Jump to content

Moto Zajednica

Novi Sad - Futoski put (12. Januar 2008)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 105 postova
  • Motocikl: xtx660

Uzas na futoskom putu kod pumpe impuls,decko poginuo cini mi se da je vozio suzuki gsr nije imao kacigu,lobanja mu otvorena..uzas,znao sam decka isli smo zajedno u osnovnu..jos uvek ne mogu da dodjem k sebi..eto danas sine malo sunce i odma sranje..shit najveci  :'(

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 528 postova

Auuu bre !

Sta se desilo jer mozda na onoj raskrsnici pre sam pumpe mu neko izleteo ( posto meni tu izlecu ko da me nema), daj nam neki opis dogadjaja kad budes bio u stanju da to uradis.

• Svrati ponekad, 105 postova
  • Motocikl: xtx660

nisam siguran sta se desilo..cuo sam vise verzija price,kad saznam tacno napisacu..bice sigurno sutra i u novinama..i da to je ta raskrsnica pre same pumpe kad ides iz pravca centra prema naselju,preko puta one menjacnice

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

Ja sam medju prvima naisao na nesrecu, posle nepunih 10 minuta. To se desilo tacno ispred Majskog na raskrisnici. Tip u pasatu ili bori mu je izleteo i on se zakucao u njega. Inace kako smo culi od pandura koji su vec stigli bila su dvojca na motoru, ja drugog nisam video jer su ga upravo stavljali u hitnu pomoc pa ne znam da li je u pitanju vozac ili suvozac, kazu da je i on u jako teskom stanju. Decko koji je poginuo nije imao nista od opreme.

Strasno

• Svrati ponekad, 308 postova

Dodjoh sa lica mesta, katastrofa. Decko je poginuo na licu mesta, lik sa borom mu je izleteo posto je hteo da uradi polukruzno. Oprez ljudi, gume su jos hladne i ljudi nas ne ocekuju na ulici i naravno OPREMA...

Nek mu je laka...

• Svrati ponekad, 303 postova

Bio sam danas na licu mesta i cuo da je suvozac nastradao a da je vozac odvezen u bolnicu prizor je bio strasan bili su neki novinari skljockali su pretpostavljam da ce sutra biti u nekim novinama !!! >:(

• U prolazu, 36 postova

Lik u Bori je radio polukruzno iz krajnje desne (trece trake) a koliko su mi rekli ljudi sto su bili tamo kad sam stigao momak je isao levom trakom i nije kontao da ce ovaj to da uradi.

Jako mi je zao decka, cuo sam da je 85. god. Steta.

Ovaj majmun iz kola ce verovatno da se izvuce jer po obicaju bice u pitanju neprilagodjena brzina motoriste, a ne nepropisno skretanje.

UZAS!!!

Nek mu je laka zemlja :(

• Drug član, 1300 postova
  • Motocikl: R1150GS

nije jos jedan... prvi ove godine...  :'(

Rano smo poceli sa novim temama u "Crnoj hronici".

Ja sam se danas provozao, i vec ispod  50km/h mi je zadnja guma proklizala na pravcu. Efekat kocnica je manje od 50% u odnosu na normalne uslove, a na putevima se mestimicno nalazi poledica...

Ako vec vozite, nemojte se zaletati, smanjite brzinu drasticno, oprema i otvorite cetvoro oci.

Nek mu je laka zemlja  :(

• Drug član, 1187 postova
  • Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014

Juce se po NS bas jurcalo. Primetio sam par motorista sto jure. Zubato sunce, hladan asfalt, dugo se nije vozilo i to su svi uslovi da se brzo padne. Strasno!!!

• Drug član, 1385 postova
  • Motocikl: Yamaha FZS1000

I opet se vrte iste stvari.

Vozaci automobila NIKAD nece nauciti da paze na nas, mi NIKAD necemo nauciti da dovoljno pazimo na sebe. A i kad pazimo, to nije dovoljno. Jedna sekunda i . . .

Ovde je definitivno veci krivac konj u kolima, ali nazalost to poginulom momku malo znaci. Da su isli malo sporije...ko zna...

Moram reci, vozali smo se nas petoro sa tri motora i naisli smo na udes i kad smo videli da je motor umesan parkirali smo se pored puta. Kad smo sisli sa motora tek onda smo primetili da smo stali na par metara od poginulog momka. UZAS! Srecom drugarica koja je bila samnom na motoru to nije primetila pa smo se brze bolje sklonili (drugarica pada u nesvest kad vidi krv, ne smem ni pomisliti kakav bi to bio sok za nju). Strasno je koliko se u tom momentu moze osetiti ranjivo...samo sam se setio svih situacija u kojima su meni izletali sa kolima, sekli mi put...sto slucajno, sto namerno.

Ma nek se milion puta ponovi : Pamet u glavu. Cuvajte se jer vas drugi nece cuvati.

• Svrati ponekad, 316 postova
  • Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7

Ma j... te zasto i oni ne razmisljaju kao mi?Pa i ja vozim j..... auto,pa i ja podivljam nekad,ali kad vidim lika na motoru-RISPECT,to sam ja!Oprema i samo oprema!Neka mu je laka zemlja!!!

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

"Do nesreće je došlo kada je motor suzuki iz još nepoznatog razloga naleteo na automobil marke folksavagen bora u trenutku njegovog polukružnog skretanja." Pa ko je tu naleteo na koga, odnosno ko treba prvo da se uveri da li moze izvrsiti polukruzno bez da ugrozi ostale ucesnike u saobracaju... Neverovatno... Ali opet, prevelika brzina... I ako ni iz jednog drugog razloga, bar zbog zime da su imali kacige, ni to mi nije jasno... Tragedija u svakom slucaju... :-[

• Drug član, 1342 postova
  • Motocikl: ZX10-R

Nazalost rano je otvorena CRNA HRONIKA ove godine...sve je vec receno hiljadu puta i nazalost verovatno ce se neke stvari i dalje ponavljati....opet je izgubljen jedan mladi zivot...

• U prolazu, 0 postova

ZALOSNO ,iskreno saucesce porodici i prijateljima

ne brze od zivota

• U prolazu, 59 postova

Polukružno se ne radi iz skroz desne, nego iz skroz leve trake. Znao sam momka, mnogo dobar lik. Za vozača automobila ne bih mogao da smislim dovoljno tešku kaznu... neću da govorim o brzini kretanja motora, da je hteo da ih primeti primetio bi ih. Krivica je isključivo njegova.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja