NikolaRS 12 Napisano Septembar 18, 2013 U prolazu, 5 postova Motocikl: honda dominator Prijavi odgovor kao problematičan foča se nalazi na samoj granici izmedju bih i cg, granica sa srbijom je na 1h a granica sa hr (dubrovnikom) na 2.5h. Ovu destinaciju predlazem za ljubitelje prirode i makadamskih puteva izbacicu neke slike gdje smo mi ljetos bili pa ako vas nesta vise zanima pitajte 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Septembar 19, 2013 Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na RTRS sam par puta gledao emisiju sa bajkerima i kvadistima iz Foče koji voze po Zelengori, Tjentištu... Jesi li i ti iz te ekipe? P.S. Predjeli su predivni, ja ih znam iz planinarske priče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Septembar 19, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo mena govora ,samo daj malo teksta: kuda ici, sta vidjeti, spavanje i tako malo info za eventualne putnike namjernike. Zivio zemljace. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaRS 12 Napisano Septembar 19, 2013 U prolazu, 5 postova Motocikl: honda dominator Prijavi odgovor kao problematičan @Guliver da tu smo svi, al mene nema na tim snimcima od prije (il vozio zujalicu il auto) @Zeleni druze ovo je sa vise lokacija jer sto se tice izbora stvarno mozes birati gdje da ides i sta da vidis kod nas. sto se tice spavanja imamo kampove u blizini grada (neke namjenski za rafting rijekom Tarom neke za odmor i rekreaciju) imamo i hotel koji je malo skup bar po meni (oko 25e) ali zato u kampovima je prenociste od 5 do 10e (smjestaj u bungalovima, krevet, wc, tuš) e sada za vise informacija sta vidjeti pretrazite malo pšo internetu sledeće: Maglić Vučevo rijeka i kanjon Tare nacionalni park Tjentište Zelengora a mozete se i meni obratiti tu sam i raspolozen svima pomoci i odg na pitanja! poz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 19, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Cela BiH je prelepa. Vozio sam se zadnje tri godine po Bosni, i hocu jos. Vdimo se sledece godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Septembar 21, 2013 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ја више волим да возим по Републици Српској 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaRS 12 Napisano Octobar 17, 2013 U prolazu, 5 postova Motocikl: honda dominator Prijavi odgovor kao problematičan evo jos malo slika, opet se lutalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čančar 41 Napisano Decembar 3, 2013 U prolazu, 93 postova Lokacija: Šamac, Republika Srpska, BiH Motocikl: Yamaha XJR 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka ti čast zemljače što radiš na promociji naših krajeva. Kažem naših, ja sam iz Šamca u Posavini, ali cijelu Republiku Srpsku smatram svojom. Foča i okolina su prelijepi i zaista imaju mnogo toga da ponude, prolazio sam nekoliko puta motorom putujući na more i svaki put se oduševim. Bio sam na raftingu 2012 godine, ne znam da li je uopšte potrebno reći koliko je to dobar provod. U svakom slučaju kao gost tih krajeva mogu da potvrdim sve što je NikolaRS napisao i da preporučim te krajeve kao moto i nemoto destinaciju. NikolaRS tebi upućujem veliki pozdrav. Mislim da je veoma dobro što radiš na promociji svoga kraja, i smatram da bi svi mi sa lijeve strane Drine trebali da krenemo tvojim primjerom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tornado2405 4 Napisano Mart 5, 2014 U prolazu, 20 postova Lokacija: Maribor, Slovenija Motocikl: Honda Deauvill NT650, BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Velika mi je želje obići te krajeve tako, da planiram možda čak i ove godine turu na tu stranu. Sa obzirom, da dolazim iz Slovenije planiram put preko Sarajeva do Tjentišta i dalje u Crnu Goru, možda čak preko Abanija do Makedonije. Zanima me: -kako izgledaju putevi na tim lokalitetima. Sa obzirom na moj motor nebih baš iskušao sreču po makadamu i prevelikim rupama na putu. - kakve su mogučnosti nočenja na tim lokacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Mart 5, 2014 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno prelepo. Postoji neki okvirni plan da sa ekipom u junu prođemo kroz tu oblast, doduše asfaltom. Da nemaš slučajno neki tracklog sa GPS-a. Značilo bi svima nama, iako se sa gugla može sve videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan @Guliver da tu smo svi, al mene nema na tim snimcima od prije (il vozio zujalicu il auto) @Zeleni druze ovo je sa vise lokacija jer sto se tice izbora stvarno mozes birati gdje da ides i sta da vidis kod nas. sto se tice spavanja imamo kampove u blizini grada (neke namjenski za rafting rijekom Tarom neke za odmor i rekreaciju) imamo i hotel koji je malo skup bar po meni (oko 25e) ali zato u kampovima je prenociste od 5 do 10e (smjestaj u bungalovima, krevet, wc, tuš) e sada za vise informacija sta vidjeti pretrazite malo pšo internetu sledeće: Maglić Vučevo rijeka i kanjon Tare nacionalni park Tjentište Zelengora a mozete se i meni obratiti tu sam i raspolozen svima pomoci i odg na pitanja! poz Zemljace imate li vi volje i zelje na ljeto organizovati kakav enduro vikend, pa makar i mini od 5-10 motora, mislim da bi imalo smisla jer bas su vam predjeli za uzivanje. Bilo kako bilo pozdrav iz Svedske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaRS 12 Napisano Mart 18, 2014 U prolazu, 5 postova Motocikl: honda dominator Prijavi odgovor kao problematičan nije me bilo odavno. izvinjavam se sto kasnim sa odg. zbog pocetka novog posla (taksi) morao sam prodati motor ali cim bude para uzecu drugi. @zeleni proslo ljeto samo svaki dan skoro isli na neku novu lokaciju ( oko 8000km presao) momci nemaju vremena za tako nesta jer se radi, pa pretezno idu onaj dan kad su svi slobodni ili bar vecina. a moze se nesta organizovati ako bilo ko bude dolazio nek se javi @tornado nemam nista, al pogledacu sa ovim momkom iz kanade sto je bio kod nas u gostima sa motorom da nije on sta snimio i zabiljezio @cancar pozdrav i tebi e sad za sve, posto sad imam malo vremena za komp i tako to ostavljam vam moj broj telefona i slobodno se javite ako budete u prolazu ili budete planirali da dodjete u moje krajeve. isto nedaj Boze da kome sta zatreba ako sam u mogucnosti pomoci cu. ako vam treba bilo kakva pomoc oko rezervacija smjestaja ili bilo sta ( imate dobru ponudu raftinga kod nas na rijeci Tari) mozete mi se javiti. cjena usluge je najhladnija piva u rashladnoj poz za sve, br telefona je +387/65 001 660 ili na fb https://www.facebook.com/nikola.srndovic 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan А ја размишљам који је Никола из Фоче!Поззз Срнда, па се гледамо на љето, ако Бог да!Зенга, алијас Папе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaRS 12 Napisano April 3, 2014 U prolazu, 5 postova Motocikl: honda dominator Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DavorinGS 0 Napisano April 17, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li možda tko zna kakva je cesta iz Višegrad-Han Brdo-Krvojevići-Rogatica? Asfalt? Čini se interesantna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...