PaPaja 1181 Napisano Jul 22 Zainteresovan, 912 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Utisci posle tek 1500km. Za sad je odusevljenje, iznad ocekivanja. Kad sam narucio mnogi su me pitali kako mogu da kupujem tako skup motor koji nisam probao. Imao sam odredjena ocekivanja i ona su ispunjena i vise nego sto sam se nadao. Ide odlicno, sigurno ulazi u krivine, trazi da se vozi malo brze Udobna za putovanje u dvoje. Sediste udobno, ima mesta i za zenu i mene, zena takodje zadovoljna. Puno dugmica i podesavanja, ES radi odlicno i bas se osete razlicita podesavanja. Potrosnja u proseku nesto preko 5l Zanimljivo , verovatno je Tenera za ozbiljniji off road i ozbiljnije vozace bolji motor ali meni je za moje sposobnosti i za terene kojima se usudjujem da idem, Afrika laksa za voznju. Za sada jedini minus je sto je malo anemicna na niskim obrtajima, ne vuce i gusi se do oko 2.500 obrtaja Kada se u voznji malo zakoci ili oduzme gas, odmah mora da se saltuje u nizu brzinu. To je mozda razmazenost od Tenere, jer je ona mogla da se vozi na vrh gasa i na niskim obrtajima, vukla je odmah i bila bas elasticna. I da, prvi servis u Delti na 1000km -200e , sledeci na 12000 ili godinu dana 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 31 Napisano Jul 22 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, PaPaja said: Utisci posle tek 1500km. Za sad je odusevljenje, iznad ocekivanja. Kad sam narucio mnogi su me pitali kako mogu da kupujem tako skup motor koji nisam probao. Imao sam odredjena ocekivanja i ona su ispunjena i vise nego sto sam se nadao. Ide odlicno, sigurno ulazi u krivine, trazi da se vozi malo brze Udobna za putovanje u dvoje. Sediste udobno, ima mesta i za zenu i mene, zena takodje zadovoljna. Puno dugmica i podesavanja, ES radi odlicno i bas se osete razlicita podesavanja. Potrosnja u proseku nesto preko 5l Zanimljivo , verovatno je Tenera za ozbiljniji off road i ozbiljnije vozace bolji motor ali meni je za moje sposobnosti i za terene kojima se usudjujem da idem, Afrika laksa za voznju. Za sada jedini minus je sto je malo anemicna na niskim obrtajima, ne vuce i gusi se do oko 2.500 obrtaja Kada se u voznji malo zakoci ili oduzme gas, odmah mora da se saltuje u nizu brzinu. To je mozda razmazenost od Tenere, jer je ona mogla da se vozi na vrh gasa i na niskim obrtajima, vukla je odmah i bila bas elasticna. I da, prvi servis u Delti na 1000km -200e , sledeci na 12000 ili godinu dana Nisam ni ja probao pre kupovine . Isti osecaj. Video je na sajmu, odlepio i odmah naručio. Moj je DCT i isto “kašljuca” ako ga pustiš na niske obrtaje. Ali zato od 3.5k rpm kreće eksplozija. Ja sam prešao oko 2500km i za sada sam oduševljen. Jedino mi se desilo nekoliko puta da se glavno ekran reboot-uje u voznji. U delti navodno kazu da je zbog vrucine i da se desava, da nije kvar. Pakao je povezivanje sa bluetooth-om za komunikaciju i telefon. Uvek nesto baguje. Ali nista to nema veze. Kad preletim preko lezeceg sa 100kmh sve zaboravljam 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 288 Napisano Jul 22 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Meni je jasno kako greje kolena jer su izduvi od hladnjaka tu al potkolenice odakle przi i ne bas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1157 Napisano Jul 22 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno je ista prica na crf1000. Ne voli nista ispod 3500rpm ali vec od 3500 se ubrzava i glisira na vrh gasa. 5tom do 120-130kmh tek od 130 u 6tu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 31 Napisano Jul 22 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima dobru preporuku za bocne kofere znacila bi mi. Gledam one plasticne OEM Hondine. Oni mi se dopadaju iz dva razloga 1) nema bukagija (nosaca) i 2) imaju dobru proporciji (nije desni odaljen 10 cm od motora…to kad vidim nije mi dobro ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1157 Napisano Jul 22 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene su Givi komplet. Levi je veci od desnog, jer je sa desne strane auspuh ali ukupna sirina leve i desne strane je ista. Simetricno je sve. OEM Hondini su estetski najbolje resenje, samo verujem da nisu izdrzljivi kao alu koferi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Braja24 31 Napisano Jul 22 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF1100 Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Rider000 said: Kod mene su Givi komplet. Levi je veci od desnog, jer je sa desne strane auspuh ali ukupna sirina leve i desne strane je ista. Simetricno je sve. OEM Hondini su estetski najbolje resenje, samo verujem da nisu izdrzljivi kao alu koferi. Baci neku sliku kako stoje koferi kad stignes. Ja i volim kad je desni manji od levog. To znaci da je privucen motoru a da je sam kofer isecen na mestu gde je auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1157 Napisano Jul 22 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Za ovaj model nije tako kao sto kazes. Nije zasecen kofer, nego bas manji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2479 Napisano Jul 22 Drug član, 1589 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Braja24 je napisao: Ako neko ima dobru preporuku za bocne kofere znacila bi mi. Gledam one plasticne OEM Hondine. Oni mi se dopadaju iz dva razloga 1) nema bukagija (nosaca) i 2) imaju dobru proporciji (nije desni odaljen 10 cm od motora…to kad vidim nije mi dobro ). Ima @zdjelarm vrhunske bočne kofere na Africi....estetika dominira, baca praktičnost i funkcionalnost u drugi plan. Postaviće valjda neku fotku ako ne zna za stid. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdjelarm 164 Napisano Jul 22 Zdjelarm, 146 postova Lokacija: Vračar Motocikl: Honda Africa Crf 1000 adv Prijavi odgovor kao problematičan Zašto bi me bilo sramota. Nije afrika ni strom ni gs da imam komplekse niže ili ti više vrednosti. Suština je u motoru, makar bila i jubilarna afrika Sent from my iPhone using Tapatalk 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 10915 Napisano Avgust 22 Drug član, 1271 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 7. 2024. at 21:51, zdjelarm je napisao: Nije afrika ni strom ni gs da imam komplekse niže ili ti više vrednosti. nista ne bih ni dodao ni oduzeo,centar mete Evo malo Afrike po prevojima Stelvio,Gavia,Tonale,piči ne oseti 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 288 Napisano Avgust 30 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko menjao kocione plocice,sta uzeti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 10915 Napisano Avgust 30 Drug član, 1271 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, doctore je napisao: Jel neko menjao kocione plocice,sta uzeti? Ma kakvi, otkuš to menjati Ja zimus uzeo Brembo sinter, ok je ali pri stajanju i na malim brzinama, ono 1-3 na sat dok stajes polako ,skripi kao Stojadin, Nissin su bile nenormalne sa cenom, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Avgust 30 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan GALFER KOCIONE PLOCICE - Garage Moto Shop WWW.GARAGE.RS Ukoliko Vas interesuje da li imamo i koja je cena plocica za Vašeg dvotočkaša okrenite nas i saznajte da visok kvalitet ne znači i visoku cenu. Sigurni smo da ćete se... Cena razumna ,kvalitet odličan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 288 Napisano Avgust 30 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi ja menjao nego sto varnice pa me strah pored pumpe da ne budem ko Meho prvi bosanski astronaut. Ps mnogo ne volim da piste a jos za velike novce tek Hvala za info,sutra zovem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xl600v 147 Napisano Septembar 11 U prolazu, 97 postova Lokacija: Gradacac BiH Motocikl: Africa twin 2024. ES DCT Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgledaju ls2 koferi na mojoj Africi 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2282 Napisano Septembar 11 (promenjeno) Zainteresovan, 619 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Trikolore x4 Promenio Septembar 11 član lestra 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda pa sve onda 31 Napisano Octobar 1 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko može da mi objasni osnovnu razliku između DTCa i DCT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1157 Napisano Octobar 1 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Nema razlike. Greska u pisanju pri kacenju na polovne automobile. Dual-clutch-transmission... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1842 Napisano Octobar 3 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/11/2024 at 8:46 AM, lestra said: Trikolore x4 Kod Mita vrhunska klopa, ako ste znali sta da porucite. Tacno sam video ekipu u prolasku kroz grad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2282 Napisano Octobar 3 Zainteresovan, 619 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, muljaz said: Kod Mita vrhunska klopa, ako ste znali sta da porucite. Tacno sam video ekipu u prolasku kroz grad Samo kafa, kisela, i neko parce kolaca za ogladnele iz ekipe. Gazda je spremao neku svadbu, pa nismo klopali. Inace, sve je bilo na racun kuce, tako da, jedna velika preporuka za restoran Izlet Ivanjica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1842 Napisano Octobar 3 Skuteras, 3687 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pljeskavica u maramici, vesalica, hajducki cevap kad ima, biftek jedan od boljih u Srbiji… 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda pa sve onda 31 Napisano Octobar 3 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko može da mi objasni osnovnu razliku između DTCa i DCT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
honda pa sve onda 31 Napisano Octobar 3 U prolazu, 28 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru u vezi sa dct ili pak dtc a kao iskisniji bajker razreši mi još jednu dilemu manuelni ili automatik menjač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6543 Napisano Octobar 3 Ne silazi, 6502 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Razlika u poziciji slova...ali i u onome što ta dva sistema rade. DTC...je da uprostimo kontrola proklizavanja DCT...je sistem koji u sebi uz klasične zupčanike ima DVA kvačila, koji omogućavaju brzu i skoro neprimetnu promenu stepena prenosa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...