jager 3445 Napisano Maj 25, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, sjajno! Čekamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BojanXRV 20 Napisano Maj 25, 2016 U prolazu, 83 postova Lokacija: BG Motocikl: nekada Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Touratech Africa Twin RR 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Maj 25, 2016 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan - U Glindži ćemo ovoj mojoj sigurno dušu izvaditi, nije sirotica ni svesna šta je čeka. A i Glindža će biti samo zagrevanje za dalje vozikanje po Srbiji. - Elem, poznavajući tvoju konstituciju, sedište si mogao (a i trebao) podići. Podiže se jako lako - otključaš ga i skineš, a prilikom vraćanja izabereš višlji žljeb i to je to. - Ćopava za sada meni lično deluje OK, naručio sam ono proširenje od Touratecha koje napokon, posle tri meseca stiže DANAS. Slikaću ga čim montiram. Sa tim proširenjem mislim da neće problema. Eh, da je gvozdena ćopava pa lepo ko svet zavariš istrošenu kočionu pločicu... - Necemo dusu da joj vadimo, ali cemo je dovesti do vrhunca. Msm, do najviseg pogleda u G. Kad je mogla Hitmanova sedmica uz *desetku*, moze i tvoja. - Pre mene ju je probao jedan nizi vozac i video sam da se visina sedista podesava u dva poteza, al` me okinuo neizdrz. - Skroz je dobra ta Turatekova stopica. Kaci sliku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2024 Napisano Maj 25, 2016 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pravi si poeta ! I ti bi. I svako bi propevao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Maj 26, 2016 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Један од првих HOW TO: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 26, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan - Skroz je dobra ta Turatekova stopica. Kaci sliku! Eeee, pa mogu ti reći da je Touratech postao totalno neozbiljna firma. Naručio sam svašta nešto, a stigao mi je samo produžetak za nosač GPS-a. Od stopice ni traga ni glasa. Pisao sam im, pa videćemo šta kažu.. Od sada već previše ljudi sam čuo razne pritužbe na račun TT-a. Od nekada tako dobre i jake firme čiji su proizvodi podrazumevali extra kvalitet i gde su se naružbine uvek ispoštivale, sada se to sve pretvorilo u tešku papazjaniju. Masa ljudi je besna otkazala narudžbine jer su predugo čekali. Ja na ovaj nosač GPS-a čekam od 8.marta. Živo me zanima koliko ću još čekati na ostalo, a sve je naručeno odjednom, u jednoj porudžbini. Sramota. Da sam znao da će tako da bude, naručio bih negde drugde. Ima od SW-Motecha, Rugged Roadsa, ima bre na sve strane. Samo jeli, već sam ovde naručio.... Videću šta će da odgovore na mail pa ako ništa drugo, ostatak narudžbine ću da otkažem i prebacim se kod nekog drugog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Maj 26, 2016 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, da je onaj nas neozbiljni ozbiljan u poslu pa da uskoci i prepisa TT a da mu ti budes diler za DE. Zasto odabrah da radim ovo sto radim u zivotu!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 27, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Samo da javim da se zvanično pojavila još jedna Nova Afrika u Srbiji. U Beogradu, stigla juče glanc ispod čekića, mat crna, sa barovima, maglenkama, vizirom i zadnjim koferom. Zlo kako izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 28, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo za Afrikance 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Maj 28, 2016 Drug član, 4132 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Viđeno već, kasniš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Maj 28, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, nisam čitao celu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 30, 2016 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je pocela da se prodaje i u USA, juce snimih jednu metalik sivu u komsiluku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 10, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako izgledaju Givi crash barovi za novu AT. Ovo je full set, gornji i donji barovi plus cev koja ih povezuje. Ja prezadovoljan, to je to! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 10, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami Ali sam se namučio ko Isus na krstu da ih montiram. Sam u garaži, a fali mi treća ruka.... Ceo dan sam se sa ovim zezao. Treba skinuti i skid plate i izduv! Ali neka, vredelo je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 11, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sme li da se zna kol'ko para je zadovoljstvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 11, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sme 300 evropskih je ceo komplet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6330 Napisano Jun 12, 2016 Enduraš, 6371 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda, samo mi se ne svidjaju limcici kojima je povezan gornji i donji krasbar, suvise su tanki i mislim da ce da se iskrive kod prvog pada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Jun 12, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda, samo mi se ne svidjaju limcici kojima je povezan gornji i donji krasbar, suvise su tanki i mislim da ce da se iskrive kod prvog pada. Mozda je tako napravljeno sa namerom? Ne treba bas sve sile pada da se prenesu na motor i ram, a moguce da se smanjuju i vibracije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Jun 12, 2016 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Sme 300 evropskih je ceo komplet. Na cenu motora, uopšte nije skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6330 Napisano Jun 13, 2016 Enduraš, 6371 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda, samo mi se ne svidjaju limcici kojima je povezan gornji i donji krasbar, suvise su tanki i mislim da ce da se iskrive kod prvog pada. Mozda je tako napravljeno sa namerom? Ne treba bas sve sile pada da se prenesu na motor i ram, a moguce da se smanjuju i vibracije. To krivljenje rama od krasbara je mit, svi pricaju o tome, a ja nikad nisam cuo ni video da se to nekom zaista i desilo. Uvek ce pre da se zguzva cev od krasbara nego ram koji je visestruko jaci i deblji, tako da nema potrebe da se namerno prave slabe tacke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 725 Napisano Jun 14, 2016 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan Serbia: June 18th @8:55 PMhttp://natgeotv.com/asia/riding-morocco-chasing-the-dakar/about 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16134 Napisano Jun 14, 2016 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv prikaz (RideApart) 2016 ADV Motorcycle Shootout: Ducati Multistrada 1200 Enduro, Honda Africa Twin, KTM 1190 Adventure and the BMW R1200GS 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6024 Napisano Jun 15, 2016 Drug član, 4132 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Prati li tko Rallye albania? Neki tip na novoj afriki medju prvim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Jun 15, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan OOoo da... Razvaljuje čovek A interesantno, niti jedan GSA na spisku... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jun 15, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan GSA je fensi motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...