Neso_Zlatibor 126 Napisano April 22, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Odlican set. Koliko je to para?3 kofera sa nosačima, oko 120 000 din. Prodaje ih Trion.Mislim da Markone Pegaz ima cene na sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 23, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A ne hvalis se da si i peticu parkirao u garazu? и после БеЕмВе не ваља... Valja, valja, ali na 4 točka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 23, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znam da KTM nije tema ali ovako bi izgledalo da si uzeo crne. Ja sam montirao juče. To je isti model, samo druga boja. Nisu loši ni crni koferi, mada se meni lično više dopadaju srebrni. Valjda stvar mog (ne)ukusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 23, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli su danas i Barkbusters štitnici za ruke. Nebo i zemlja u odnosu na fabričke, nikakve plastike! Evo kako izgleda na Africi: 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano April 23, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Znam da KTM nije tema ali ovako bi izgledalo da si uzeo crne. Ja sam montirao juče. To je isti model, samo druga boja. Nisu loši ni crni koferi, mada se meni lično više dopadaju srebrni. Valjda stvar mog (ne)ukusa Za tu boju Afrike, bolji su sivi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 23, 2016 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Znam da KTM nije tema ali ovako bi izgledalo da si uzeo crne. Ja sam montirao juče. To je isti model, samo druga boja. Nisu loši ni crni koferi, mada se meni lično više dopadaju srebrni. Valjda stvar mog (ne)ukusa Oba ste dobro odabrali boju kofera za kolor semu svog motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 23, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I još ovaj mali detalj koji je danas stigao - štitnik rezervoara za ulje zadnje kočnice: Vrlo korisna stvar, budući da je rezervoar "na izvol'te" 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano April 23, 2016 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ala je picaniš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 23, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ala je picaniš... Nego... a tek sam počeo Nema dozvolu pa sve po garaži. Srce da prepukne... IMAM JOŠ... grrr... ne spominji Tek sledeći mesec ću da je pošaljem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 23, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I još ovaj mali detalj koji je danas stigao - štitnik rezervoara za ulje zadnje kočnice: rr.jpg Vrlo korisna stvar, budući da je rezervoar "na izvol'te" Kakav je sad postupak provere nivoa, ili dolivanja kocione tecnosti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 23, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, javi kakva je zastita od vetra sa tim "klempama". u odnosu na fabricke sa sedmice. znam da su losije sto se toga tice samo me zanima subjektivno koliko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 23, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je sad postupak provere nivoa, ili dolivanja kocione tecnosti? Pa isti... vidi se lepo nivo tečnosti, a i one crtice za min/max. Tako je dizajniran štitnik da je to i dalje vidljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 23, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zoki, javi kakva je zastita od vetra sa tim "klempama". u odnosu na fabricke sa sedmice. znam da su losije sto se toga tice samo me zanima subjektivno koliko. Javiću čim se malo provozam. Danas i nije bilo neko vreme za vožnju... Samo sam ih instalirao i toliko za danas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 23, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan A ako treba da se doliva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 23, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa na staroj AT si morao da skineš celu bočnu plastiku da bi došao do čantrice sa uljem. Ovaj štitnik drži JEDAN ŠRAF i nije ga teško odšarafiti. Svakako ne dolivaš ulje svaki dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano April 23, 2016 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Možda se na BMW-u proverava i doliva pre svake vožnje pa zato pita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 23, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E da ne pocinjemo ponovo. Pitam zaista zbog toga sto je na staroj Africi to bilo nepristupacno - da bi se bilo sta uradilo bilo je potrebno da se skine sediste i obe bocne plastike. Demagoski je odgovor da se to ne radi svaki dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 989 Napisano April 23, 2016 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan Stigli su danas i Barkbusters štitnici za ruke. Nebo i zemlja u odnosu na fabričke, nikakve plastike! Evo kako izgleda na Africi: Jageru, pošto su štinici ruku ti kod tebe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano April 24, 2016 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan E da ne pocinjemo ponovo. Pitam zaista zbog toga sto je na staroj Africi to bilo nepristupacno - da bi se bilo sta uradilo bilo je potrebno da se skine sediste i obe bocne plastike. Demagoski je odgovor da se to ne radi svaki dan. A u koju kategoriju onda spada tvoje pitanje o dolivanju majke ti izvini sto pitam? I evo da ti odgonetnem, totalno je ne bitno da li je pristupacno ili ne posto se te stvari rade jednom u godinu iili dve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 24, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan E da ne pocinjemo ponovo. Pitam zaista zbog toga sto je na staroj Africi to bilo nepristupacno - da bi se bilo sta uradilo bilo je potrebno da se skine sediste i obe bocne plastike. Demagoski je odgovor da se to ne radi svaki dan. A u koju kategoriju onda spada tvoje pitanje o dolivanju majke ti izvini sto pitam? I evo da ti odgonetnem, totalno je ne bitno da li je pristupacno ili ne posto se te stvari rade jednom u godinu iili dve Ili najpre 3 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 24, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, pošto su štinici ruku ti kod tebe? Jedino Rugged Roads prodaje skroz bele, pa sam tamo i naručio. Evo linka: http://ruggedroads.co.uk/epages/00cbb604-5d1c-407e-8207-580e14387ec5.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/00cbb604-5d1c-407e-8207-580e14387ec5/Products/%22BHG-061/VPS-003-WH%22 I štitnik čantrice za ulje je od njih... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 24, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E da ne pocinjemo ponovo. Pitam zaista zbog toga sto je na staroj Africi to bilo nepristupacno - da bi se bilo sta uradilo bilo je potrebno da se skine sediste i obe bocne plastike. Demagoski je odgovor da se to ne radi svaki dan. Pa ti si prvi počeo ... Milion puta je komplikovanije recimo promenuti filter ulja od dolivanja kočionog ulja u ovu čantricu i odvrtanja JEDNOG šarafa. A moraš priznati da filter ulja ipak menjaš češće od dolivanja kočionog ulja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16902 Napisano April 24, 2016 Integrisan, 8301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ti kako si krenuo sa vožnjom, biće ti taman u isto vreme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 123 Napisano April 24, 2016 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima i jedna u BGu izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano April 24, 2016 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan po meni, ulje u kočnicama kad i promena pločica (po nekad i jednom godišnje). Nivo ulja u čantrici može da spadne samo kad je pločica potrošena. P.S. jel to BMW kaciga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...