Laycon91 16 Napisano Avgust 12, 2013 U prolazu, 48 postova Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Dakle kao sto tema kaze, treba mi covek koji ce mi presvuci sediste na burgmanu 400 u blizini Sapca. Znam da ima dosta tema o presvlacenju sedista, ali mi ne odgovara da idem u BG jer sam preokupiran obavezama oko fakulteta i slicno te vas molim ako znate da mi preporucite nekog ko bi mi ovo sredio . Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Avgust 12, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim razlog zasto bi isao za Beograd, cuj se sa Bobanom i posalji mu sediste kurirskom sluzbom, a on ce ti ga na isti nacin vratiti.Piese of cake!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad.yzf 115 Napisano Avgust 12, 2013 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Sabac,beograd Motocikl: yamaha 600 r thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Imas Tatomir tapetar u Pop Lukinoj ulici u Sapcu. Radi enterijere za auta tako da presvlacenje sedista na motoru verovatno nije problem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laycon91 16 Napisano Avgust 13, 2013 U prolazu, 48 postova Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Imas Tatomir tapetar u Pop Lukinoj ulici u Sapcu. Radi enterijere za auta tako da presvlacenje sedista na motoru verovatno nije problem. Vazi, probacu to Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laycon91 16 Napisano Avgust 13, 2013 U prolazu, 48 postova Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim razlog zasto bi isao za Beograd, cuj se sa Bobanom i posalji mu sediste kurirskom sluzbom, a on ce ti ga na isti nacin vratiti.Piese of cake!!! Ehm, razmislicu ako ne nadjem nikog ovako licno, uradicu tako... Hvala na odgovoru u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laycon91 16 Napisano Avgust 27, 2013 U prolazu, 48 postova Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pronasao sam pravog coveka za sediste, zove se Ivica radi u Sapcu. Sve pohvale, evo njegov br. telefona 060 323 73 60. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 11, 2015 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste stara tema, ali daj da vidimo sedište! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Maj 12, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Iz Sapca sam a nikad nisam cuo za ovog coveka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 12, 2015 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi ga pa se upoznajte Gavro! Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...