da svaki dan ides inspirisan na posao posle vise godina? Jedino ako je lep dan pa za rucak okrenes koji krug da otreses stres Radim u dobroj firmi za solidnu platu..ali mozak mi je ispran sa softverom gde kliknes tu i otvori se ovo pa user unese nesto pa validacija pa save ili cancel pa ispocetka..jednog dana cu da programiram robote za nasu ili motore za hondu ja vam kazem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balavurda 279 Napisano Septembar 25, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: BG Motocikl: versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Нека погледа огласе на инфостуду (@admin: ако је реклама, обрисати пост). Бацим поглед тамо с времена на време, наведено се тражи у око 20% случајева...додуше, траже и искуство, али ништа је не кошта да покуша. Оффтопиц: Зашто је жена програмер као морско прасе? Нит је морско, нит је прасе. Без увреде, ово сам чуо од колегинице Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...