kosooki 1317 Napisano Septembar 11, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Varijanta 1, vrlo korektni, ali za iole hladnije vreme i duze ture obavezno direktno na nogu, nikako preko odece. Za do posla, moze i spolja. Sta grejaci sprecavaju ? Reumu ili ? Imam 34 god i malo me zezaju kolena i ne zelim da pogorsavam stanje. A pritom nisam bio bogzna kako aktivan motociklista kao mladji. Tomosi, skuter, letnja sezona, ponekad uvece, nikad sa opremom... Sad sinusi i kolena me opominju da se ne igram bez opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 12, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja uvek u koferu imam ove iz Louisa (Varijanta 1).... kad me iznenadi neka hladnoca stavim ih i preko pantalona...zavrsavaju posao. Imaju cicak traku, podesavanje za obim noge, + neopren je dovoljno debeo , da na obicne pantalone moze da posluzi i kao blaza protektor varijanta.... Dokupio sam jos jedan, rezervni par za suprugu... to govori , koliko sam zadovoljan istim.... a ja ne zavrsavam sezonu, vozim kad god mogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 12, 2013 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja uvek u koferu imam ove iz Louisa (Varijanta 1).... kad me iznenadi neka hladnoca stavim ih i preko pantalona...zavrsavaju posao. ...a stolaju se u palacinku debljine 7-8cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 20, 2013 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Imam varijantu 1. Kad je mnogo hladno onda ispod koznih pantalona a kad je malo hladno, moze i preko da se prebace kad me mrzi da skidam pantalone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radeyamaha 148 Napisano Septembar 21, 2013 Svrati ponekad, 353 postova Lokacija: skupljen Motocikl: Honda cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ispod 20 stepeni nevozim motor tako da mi nisu potrebni nikakvi grejaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6413 Napisano Septembar 21, 2013 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa sta se onda javljas u temi ? 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B.S 37 Napisano Septembar 22, 2013 Svrati ponekad, 155 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovakve grejace nosite samo preko casual pantalona, ili su potrebne i kad imate moto pantalone sa postavom? Narucio bi ovu varijantu 1 izgleda korisno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10551 Napisano Septembar 22, 2013 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovakve grejace nosite samo preko casual pantalona, ili su potrebne i kad imate moto pantalone sa postavom? Narucio bi ovu varijantu 1 izgleda korisno Imam moto pantalone "Cycle Spirit" jedne od najjeftinijih iz "Louis" Kataloga (oko 80-90eur) i kad njih nosim (sa zimskom postavom naravno) nema potrebe za grejacima kolena, pantalone odlicno rade posao, doduse, nikad ne vozim kad je ispod +10 stepeni, mada moze i onda ali ne na duze voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Septembar 22, 2013 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Varijanta 1. Oblačim se ne prema vremenu nego subjektivnom osećaju. Bicikl: Vozim bicikl cele godine...i zimi. Tokom godine se prilagođavam vremenskim uslovima. Zimi nosim postavljene pantalone a pre toga (jesen pred zimu)obične pantalone i grejače kolena. Odličan osećaj,ne zebu kolena ni malo. U stvari jedva čekam da dođem na posao i skinem ih.Normalno da ih nosim na gola kolena. Motor: Na motoru ili obične pantalone ili motopantalone sa ili bez termo uloška. Grejače nisam nosio dok vozim motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silverblack 6 Napisano Septembar 22, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beocin Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Varijanta 1 sa čičak trakom kupljene u Pegazu pre oko 2 godine odlično obavljaju posao za koji su namenjene,greju i štite koleno od vetra.Preporuka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 22, 2013 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ajde opet da pitam.... Koji qur grejaci kolena ? Ja imam windstop donji ves obucem ispod obicnih pantalona i boli me patak mada je i on kao i njegova braca klikeri fino utopljeni. Sto mi je jako vazno zbog prostate. Badava topla kolena kad je sve ostalo ladno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Septembar 23, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Reko da ne otvaram novu temu, kupio bih aktivan ves, gledam nesto u Louisu, ima nesto ovako jeftino: http://www.louis.de/...artnr_gr=209544, date neki savet sta kupiti iz njihovog kataloga, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 239 Napisano Septembar 23, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Za to ne znam, ali puno ljudi kod nas nosi Cerys ili kako vec. Domaca marka,jeftinija od ovoga, a sasvim solidna. Procesljaj forum, postoji tema o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Septembar 23, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Za to ne znam, ali puno ljudi kod nas nosi Cerys ili kako vec. Domaca marka,jeftinija od ovoga, a sasvim solidna. Procesljaj forum, postoji tema o tome. Ma ceslajo ali nista ne nadjoh, daj neki link brate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2600 Napisano Septembar 23, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2649 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ima njihova radnja kod mene u Zemunu, Bežanijska ulica. Ne znam tačno koji broj kad uđeš u nju, jednosmerna je, ta radnja je sa desne strane jedno 100m pre semafora. Mislim da se prođe pekara Petrović. Ja baš gledao pre neki dan i mislim da je komplet bio oko 1900 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Septembar 23, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Grejaci kolena su super...ali za kolena. Ja se jednom zajebah i krenuh sqtom za Bgd samo sa grejacima. Jesu mi kolena bila topla ali zato su mi se butine toliko smrzle da su pocele da me peku posle 30-ak km. Zato od sada, ili termoscud ili pantalone. Nisam jos probao ovaj wind stop ves. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4975 Napisano Septembar 23, 2013 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za skuter je ona kecelja zakon Windstop veš je više kao middle layer i ne treba ga mešati sa base layer vešom(koji mora da bude vrhunski jer džaba što je jeftin ako ne radi posao i u stvari imas obične dugačke gaće, i to skuplje nego da si uzeo 3 para na buvljaku) Ja sam kupio Rukka Outlast, ali za mnogo hladno vreme treba i ovaj srednji sloj sa windstoperom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Septembar 23, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Za wind stop i kazem. Koristim base layer ali naravno da on ne pomaze po hladnoci. Ovaj wind stop nisam probao. A ja i na motoru imam leg cover...nesto kao kecelja za skuter. I fantastican je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4975 Napisano Septembar 23, 2013 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma mislio sam uopšteno, a i zbog cerisa na predhodnoj strani, naprosto nisu ista kategorija i ne treba ih brkati P.S. Nemam pojma kakav je Ceris kao base layer ne kažem da je loš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1953 Napisano Septembar 23, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan No, vratimo se na temu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
korniSh1 364 Napisano Septembar 24, 2013 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Koristim opciju br. 1, ove neoprenske iz Luisa. Nosim ih preko pantalona, uglavnom su to farmerice, kada je hladnije i leti kada idem na malo duze ture. Ako ih nosite preko pantalona, leti nisu najsrecnije resenje. Isao sam od Beograda do Pazove letos. To je koliko? Malo vise od pola sata voznje. Kada sam stigao, pantalone na kolenima, gde su stitnici bili, su bile skorz mokre. Tako da bih preporucio da se nose ispod pantalona, ali meni to nije najsrecnije i najprakticnije resenje za grad. Kuca, faks, skidaj, stavljaj, zavrci nogavice i slicno. Razmisljam da probam neke druge. P. S. Ovi neoprenski po zimi su odlicni, nema znojenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reaper 16 Napisano Septembar 25, 2013 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim opciju 1, ali psle godinu dana koriscenja su krenule prake koji ma ih vezuješ da se habaju, kidaju i rastegljuju, inače nosim ih preko pantalona. A sada posle 3 godine trake su se raspale pa ih bukvalno veyujem na kolena ali su topli. Jedina mana im je ako ih bas ne staviš savršeno, počne da duva pod njih sa donje strane kolena pa malo smeta. probao sam neke IXIS-ove re neki dan sa dodatnim protektorom, i wind-stop-om i jako su udobni i topli. samo da se skupi 35 jevrića koliko su da da se ponovom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1420 Napisano Septembar 28, 2013 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Imam ove iz opcije 1. i mnogo su losi iz jednog razloga. Taj neopren je toliko debeo da kad savijete nogu on se gore skroz odlepi od nogavice. Zulja dosta ako se stegne. Nije uopste napravljen ergonomski nego su samo isekli kvadrat i stavili su mu cicak trake. Po meni bacanje para. Mnogo bolja stvar ima da se kupi kod kineza. Neoprenski stezaci kolena za sportiste. Mnogo su bolje oblikovani od ovih. Uzmete veci broj da ne stezu mnogo i nosite ih ispod pantalona. Cena je smesna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Januar 21, 2014 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Imam ove iz opcije 1. i mnogo su losi iz jednog razloga. Taj neopren je toliko debeo da kad savijete nogu on se gore skroz odlepi od nogavice. Zulja dosta ako se stegne. Nije uopste napravljen ergonomski nego su samo isekli kvadrat i stavili su mu cicak trake. Po meni bacanje para. Mnogo bolja stvar ima da se kupi kod kineza. Neoprenski stezaci kolena za sportiste. Mnogo su bolje oblikovani od ovih. Uzmete veci broj da ne stezu mnogo i nosite ih ispod pantalona. Cena je smesna. Kad malo bolje razmislim, koristim ove Louisove, potpuno se slažem. Vrše posao ali su neanatomski i skloni habanju(mada meni još traju)...Druge nisam probao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Reaper 16 Napisano Januar 22, 2014 U prolazu, 58 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sam se ponovio i uzeo skoro ove IXS-ove, (opcija 4) i mogu vam reći da su nebo i zemlja u odnosu na one neoprenske iz Louisa. Mnogo su topliji, zaustavljaju više vetra i ne smetaju mi na kolenu dok vozim, tačnije bolje su olikovani a i moji su došli sa dodatnim mekanim protektorom. Skuplji su od neoprenskih duplo ali vrede svaki dinar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...