nik_sa015 1816 Napisano Jul 1, 2013 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Oko pola 11 je oboren policajac kod autokomerca,saobracaj u zastoju.Motor je dobro polupan ali da li je covek ziv? Zna li ko ? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jul 1, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nadam se da je dobro.. ljudi su totalno poludeli u saobraćaju, to što ne gledaju je relativno stara navika ali su počeli da se prestrojavaju kao da su na Silverstonu,,, 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlockobgd 33 Napisano Jul 1, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: beograd Motocikl: pegaso 650,yamaha xt600sm Prijavi odgovor kao problematičan ali ni pojedini policajci nezaostaju u bahatoj voznji.. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlockobgd 33 Napisano Jul 1, 2013 U prolazu, 46 postova Lokacija: beograd Motocikl: pegaso 650,yamaha xt600sm Prijavi odgovor kao problematičan naravno oni nikad nisu krivi 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shone1991 12 Napisano Jul 1, 2013 U prolazu, 17 postova Motocikl: Honda cbr 900rr Prijavi odgovor kao problematičan Vidjao sam policajca na motoru kako "par" puta prolazi kroz naseljeno mesto brzinom vecom od 100kmh,i jednom sam bio na centru kad je obilazio dva automobila preko pune linije,ali normalno njima se moze.A znaju da napisu kaznu kada neko od nas to isto uradi.Ne radi se o istom policajcu koji je oboren,ali sigurno se i on slicno ponasao. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skols 25 Napisano Jul 1, 2013 Rider on the storm, 1272 postova Lokacija: Dojčland Motocikl: Pesadinac Prijavi odgovor kao problematičan Oko pola 11 je oboren policajac kod autokomerca,saobracaj u zastoju.Motor je dobro polupan ali da li je covek ziv? Zna li ko ? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta Prošao sam tuda neposredno posle udesa..nisam video vozača,samo dosta pol.kola i jedan ambulantna..motor je novi RT čini mi se,bio je naslonjen na desni bok,nije bio izlupan,bar napred što sam na brzinu video ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mouse0 551 Napisano Jul 1, 2013 Svrati ponekad, 333 postova Motocikl: Suzuki GSX600F '01 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da je covek ok, pa makar bio i pandur 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jul 1, 2013 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pola menjaca je ostalo 5m iza motora... Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SrdjanNS 23 Napisano Jul 1, 2013 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki zx6r 636 03' Prijavi odgovor kao problematičan Momci u plavom su se jako osilili od kada su dobili motore,ovde po NS-u fino peglaju.Uglavnom idu oko 80 i vise km/h,a u saobracaju im je kultura 0 .Makazice izmedju auta po bulevarima im je poslastica,valjda ih podceca na trke u kojima su najbrzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17009 Napisano Jul 1, 2013 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da ni ja nešto baš ne mirišem policiju, ali mislim da ovakvi komentari protiv nekog ko je imao udes motorom zaista nisu na mestu. Niko ne zna šta se desilo niti ko je kriv, a odmah osuli paljbu protiv nasilničke vožnje policije. Pa šta onda očekujete kad vas sutra zaustave zbog nekog sitnog prekršaja (a nema motocikliste koji se u potpunosti pridržava propisa). 23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CoLiBrI 233 Napisano Jul 1, 2013 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Zemun-Ugrinovci Motocikl: suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan e video sam to danas...reko sta je ovo u suprotnom smeru covece kolona do gazele... kad ono malo napred dole polozen na desnu stranu pandurski motor i jedan putar i jedan policajac regulisu saobracaj! mora da je policajac isao cik cak pa se negde preracunao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jul 1, 2013 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kad pricaju za motoriste da divljamo - bunimo se, a sad osipamo paljbu na osnovu slicnih predrasuda po policiji... 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jul 1, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan OK, ali kakve to veze ima sa temom? Prica podsjeca na komentare iz Blica kad se neko skrsi s motora "Ako. Svi oni voze na zadnjem 200 kroz skolsko igraliste i gaze malu djecu"... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1410 Napisano Jul 1, 2013 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Tako je ! Ponašate se kao vozači automobila kad se neko od nas skrši. Odmah počne sa oni voze kao dvljaci, te brzo, te na točku itd. i na kraju em si stradao em te još i nagrde, Pustite to za neku drugu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jul 1, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan OK, ali kakve to veze ima sa temom? Prica podsjeca na komentare iz Blica kad se neko skrsi s motora "Ako. Svi oni voze na zadnjem 200 kroz skolsko igraliste i gaze malu djecu"... Omasio sam temu , mislio sam da pisem u drugoj temi . Hvala sto ste mi skrenuli paznju. Obrisao sam post. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jul 1, 2013 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Iz policije kazu da je malo pozurio pa se sam skucao u saobracajni znak koji su putari postavili jutros?! Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4 Beta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goblin 238 Napisano Jul 2, 2013 Svrati ponekad, 425 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Futong 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svakoga ko padne s motora mi je zao. Nebitno da li je policajac, civil ili vanzemaljac. Asfalt je tvrd za sve i sve nas isto boli. Nadam se da je covek ok. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Jul 2, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Danas na semaforu stade pored mene kolega iz reda MUPa na Apriliji. Pitao sam ga kako je kolega i dobijam odgovor da je sve u redu,da se ugruvao i da je dobro. Pozdravismo se uz bip bip a on odmah,cim je krenuo,capio nekog u vw polu sa,naravno,telefonom.Bi mi nesto milo.... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1618 Napisano Jul 2, 2013 Drug član, 979 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan ,cim je krenuo,capio nekog u vw polu sa,naravno,telefonom. E ovo sam zeleo da cujem, tako i trebaju da rade, ja se sve nadam da pored toga sto jure motoriste da ce malo vise juriti i ove sto ne daju zmigavce kada skrecu, sto seku put itd itd, jer su i oni sada na motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Jul 2, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ma koliko sami policajci ( oni na motorima ) krsili zakone , ovde u KG-u uglavnom hvataju skoro svakog koga vide i kolima i motorima i kamionom da je nacinio prekrsaj ili ako je nesto drugo , koliko ja vidim . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolf 79 59 Napisano Jul 3, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kymco Downtown 300 Prijavi odgovor kao problematičan Svako jutro idem na posao ulicom J.Gagarina na N.Beogradu, i bukvalno nema jutra da ne vidim plavca na motoru, sparta ulicom i uvek nekoga nahvata...ujutro su ljudi valjda neoprezni i nerazbudjeni, zure na posao il ko zna sta jos je posredi, pa se povezu brze a i prolazi se dosta na zuto/crveno i slicno! Nemam problem uopste s tim, i treba da bude prisutan jer se vozi prilicno ludacki tim sirokim bulevarima po Beogradu (verovatno i po drugim gradovima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Jul 3, 2013 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U NS ih takodje bude dosta, mene su par puta zaustavil, "jel sve OK, Dajte dokumenta (ili samo pogleda nalepnicu), hvala, prijatno. Pazljivo vozite!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
juzni.ts2000 86 Napisano Jul 3, 2013 BMWbmwBMWbmw, 90 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW K100 Prijavi odgovor kao problematičan Svako jutro idem na posao ulicom J.Gagarina na N.Beogradu, i bukvalno nema jutra da ne vidim plavca na motoru, sparta ulicom i uvek nekoga nahvata...ujutro su ljudi valjda neoprezni i nerazbudjeni, zure na posao il ko zna sta jos je posredi, pa se povezu brze a i prolazi se dosta na zuto/crveno i slicno! Nemam problem uopste s tim, i treba da bude prisutan jer se vozi prilicno ludacki tim sirokim bulevarima po Beogradu (verovatno i po drugim gradovima) Na pocetku Jurija Gagarina postoji VOŽD, valjda neki kafic, restoran... Tu postoji i perionica, cuo sam da tu peru motore. Svako jutro oko 7 je tu bar 5 policijskih motora i, kad krenu u svoj reon, usput pokupe nekoga ko je napravio neki prekrsaj (valjda da imaju za burek)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jul 3, 2013 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan U Sapcu sad voze dvojice cajkana (jedan trenutno u kvaru) mladji cajkan reseta klince bez kaciga samo tako Stvarno rade korektno svoj posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Jul 3, 2013 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo neka vozaju i kaznjavaju! SVAKOG KO PRAVI PREKRSAJ! Makar to bio i ja! Strasno koliko postujem "organe" kad rade svoj posao! Isto toliko ih ne volim kad nisu tu (a desava se), mada realno, ne mogu da budu uvek isvugde! I ne volim sto uzimaju pare kamiondzijama, neka sednu za volan, pa da vide koja je to muka. I zaista mi se cini da su ovi na dvotockasima skroz korektni. Zaustavi me u BG na Kalemegdanu, ja sa mora natovaren, devojcica na motoru, pita jel sve ok, reko jeste. Kaze" blago tebi, ti sa tim koferom prodjes gde hoces, mi sa ovim bocnim muku mucimo!" I brrrrrrm i ode uz biiiiip bip! EDIT: I nije red da ih kudimo kad nastradaju samo zato sto su u uniformi. Muce istu muku kao i mi kad ih neko ne vidi, ranjivi su jednako u plavom ili sarenom! Izvinjavam se na off-u 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...