Titja 5 Napisano Januar 28, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Tu ti ne treba nista. Svi kazu da ne grebe. Samo bocni koferi su izgleda zeznuti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HD R1 0 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan Nisu zeznuti bočni koferi, njih staviš tako da se remenje koje spaja lijevi i desni nađe ispod zadnjeg sjedala, a od ispod ih spojiš drugim remenom ili nekom kopčom za npr. nosače zadnjih nogara i stvar je riješena, nema brige ni pri brzoj vožnji(ali paziti da torba ne bude blizu auspuha ) stavim slike navečer da vidite kako to izgleda na R 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ta Louis-ova 70 torba moze jos da se poveca u odnosu na fotke koje je Lalajko postavio ili je to na slikama maksimalna zapremina torbe? Ima li jos jedan ili dva "sprata"? Ja sam pre par godina kupio Shad torbu za 6-70 evra (ne secam se kog je maksimalnog kapaciteta) i koja je ok po pitanju zapremine, cini mi se veca od te iz Louis-a (sa Lalajkovih slika), ali je kacenje pomocu magneta ocajno zbog afrikinog uskog i grbavog gornjeg dela rezervoara. Naknadno sam dodatak za kacenje pomocu traka, za koji se torba kaci pomocu rajsfershlusa i koji je posle dva meseca upotrebe otisao Bogu na istinu. Dakle, u dilemi sam da li da kupujem novu torbu ili da preradim ovu koju vec imam. Meni je najbitnija stvar kod tank torbe da u nju moze da stane sto vise, daklen - zapremina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 29, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je da probas torbu, hvala Bogu ima ih na BJB koliko hoces! Kad otopli provozaj se do mene (ili obrnuto) pa uzmi na probu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lalajko, vidimo se svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 29, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da li ta Louis-ova 70 torba moze jos da se poveca u odnosu na fotke koje je Lalajko postavio ili je to na slikama maksimalna zapremina torbe? Ima li jos jedan ili dva "sprata"? Ja sam pre par godina kupio Shad torbu za 6-70 evra (ne secam se kog je maksimalnog kapaciteta) i koja je ok po pitanju zapremine, cini mi se veca od te iz Louis-a (sa Lalajkovih slika), ali je kacenje pomocu magneta ocajno zbog afrikinog uskog i grbavog gornjeg dela rezervoara. Naknadno sam dodatak za kacenje pomocu traka, za koji se torba kaci pomocu rajsfershlusa i koji je posle dva meseca upotrebe otisao Bogu na istinu. Dakle, u dilemi sam da li da kupujem novu torbu ili da preradim ovu koju vec imam. Meni je najbitnija stvar kod tank torbe da u nju moze da stane sto vise, daklen - zapremina. Torba ima dva sprata, kad se razvuce skroz moze gomila stvari da stane unutra, samo je problem kad je tako visoka postaje nestabilna, hoce da krene da pada na levu ili desnu stranu upravo zbog grbavog afrikinog rezervoara, tj. cepa za gorivo. Kad nije razvucena, stoji sasvim cvrsto, ne pomera se i ne pada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Januar 29, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan ko nije znao taj model torbe se zove "Lalajko" po pronalazacu iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6108 Napisano Januar 29, 2009 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan A šta obično stavljate u takvu torbu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Januar 29, 2009 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto nam treba na nekom putu, a ne moze da stane u kofer, ponekad je nosim i kad nemam puno stvari jer u prednji providni deo stavim telefon, kartu, navigaciju, sve sto treba uz put da se gleda u toku voznje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 98 Napisano Januar 29, 2009 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan A šta obično stavljate u takvu torbu? Samo ono sto se cuva na promaji pa ti zamisli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Januar 29, 2009 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, takva je i ova moja Shad. Nestabilna na magnetima, pogotovo kada se napuni i kada oteza. Sa druge strane, dok se isprovlace sve one trake ispod rezervoara, prodje pola sata... Ipak cu da se bacim na budzenje, probacu da kacenje resim tako da se torba za rezervoar kaci pomocu cetiri kukice i cetiri npr. gumena tregera. Da bude 100% stabilno, a opet da se lako i jednostavno skine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 29, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A šta obično stavljate u takvu torbu? Meni je bilo kakav duzi put nezamisliv bez ove torbe! Majice, kupace gace, maramice, mobilni telefon, fotoaparat, kablovi, punjaci, baterije, neko pice ili sitna klopa, bonbonice, auto karta... Puno dzepova i mrezasti deo ispod poklopca za dokumenta, novcanik, notes, olovka ... Sve ono sto treba da ti je odmah tu, pri ruci, za vreme puta. Kad idem na posao u full moto opremi po kisi ili hladnom vremenu, u tank torbi mi je "civilna" garderoba za posao i obuca. Samo je skinem i nosim u office Mnogo, mnogo namena. Neizostavan deo opreme koji trenutno kosta samo 20e!!! Za te pare nema bolje!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Januar 29, 2009 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan @ Matijak Mislim da sam u LOUIS-u video neki dodatak koji se kaci za rezervoar i sluzi za bolje fiksiranje tank torbi.Pokusacu da iskopam sifru i sliku iste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Januar 29, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uspeo da uglavim celu alpinestars jaknu u tu torbu u malo sam samo rukama pridrzavao torbu od Bg-a do Zrenjanina... Torba je stvarno full za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HD R1 0 Napisano Januar 29, 2009 U prolazu, 53 postova Lokacija: Varaždin Prijavi odgovor kao problematičan ovako to izgleda kad cura putuje s vama ;D pa vam se motor pretvori u autobus ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 30, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan ovako to izgleda kad cura putuje s vama ;D pa vam se motor pretvori u autobus ;D Ma da ste nam zive i zdrave. I autobusi su za ljude ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6108 Napisano Januar 30, 2009 Svakom po zasluzi, 12435 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Upravo naručio od Sekule, a ako ne valja torbak, nagrabusili ste ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mio 57 Napisano Januar 30, 2009 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: ČaČaK Motocikl: zgodni BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Ma torbak je boli glava! Samo thelord je potpuno u pravu što se samog prtljaga tiče - pazite na pritisak - Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 30, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo naručio od Sekule, a ako ne valja torbak, nagrabusili ste ;D Zar i ti ??? Ma ne moze da ne valja, videces kada podjes sa zenom negde na put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Januar 30, 2009 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo naručio od Sekule, Mislim da ce Sekuli 80% robe, u ovoj turi, da budu ove tank bagovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Januar 30, 2009 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam mu svasta nesto narucio pre 3 dana, pa i te tank torbe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Oroku 1394 Napisano Februar 4, 2009 Zainteresovan, 830 postova Lokacija: Sombor Motocikl: XTZ 660 Ténéré Prijavi odgovor kao problematičan Da li ova tank torba moze i na Dominatora, pitam jer na njemu bas i nema mesta kod rezervoara, pa da ne narucujem dzabe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Februar 4, 2009 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan E sad malo da vas razocaram u vezi ove t.torbe.Cena joj je pala na 20evra,ali ih vise nema.Bila je JUBILARNA 70 god.Louisa.U Louisu-Wien,ne primaju porudzbine za njih,kazu ljudi nema u centralnom magacinu.Mozda se ipak pojave ponovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 674 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan A ja cu da vas obradujem i za sve one koji nisu saradjivali sa Sekulom da ga toplo i od srca preporucim , jer sa korektnijim, postenijim, poslovnijim i milijim covekom odavno nisam poslovao Uslugu koju covek pruza bolja je nego usluga DHL-a, to vam mogu reci iz licnog iskustva. Da ga nema moralo bi ga izmisliti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Februar 4, 2009 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja malo da off-nem.Sve što reče kolega Saxi je tačno, kod Sekule sam se opremio od glave do pete, sve osim kacige.Svaka čast i pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...