Jump to content

Moto Zajednica

Sumaxer

Članovi
  • Broj tema i poruka

    3
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu Sumaxer

  • Rođendan 16.02.1995.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Velika Plana
  • Motocikl
    Aprilia rs 125

Sumaxer's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Javi mi se Druze na 0638121631. Pa ce da se dogovorimo. Bojan
  2. Mogu druze da ti ponudim koso rx1n. Ima i merenje obrtaja i merenje brzine i jos dosta toga.
  3. Potrebna cela aprilia rs 125 stranac ili samo masina-agregat iste. naravno da bude u ispravnom stanju ako je to moguce. Potreban noviji model agregata Rotax 122.. ponude ovde ili na mom broju 0638121631. Bojan. Hvala unapred.
  4. U pitanju je desna strana maske motora.. Nije Velika ali nije ni mala.. Svud sam tražio i našao sam samo tamo http://www.njuskalo.hr/motori-dijelovi/aprilia-rs-125-desna-plastika-1524kn-oglas-1482205 u pitanju je Zagreb tako pise..
  5. Ma kad das drugom motor tako to izgleda..
  6. Kupujem masku kao sa slike, znaci mora da ima ovakvu boju i nalepnice, ako neko ima neka se javi.. hvala unapred ps, ovo je desna strana aprilie rs 125 to mi i treba..
  7. Pozdrav drugari.. Ide li uskoro neko za hrvatsku Zagreb, treba mi hitno jedan deo sa oglasa njuskalo.hr.. Pitao sam da mi pošalju za Srbiju rekli su da ne šalju, čak sam i pitao onog sto kupuje sa e-bay rekao mi je da on to ne moze.. Zato vas ovde molim za POMOĆ platicu nije problem, samo ako neko ide uskoro za Zagreb ili je neko iz Zagreba pa ako moze nekako da mi pošalje autobusom ili tako nekako.. Pišite ovde, na pm, ili na 0638121631
  8. Jesi li našao druze termostat..? Ako nisi javi mi se na 0638121631
  9. Aktualno... Drugari pomagajte, prestaju kiše, počinje lepo vreme, hoću da namestim da mi radi ajde pomoć molim vas ako neko ima..
  10. I dalje u potrazi.. Druze jesi li stigao u Srbiju i jesi li video jel imas puz? Sale_cbr je probao da mi pomogne i poslao mi je besplatno taj deo koji mi treba ali od cagive mito i ne pasuje...
  11. Vazi druze cujemo se za dva dana.. Pozdrav
  12. I dalje u potrazi za pinjonom.. Tacnije meni treba samo onaj malo deo puz, znaci moze i neki pohaban pa da izvadimo puzica..
  13. Sumaxer

    KACIGA

    Druze jel me zekis malo..?
  14. Sumaxer

    KACIGA

    Cross Kaciga..? Imam ja Boeri italijansku.. Koji broj..?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja