Alex74 850 Napisano Avgust 4, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko ili mozda zna nekog ko ima i hoce da proda ovakve gumene patosnice?Mogu i samo prednje,ne moraju da budu nove ali da su ocuvane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Avgust 12, 2013 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Bitan oblik ili bitno da pise opel? Ili i jedno i drugo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 850 Napisano Avgust 12, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Oblik,dimenzije i materijal.U principu su original opelove nije vazno sta pise. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Avgust 12, 2013 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzimam vec neko vreme od njih. Svi kojima sam ubacio te patosnice su zadovoljni. Petex je proizvodjac, sve su radjene po sablonu fabrickih Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 850 Napisano Avgust 12, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da su nove ali mi je malo mnogo da dam 3000din za patosnice. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 850 Napisano Septembar 7, 2013 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupljene,moze brisanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...