Milanezi 2636 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pantalone su očuvane,nemaju oštećenja ili ogrebotine.Imaju unutrašnju postavu,sundjeraste protektore na kukovima i tvrde na kolenima.Na zadnjem delu nogavica je bio ziper koji je izbačen! Veličina je 52,spoljna dužina nogavice je 105 cm,a unutrašnja 75cm.Imaju i ziper za povezivanje sa jaknom. Cena je 120 eura, fiksno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 567 Napisano Septembar 3, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan imam iste takve,super su Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2663 Napisano Septembar 3, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2695 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si visok i težak tj koliki čovečujlak može da stane u njih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2636 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan imam iste takve,super su Slažem se,pantalone su stvarno ekstra. Koliko si visok i težak tj koliki čovečujlak može da stane u njih Ja sam 184 cm i 85 kg i kraće su mi za nekih 10cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Septembar 3, 2013 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan U subotu ujutru sam u LA. Ako ti odgovara dosao bih da ih probam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6447 Napisano Septembar 3, 2013 Enduraš, 6401 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jesu li upotrebljive za leto, nije prevruce u njima ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2663 Napisano Septembar 3, 2013 ODUSTO OD DIJETE, 2695 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Meni male - šteta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2636 Napisano Septembar 3, 2013 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan U subotu ujutru sam u LA. Ako ti odgovara dosao bih da ih probam. Odgovara ,javi mi u petak u koje vreme otprilike bi došao da ne odem negde. 063/8255-227 Jesu li upotrebljive za leto, nije prevruce u njima ? Ja sam ih nosio leti naravno bez postave i nije mi bilo vruće.Pretpostavljam da bi u nekima od meša i sa puno luftera bilo prijatnije,ali ovo nije isključivo letnji model. Meni male - šteta Pretpostavio sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2636 Napisano Septembar 5, 2013 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...