IceWave 2 Napisano Septembar 14, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Sprint Falcon Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Imam skuter od 50ccm koji koristi 12v 35/35w balonjaru. Kako kineski farovi sami po sebi nisu nizasta, svetlost se rasipa na sve strane i jako je slabo (zuto). Razmisljam o kupovini halogenih sijalica ali da ne bacam pare, da li bi ovako nesto moglo da zameni trenutnu balonjaru bez ostecenja plastike fara ili akumulatora? http://www.motobikes..._246510350.aspx http://www.motobikes..._246510355.aspx Kazu da je moguce istopiti far (moj far je plastican) ali racunam, obe navedene sijalice su 12v 35/35w kao i moja balonjara. Jel je ovo izvodljivo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 719 Napisano Septembar 14, 2013 Zainteresovan, 408 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes da probas sa ovom plavom, imitacijom xenona. Drugar je stavio na speedfight i kaze da dosta dobro svetli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan46 1 Napisano Septembar 14, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd-Sremčica Motocikl: Yamaha Dt 50x Prijavi odgovor kao problematičan Nece nista biti sa farom ili akumulatorom,ako stavis neku od te dve sto si pokazao.Ja sam na mom isto zamenio i stavio halogenu blue xenon 600din u max momentu.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IceWave 2 Napisano Septembar 14, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Sprint Falcon Prijavi odgovor kao problematičan 'fala momci. Jos jedna stvar, koja bolje sija, plava ili bela? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Septembar 14, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bela, za svaki slucaj izmeri napon pre zamene i posle al ne bi trebalo da bude problema. e da nova sijalica treba da bude iste snage kao i fabricka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Royalton 31 Napisano Septembar 17, 2013 U prolazu, 90 postova Lokacija: Uz ivicnjak :)) Motocikl: PGO G-Max 50, Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, ja sam naručio skoro baš ovu plavu sa istog linka. Zamenio balonjaru i odlično se vidi. A far se nije istopio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IceWave 2 Napisano Septembar 18, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Sprint Falcon Prijavi odgovor kao problematičan Stigla mi je danas, zamenio ali mi ne radi kratko svetlo! Da li i kod tebe ne radi ili je sijalica u pitanju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6227 Napisano Septembar 18, 2013 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Skini sijalicu i iskrivi malo kontakte u grlu sijalice da bolje naleže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IceWave 2 Napisano Septembar 18, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Sprint Falcon Prijavi odgovor kao problematičan Skini sijalicu i iskrivi malo kontakte u grlu sijalice da bolje naleže. U medjuvremenu je i dugo svetlo prestalo da radi. Jos nisam uradio to sto si rekao, dobro da je nisam bacio. Na njoj se pojavila neka crna boja razmazana, kao vodene bojice kad pomesas. Jel to normalno? (Predpostavio sam da se topi onaj grafit sa vrha) I ako moze, skiciraj mi to sto treba da zakrivim ako imas vremena i volje, moze i u paintu samo da znam o cemu pricas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6227 Napisano Septembar 18, 2013 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kada odvrneš sijalicu videćeš da u dnu grla postoje dve mesingane "pločice" koje svojim vrhom dodiruju kontakte sijalice - na to sam mislio da ih malo iskriviš tako da jače naležu na kontakte sijalica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IceWave 2 Napisano Septembar 18, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Sprint Falcon Prijavi odgovor kao problematičan Iste su velicine kao i na sijalici tako da je nemoguce kriviti bilo sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 852 Napisano Septembar 18, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Skini sijalicu i iskrivi malo kontakte u grlu sijalice da bolje naleže. U medjuvremenu je i dugo svetlo prestalo da radi. Jos nisam uradio to sto si rekao, dobro da je nisam bacio. Na njoj se pojavila neka crna boja razmazana, kao vodene bojice kad pomesas. Jel to normalno? (Predpostavio sam da se topi onaj grafit sa vrha) I ako moze, skiciraj mi to sto treba da zakrivim ako imas vremena i volje, moze i u paintu samo da znam o cemu pricas. A da ti nije to crkla halogenka pošto si je dobro ispipao, a ne bi smeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IceWave 2 Napisano Septembar 19, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Sprint Falcon Prijavi odgovor kao problematičan A da ti nije to crkla halogenka pošto si je dobro ispipao, a ne bi smeo? Ne, nisam je ispipao jer je dosla upakovana u sundjer, tako sam je i stavio i tek posle skinuo sundjer. Tako sam je kasnije i vadio jednom - dva puta, bas sam obracao paznju da ne diram staklo niti vrh. Sada mi radi kratko svetlo a dugo nece. Valjalo bi da potrazim nekog iz mog kraja sa skuterom pa da probam na njegov, mozda je grlce na mom faru lose jer ako okrenem do kraja, ne radi, vec moram da cackam levo - desno dok mu ne nadjem kontakt (otprilike na sredini). Isto vazi i za balonjaru samo sto njoj radi i dugo i kratko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 719 Napisano Septembar 19, 2013 Zainteresovan, 408 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Sredi to, da ne zeza vise, verovatno ne bi voleo da odjednom ostanes u mraku dok vozis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marvin The Martian 10 Napisano Novembar 25, 2013 U prolazu, 69 postova Lokacija: NS Motocikl: ZaPir; Osa Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ovu belu, i bolje svetli. Mada mi je posle mesec dana u vožnji, po kiši, u mrklom mraku crkla :(. I primetio sam da mi je malo fasung istopila, mada je far i fasung star nekih 30-tak god tako da to ne bi trebalo na nekom "novijem" da se desi . Obrati pažnju da su ti identična grla. Ovo je grlo ( ako ne grešim ) D20B, možda to nije kod tebe pa ne može da napravi kontakt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1104 Napisano Novembar 25, 2013 Drug član, 1098 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja promenio par komada i nijedna nije nesto dugo izdrzala, crkne valjda od vibracija. A da svetli bolje, svetli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Decembar 26, 2013 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja na hondu stavio plavu, svetli bolje i ne topi far. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marvin The Martian 10 Napisano Januar 29, 2014 U prolazu, 69 postova Lokacija: NS Motocikl: ZaPir; Osa Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ovu belu, i bolje svetli. Mada mi je posle mesec dana u vožnji, po kiši, u mrklom mraku crkla :(. I primetio sam da mi je malo fasung istopila, mada je far i fasung star nekih 30-tak god tako da to ne bi trebalo na nekom "novijem" da se desi . Obrati pažnju da su ti identična grla. Ovo je grlo ( ako ne grešim ) D20B, možda to nije kod tebe pa ne može da napravi kontakt. :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BlueMan_86 32 Napisano Avgust 15, 2018 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Mustang XRS 4T 125cc Prijavi odgovor kao problematičan A koje grlo mogu biti sve te balonjare... ja imam ovaj skuter Revenger... to je Jiajue motor... http://www.triomoto.rs/revenger.html plavi sa slike.. ugradio bih led.. sijalica je od 35w fabrička vidimtek kad uletim u rupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...