Ćefa bajker 102 Napisano Jul 31, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Nova sajla kvacila ...i dfalje ceka novog vlasnika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Avgust 31, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Promenjeno ulje i filter ulja,filter vazduha....registracija curi li curi...a ne vozi se bas nesto....'Ajte ljudi,steta da stoji vaka makina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Od zamene mi je interesantno CBR 600 (F2,F3),VFR,Seven-fifty,Bandit,Zephyr,XJ 900....i ono solarno placanje Zivi bili Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 8, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost,kao sto i sam vidis ovo nije vrsta motora koja se lako prodaje.O ceni ne bih komentarisao,stavio si pa ces videti,ali recimo dobra podloga za jedan cafe racer mali za po gradu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Septembar 8, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan teško ćeš prodati. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan @ sashac Nigde nisam ni napisao da mi je hitno,samo steta je da se ne vozi a motor zdrav i prav....neko bi bas uzivao s njim. Cena je takva zbog ulozenog truda i zivih novaca (i mnogo je manja nego sto treba i sto je ulozeno,ko god je radio slicnu stvar zna vrlo dobro). Cafe racer mi ne pada na pamet da "pravim" posto je to kanibalisanje cisto....pogotovo sto sam bocne plastike (kasete) narucivao preko pola sveta da stignu kako bi ga kompletirao. Motor inace ima svaku bravicu ispravnu na sebi(pored one kontakt), jednu za zakljucavanje volana sa originalnim kljucicem i dve za zakljucavanje prtljaga/kacige jednu sa svake strane na ramu ispod mesta za suvozaca... Ovako kompletan motor bi bilo cisto Bogohuljenje seci....ali ko ga kupi neka radi sta mu je volja.... @ mrle Mnoge stvari u zivotu su teske,ali prodaja motora za mene ne spada u njih....i da se ne proda,ostaje mi super motorin,redak deo moto-istorije 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Septembar 8, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan I nije fiksna cena.... 1100 stoji da odbije dzimrije koji ce da nude 500-600 eura. Sa ljudima se uvek nadje dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Septembar 8, 2015 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ma idi begaj, za 500-600 sve lesevi od motora, ovo je ipak kulturna i sredjena masinica, i u ORIGINAL stanju, a to je ono sto se ceni, bar u mom svetu, ne volim budzevine, volim kad je motor fabrika, jedino sto tolerisem je promena auspuha zbog lepseg zvuka 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 8, 2015 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan oprosti,ako je delovalo da nesto mracim.Ne,naprotiv.Kao sto rekoh,o ceni necu komentarisati,jer nije na mestu da o tome pricam jerbo nisam zainteresovan kupac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8577 Napisano Septembar 9, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan oprosti,ako je delovalo da nesto mracim.Ne,naprotiv.Kao sto rekoh,o ceni necu komentarisati,jer nije na mestu da o tome pricam jerbo nisam zainteresovan kupac. takođe, neću da mračim i zračim. samo sam bio u situaciji da prodajem veoma povoljno motor, pa se niko nije javljao, ni gledao. Ali je komentara "ovo je džabe", pa i poziva bilo. Čak su neki meni bliži forumaši pitali da li mi treba kinta za nešto, pa sam se odlučio na jeftinu prodaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Septembar 9, 2015 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan oprosti,ako je delovalo da nesto mracim.Ne,naprotiv.Kao sto rekoh,o ceni necu komentarisati,jer nije na mestu da o tome pricam jerbo nisam zainteresovan kupac. takođe, neću da mračim i zračim. samo sam bio u situaciji da prodajem veoma povoljno motor, pa se niko nije javljao, ni gledao. Ali je komentara "ovo je džabe", pa i poziva bilo. Čak su neki meni bliži forumaši pitali da li mi treba kinta za nešto, pa sam se odlučio na jeftinu prodaju. Mrle, video sam tvoj motor kad sam bio kod Bokilica, tvom GPZ-u fali samo jedno farbanje i malo poliranja, nista drugo, jer stvarno ocajno izgleda, i to odbija kupce, dzabe sto je registrovan,tehnicki ispravan i u sustini solidan motor, kada se ne sjaji, i ljude to odbija, a farbanje ti nije neko jako veliko ulaganje, znaci ofarbaj ga, i prodaces ga sigurno, i to za vece pare nego sto si do sad trazio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Decembar 21, 2015 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Praznicna cena 850 evropskih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano April 9, 2016 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Došlo lepo vreme i motor se đira ovih dana uz veseli zvuk paralelnog twina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1745 Napisano April 29, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Prava mera,prava stvar.Iskreno me čudi kako do sada,ovaj motoru pravom smislu te reči,nije prodat?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1050 Napisano April 29, 2016 Drug član, 554 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da verujem da mi je ovaj oglas promakao kad sam tražio motor za sebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano April 29, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan jako sam bio zainteresovan za ovaj model..gledao ga oglasu stalno. odustao kada sam citao komentare da se cesto kvare. a bas je ko bombonica Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Jul 28, 2016 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Ode Kawa novom vlasniku ,može lock teme.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1773 Napisano Jul 29, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Pošto vidim da tema još nije zaključana da dodam koju ... baš sam dan pre nego što je otišla kawa pronašao oglas i malo pario oči ... Čestitke novom vlasniku ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Jul 30, 2016 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Novi vlasnik je Cule iz Kawasakija u Novom Sadu,i moja sad bivša kawa će upotpuniti društvo Eddie Lawson replici iz '83. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Septembar 20, 2017 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Kawa odavno prodata, molim admine za Lock teme i brisanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Septembar 21, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Nema ovde brisanja, a da zakljucas temu mozes i sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1944 Napisano Septembar 21, 2017 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan kanda ga moj kum umorio pitanjima oko tog motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Septembar 21, 2017 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok ljudi,pitajte Broj je isti,može i poruke ovde na forumu...samo da oglas zaključam,jer odavno nije aktuelan... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...