Caponord 48 Napisano Jul 31, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, potrebna mi je pomoc oko slavine goriva za Hondu cbr 1100xx, 97', karburator. Naime,prilikom zimskog sredjivanja, "dobri majstor" je zamenio mesta crevima od vakuma i goriva i pokidao membranu u slavini. Majstor Djura Vidik se svojski potrudio i dva puta pokusao da pomogne, ali bez uspeha. Da li neko ima neki lek,proci ce mi sezona u nerviranju i gledanju motora. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Jul 31, 2013 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Vidi da li ti paše cela slavina od nekog drugog motora ako ne možeš sa popraviš membranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pitao sam vise ljudi koji se razumeju, kazu da odgovara samo sa ovog modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Caponord 48 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Katzdorf,Germany Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Slavina nabavljena brzinom munje, zamenjena,sve radi kako treba. Hvala svima na pomoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...