Neso_Zlatibor 126 Napisano Mart 12, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Sad je proradio link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Mart 12, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ne rade linkovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Mart 21, 2016 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dal je ovo prvo lupanje nove afrike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 21, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Biće da jeste. Dobro da sam video kako su kesa štitnici ruku. Dakle idu neki Barkbusters ili slično.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Mart 21, 2016 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kaže čovek, zapela mu kamašna za fuzaster pa nije stigao da spusti nogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 21, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Inače je to DCT model i ako se ne varam motor je krenuo NAPRED nakon što je udario u taj drugi auto. Nema šanse da se uguši mašina. E, to mi se vala ne dopada. Ne treba ona da ide bez toga da ja to hoću... Sve više volim što sam izabrao manuelni menjač! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 21, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jager, ajd probaj kad budes vozio kako se ponasa na 1500 o/min u najvisem stepenu prenosa. Hoce li da skakuce kad se da gas do daske ili samo ode? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 21, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Probaću, samo da stane prokleta KIŠA. Užas, pada danima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neso_Zlatibor 126 Napisano Mart 21, 2016 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zlatibor Motocikl: KTM 1290 SUPER ADVENTURE S Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije to kamion da se vozi na 1500 obrtaja!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 22, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno do kraja godine Honda ce izbaciti novi model - Honda Africa Twin Adventure! Masina ista, ali poboljsane off-road osobine! Bolja zastita motora, laksi Termignoni izduv, flat off-road sediste. Jager, ova je za tebe! Uskoro jos novih motocikala sa masinom iz nove Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 22, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ehhh jbg, već sam kupio ovu koju sam kupio No svakako sam ja hteo napraviti upravo nešto tako od ove moje. Čak i pre nego je Honda najavila nove modele. Zaštita agregata (skid plate) je fabrički jako asfaltno orijentisano napravljena. To će definitivno da se menja. Da li original Hondin skid plate ili neki aftermarket - videćemo. Već ima podosta na tržištu.. ali ne žurim nigde. Ono što ću sigurno poslednje zameniti je izduv. Baš ne vidim šta ovom fabričkom fali? Termignone sa celom granom košta bogatsvo. Ne pada mi na pamet... Sediište mi je isto OK, što ga menjati? Fuzastere ću menjati obavezno, a ono što je na ovoj fotki još zrelo za menjanje su štitnici ruku. Koliko vidim, isti su kao na običnoj CRF1000. Ja sam se odlučio za Barkbusters, samo da ih bude ovde u mojoj okolini. Sad će to.. Pa onda nosač GPS-a, pa nosači kofera, koferi, top case... uhhhhh! Oteraće me žena od kuće 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 24, 2016 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ehh te slatke muke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 24, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da znaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 24, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Promenite naslov teme u Jager i njegova nova afrika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Mart 24, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan veoma visoka. Uzjahah na sajmu i nije mi bilo prijatno. A ja imam 2 metra visine i prilicno dugacke noge...Jesi je spustio sa centralnog stendera?Ja sam je probao u salonu i sa mojih 174 i ne bi me bilo strah terati je? Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 24, 2016 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pauče kupi ti jednu, pa da pricamo malo o tvojoj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Mart 24, 2016 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan I da kupim, ne bi toliko pisao sigurno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Mart 24, 2016 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što nije bela, sad bih vas ložio da je ovo Jager ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 25, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Brate,ja bih ovako peglao,da mi neko da motor da ga archim...Dodje mi da kupim neku krshavelu,samo da je maltretiram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 82 Napisano Mart 25, 2016 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ATAS 1100 DCT, Vespa px 200e, Piaggio medley 150s, Prijavi odgovor kao problematičan veoma visoka. Uzjahah na sajmu i nije mi bilo prijatno. A ja imam 2 metra visine i prilicno dugacke noge...Jesi je spustio sa centralnog stendera?Ja sam je probao u salonu i sa mojih 174 i ne bi me bilo strah terati je? Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока moram da priznam da nisam, ali sam gledao koliko odigne + amortizeri sto prime, ne bi trebalo da bude onoliko visoko Ja sedeo na njoj pre sajma u salonu u delti. Posto vozim staru afriku, sa svojih 187 cm visine, cini mi se kao da je ova nova i niza od stare. Dohvatam sa oba stopala do poda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 25, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Promenite naslov teme u Jager i njegova nova afrika. I da kupim, ne bi toliko pisao sigurno... Dobro, prijatelju, meni uopšte neće predstavljati problem da više vremena provedem na motoru, a manje ovde, pišući. Nema nevolje. Što reče Aca, kupi i ti jednu pa nam makar sliku pošalji, ne moraš ništa ni da pišeš. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 25, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bogami šuknu... Iako sam se i ja nadao da će od 32 000 članova biti više novih kupovina, ali to govori i o standardu. Vidi, baš mi ga šuknu, toliko da ne znam šta ću sad od silne brige i nevolje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 507 Napisano Mart 26, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Promenite naslov teme u Jager i njegova nova afrika. I da kupim, ne bi toliko pisao sigurno... Dobro, prijatelju, meni uopšte neće predstavljati problem da više vremena provedem na motoru, a manje ovde, pišući. Nema nevolje. Što reče Aca, kupi i ti jednu pa nam makar sliku pošalji, ne moraš ništa ni da pišeš. Samo ti pisi ,ima nas koji uzivamo citajuci tvoje postove ! Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano Mart 27, 2016 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan U sta se pretvorio ovaj forum...jako tuzno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Mart 27, 2016 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Promenite naslov teme u Jager i njegova nova afrika. Ja ne znam ko bi trebalo da piše u temi New Honda Africa Twin ako ne onaj ko ima New Honda Africa Twin. Kamo sreće da ih ima više takvih ovde pa da čujemo više iskustava iz prve ruke, a ti 'oćeš da oteraš ovog jednog jedinog koji je voljan da nam prenosi utiske i ugođaje koji nas zanimaju. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...