sergio 2328 Napisano Avgust 26, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan ma mene interesuje: Pošto ona vešalica? Njam 800g 1100din http://www.restorankamiondzije.com/pdf/kamiondzije_meni_cenovnik.pdf (strana 10) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
priest77 26 Napisano Avgust 26, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Piaggio Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan @nellle Da li si merio koliko ti trosi L/100km skuter? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stenik 9 Napisano Avgust 27, 2013 U prolazu, 43 postova Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Svaka Vam čast momci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Avgust 27, 2013 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan VI ste kraljevi,svaka vam cast na hrabrosti,ludosti ili cemu vec!ja sam juce prosao delom tog puta kroz CG autom,mogu samo reci RISPEKT :ps.a i kinez je cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima. @JevtaNS Ja se iskreno nadam da necu,od kad znam za motore zelja mi je da obidjem svet istim,drugacije i nemam zelju da putujem.... @mrle Ovo je dimljena vesalica i ona je 1300din porcija a ono na slici je pola porcije cini mi se... @priest77 Sada nisam vodio evidenciju,mada ne verujem da je trosio iznad 5l a manje od 4,5l... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Avgust 27, 2013 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Краљеви ? Ви сте ултра гига краљеви...... Сви путеви су вам отворени... А ко рече да кинезићи нису добри??? Поздрав!!! п.с. Остао сам без речи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
losmi 231 Napisano Avgust 28, 2013 Zainteresovan, 518 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Legende ste.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milloske 39 Napisano Avgust 29, 2013 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Zemljaci svaka čast na poduhvatu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Avgust 30, 2013 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je toliko dobro da sam veoma iznenađen! Prijatno, naravno. Dobro neko napisa, nisam siguran da je ovo hrabrost, pre liči na ludost. Što pre skupi neku lovu i kupi neku jaču mašinu! Puno sreće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 612 Napisano Septembar 4, 2013 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 585 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci, nemam reci! Nadam se da sledi novo putovanje! Svaka pohvala za poduhvat! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lisabon 2 Napisano Septembar 14, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: aprilia leonardo,yamaha virago Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast majstore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza79 34 Napisano Septembar 15, 2013 U prolazu, 42 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha TDM 850 '93-Otis`o za plocice, Yamaha TDM 900 `05 Prijavi odgovor kao problematičan Jao... Pa sreca je sto vam zandari nisu podizali sjediste pa da vide one silne boce sa gorivom i na vrhu CRVENI upaljac... Zatvorili bi vas pod optuzbom bombasi samoubice Sve pohvale sa volju, zelju i entuzijazam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Septembar 15, 2013 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hehe,a zezali smo se da smo ticking time bomb... Jbg,nije bas najsrecnije resenje,znam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Septembar 19, 2013 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Koji carevi... Naj bolje da ste granicu prešli na skuteru, niko vas nebi ni dirao... ovako ste ispali sumnjivi... po sistemu ovi nešto muvaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Septembar 19, 2013 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Septembar 19, 2013 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom SVAKA ČAST... A mi ostali, te treba mi ono te treba mi ovo... Baš taj put, sem Dubrovnika sam prošao, tako da znam, ali ovo vaše je prava avantura... Ovo samo mladost može... Ipak malo veći motor, pa malo kamp i moto opreme opreme , pa na put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2515 Napisano Septembar 26, 2013 Andragog, 5084 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za putopis, malo sam se uplasio kad sam video tablu Psihijatrija, reko da nije kraj puta i putopisa, kad ono nije, :lol: :lol: :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 27, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za oba konja i da cestitam , na sjajnoj avanturi i putopisu.... , a skuter da okacis na zid spavace sobe , kada ga izvoljas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 27, 2013 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Najpre je naziv teme intrigirajući, način putovanja inspirativan i realizacija zadivljujuća. Pravi primer da možeš kada hoćeš, a da se traži izgovor kada nećeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Genijalno A cime je napunjen jastuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nellle 614 Napisano Decembar 29, 2013 Svrati ponekad, 257 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdventureR1der 2 Napisano Decembar 29, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Chicago USA Motocikl: '01 R6 (prodana) '04 R1 (prodana) '08 Aprilia RSV1000R (prodana) '07 BMW R1200GS ADV '06 Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan KRALJEVI svaka cast! A tek jastuk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ushke 9 Napisano Decembar 29, 2013 U prolazu, 43 postova Lokacija: Raška Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera, ostao sam bez reci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Decembar 29, 2013 Zainteresovan, 502 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kraljeviiii ste, svaka vam cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...