Deki035 0 Napisano Avgust 27, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim drugarima i ljubiteljima motociklizma,zovem se Dejan kao sto u naslovu pise iz Jagodine sam,rodjen 1974 godine. Od skoro sam ponosni vlasnik maxi skutera Suzuki Burgman 400 k4 model iz 2004 godine,sa kojim sam za pocetak prezadovoljan... Jos jednom veliki pozdrav za sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sumaxer 1 Napisano Avgust 27, 2013 U prolazu, 3 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan Poydrav druze, i ja sam ovde nov.. Srecno sa burganom, mnogo mnogo km da predjes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoca 3 Napisano Avgust 28, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Kosjerić Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao i srećno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Avgust 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 424 Napisano Septembar 8, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i puno predjenih km zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 424 Napisano Septembar 8, 2013 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao i puno predjenih km zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laycon91 16 Napisano Septembar 10, 2013 U prolazu, 48 postova Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao kolega Burgmandzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...