Jump to content

Moto Zajednica

Transalp za američko tržište

Recommended Posts

• U prolazu, 22 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Drugrai, hoću da pazarim svoj prvi motocikl. Od uvek sam voleo endure, i zbog putovanja i zbog vožnje po makadamima i stazama. Sada mi u oko upade jedna Honda Transalp, navodno rađena za američko tržište. '94 je godište. Ima sat u miljama, nema prekidač za paljenje svetala, ima neki katalizator ili šta već, za izduvne gasove. Ali i zadnja kočnica je doboš što me je začudilo za to godište! Da li je moguće da su tada stavljali doboše ili je motor stariji ili prerađivan? Šta vi mislite o tome? Da li je neko imao slišnih iskustava?

Evo ga i link oglasa (ne znam da li je prikladno, stoga se izvinjavam administratoru ako nije):Tekst koji želiš

Unapred se zahvaljujem što delite vaša saznaja :zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Călător motocicleta, 2361 postova
  • Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :)

Mislim da je od 96-te na zadnjem tocku disk... tako da je ovde sve ok. Jedina razlika je ovde to sto nema prekidac za svetlo... ostalo je sve isto

• Enduraš, 6399 postova
  • Motocikl: CRF300L

Motor sa oglasa je 89 god, sema boja je za to godiste. Od 90. godista je drugacija instrument tabla, a od 91 stavljaju zadnju disk kocnicu. Od 94 god je promenjeno prednje kockasto svetlo koje posle tog godista zakoseno, tako da nema sanse da je ovaj motor sa oglasa 94.

• Podržavam 5

• Zainteresovan, 957 postova
  • Motocikl: Varadero PGM-Fi

Motor sa oglasa je 89 god, sema boja je za to godiste. Od 90. godista je drugacija instrument tabla, a od 91 stavljaju zadnju disk kocnicu. Od 94 god je promenjeno prednje kockasto svetlo koje posle tog godista zakoseno, tako da nema sanse da je ovaj motor sa oglasa 94.

Potpuno se slazem sa ovim sto je AcaPN rekao :takoje:

• ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova
  • Motocikl: Fazer 600

Moj prvi Transalp je bio za americhko trzishte, isto dobosh pozadi, kockasti far, navodno je bio 91god...iskreno nije me bilo briga za godishte :D

Promenila sam nekoliko transalpova ali taj je bio ubedljivo najbolji od svih, i dan danas ga vozi drugar i kaze da je lud motor i dalje.

Razlika je u cajgeru, u tom nekom katalizatoru, koji ni ja ni ortak koji je uzeo bajk od mene u zivotu nismo pipnuli (i nishta mu ne fali), ima one machije ochi svuda po sebi, far je uvek automatski upaljen, nema ablend dugme...

• U prolazu, 22 postova

I ja sam mislio da je stariji. Ubeđujeme deško da nije, ubi se jadan. Možda i on stvarno misli da je 94. A kako vam se čini ovako? Ne znam kakva to muljaža sa zamenom godišta može biti.

• Drug član, 878 postova
  • Motocikl: ...

Nisam bio, nije mi bas blizu nikako da se organizujem zbog posla...

Ali sam pricao sa covekom, vlasnik je pet godina, a kupio od druga iz susednog sela. Stariji covek rekao bih, deluje ozbiljno... Cena mu nije fiksna.

• Drug član, 1423 postova
  • Motocikl: Honda CRF300L

Kod modela 600 deseta cifra tj slovo oznacava godinu proizvodnje a prve 3 cifre pokazuju gde je proizveden:

JH2 giappone

ZDC italia

VTM spagna

1HF USA

9C2 Brasile

1987 H

1988 J

1989 K

1990 L

1991 M

1992 N

1993 P

94-95 R

1996 T

1997 V

1998 W

1999 X

p.s. Jedino su neki modeli iz 1992 imali 11 cifara

Jedanejsta cifra tj slovo pokazuje u kojoj fabrici je proizveden

C SAITAMA Japan

K KUMAMOTO Japan

M HAMAMATSU Japan

S Suzuka Japan

F ATESSA Italy

E MONTESA Spagna

A OHAIO Usa

I MANAUS Brasile

Ima tu jos oznaka koje pokazuju stosta ...

post-4207-0-23139700-1378971762_thumb.jpg

• Podržavam 3

• U prolazu, 22 postova

Bajk kupljen :) :) :) Auspuh mu je izgoreo i mora da se menja prednj disk i pločice a sve ostalo izgleda ok. Lepo pali, ide, nema čudnih zvuka, lepo se menjaju brzine. Da li možete da preporučite neke dobre majstore za njih u Bgu? Pozdrav

• Drug član, 1856 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Bajk kupljen :) :) :) Auspuh mu je izgoreo i mora da se menja prednj disk i pločice a sve ostalo izgleda ok. Lepo pali, ide, nema čudnih zvuka, lepo se menjaju brzine. Da li možete da preporučite neke dobre majstore za njih u Bgu? Pozdrav

Ako mislis na majstora za auspuh, ima jedan dobar u Kumodrazu. Radi i sa prohromom, a vrsi i prepravke.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja