Nikola535 133 Napisano Jul 30, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Problem koji se pojavio pred sam kraj voznje. Radi na jednom klipu, svecica masna, na leru radi normalno, cim se doda gas ugusi se i puca na auspuh. Filter za vazduh otpisjuem odmah, da je on problem drugi klip ne bi radio normalno. Sta dalje da proveravam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 30, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan pa proveri nivo goriva u prednjem karburatoru. kanda ti preliva, jel se oseća miris "prosutog" benzina kad ugasiš motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 30, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa promeni za pocetak svecicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 30, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan već kad čačkaš svećicu, vidi dal imaš onu metalnu kapicu, možda ti i tu probija, ako imaš neku drugu, probaj je, ako probaš noću možda i uočiš varnicu na mestu gde probija. dešava se da na leru radi normalno a kad se motor malo zvrti, više napon-više struje u bobini, veći napon u kablu i eto uslova za proboj izolacije ako je iz nekog razloga oslabila. ili ovlažila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Jul 30, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Svecicu sam odmah zamenio, i sa drugom se isto desava, nego sam zaboravio da napisem. Zagledao sam instalaciju, ali po mraku, provericu sutra ponovo. Probao sam kasnije ponovo, motor sastavi, radi na oba klipa, ali cim se optereti, tj cim ubacim u brzinu i krenem pocinje ista prica. Vidi se da je poceo da dimi, kad sam ga ugasio jos nekoliko minuta se pusio auspuh. Ostaje sutra da jos jednom proverim struju i karburator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jul 31, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa....imas viska goriva....karb verovatno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Avgust 1, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ide kod majstora najverovatnije. Stelovani su ventili i nije odradjeno vakumiranje i sinhronizacija karburatora posle, a smesa je bila malo siromasnija nego sto treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola535 133 Napisano Avgust 16, 2013 Svrati ponekad, 266 postova Lokacija: Smederevska Palanka - Beograd(Jerkovic) Motocikl: Yamaha Virago 535-prodat; RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da kazem da sam ustanovio kvar. Nisam imao vremena do sada da se cimam oko motora pa sam tek danas uhvatio da radim. Problem je bila igla karburatora koja se odsrafila i landarala bezveze. Usput sam otkrio da su membrane u dosta losem stanju i valjalo bi ih zameniti. Pre skidanja karburatora sam posumnjao na struju i bobine, i ispostavilo se da su zice koje dolaze od instalacije u bobinu bila odrane skroz od trljanja o zastitnu plastiku/poklopac i pocele da je tope. Sva sreca pa me nije izdao neki dan ranije kad sam bio na skupu u Paracinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...