ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 16, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Off-road kaciga marke B-Square. Nekoriscena, kupljena u Nemackoj pre nekoliko godina. Postoji ostecenje plastike kacketa, koje je obelezeno na slici. Velicina : M (57-58cm) Cena : 30e 063/1-222-066 Beograd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 17, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Zaštita očiju jok? Oću reći imaš li i brile? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 17, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Hoces da ti i otpevam za 30e ? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 17, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Neka hvala, nego ponudi i njih ako imaš.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 17, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Nisi mi bas jasan druze... Jel ti vidis neke naocare u oglasu? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 17, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Koj će mi kaciga bez naočara..?! ako imaš i hoćeš da prodaš ponudi..ako ne, ne i gotovo.. Meni ne odgovara bez i šta tu nije nije jasno? Cenu niko nije dovodio u pitanje.. niti očekujem pevanje i ples uz nju 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 562 Napisano Avgust 17, 2013 festina lente, 754 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Jeftine krstene brile kostaju kao kaciga iz oglasa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 17, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa kupi naocare tvoj problem, verovatno ti treba i jakna, da ne produva jbg... trebao sam i nju da stavim... Moja stvar, ako nekom treba pozvace i kupiti... Ne razumem cemu takvi komentari... 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6447 Napisano Avgust 17, 2013 Enduraš, 6401 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sta se cudis Vlajko, sve kros kacige se prodaju bez naocara, nista cudno. Jeftine naocare kostaju kao ova kaciga,. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 17, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne traže mi sa sad naočare.. hteo sam to da kupim u kompletu.. pa i ako koštaju kao kaciga.. I ne čudim se, nego pitam. Jakne imam dve, ne treba hvala.. niko ništa nije tražio na poklon.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Avgust 17, 2013 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan au Vlajko ti kao od juce da si u ovom svetu, jbt imas na kupujem prodajem brila koliko hoces od 500din do 150e pa biraj. Realno brile i najbolje da uzmes nove jer im vek i nije bas dugacak Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 19, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan zavisi koje... ja za snowboarding koristim Gragon Optical vec duze vreme, mislim da su sveukupno sastavile preko 100 dana snega i dalje im ne fali nista. cak sam ih jedanput nosio i na ovoj mojoj kacigi da probam kako se ponasaju zimi u toku voznje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Avgust 19, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan zavisi koje... ja za snowboarding koristim Gragon Optical vec duze vreme, mislim da su sveukupno sastavile preko 100 dana snega i dalje im ne fali nista. cak sam ih jedanput nosio i na ovoj mojoj kacigi da probam kako se ponasaju zimi u toku voznje. Da ali jedno je kad brile vozis po snegu, a drugo kad ih teras po sumi gde ih grebes i unistavas po blatu, granju itd. P.S. Koliko vremena borderi provedu na kolenima pocinjem da verujem da se mole bogu za jos jednu dasku. Kupi vise dodatnu dasku pa se vozi kako Bog zapoveda. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Avgust 19, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan pa zavisi ko gde tera tu jednu dasku mada, sa druge strane na bordu ne "drzis korman" pa refleksno rukama se branis od granja and shit tako da i ima logike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Avgust 19, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Septembar 3, 2013 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...