MoToM 3861 Napisano Jun 29, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DekiSA 110 Napisano Jun 29, 2013 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Sabac Motocikl: '19 Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam jesi li primetio ovaj tvit pred sam pocetak trke: Max Biaggi @maxbiaggi 5h Di una cosa sono certo @lorenzo99 proverà a vincere questa gara anche con clavicola rotta!Fenomenale! I'm Sure @lorenzo99 will try to win. Danas kad sam procitao nisam mogao da verujem sta je Max napisao ali covek je trkac pa mu je to valjda normalno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Provaljena si,pa nek' me banuju 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2386 Napisano Jun 29, 2013 Andragog, 4963 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Torrent Moto GP 1,27 GB Eurosport MotoGP.2013.Round07.Netherlands.Race.Eurosport.X264.English.PTW.zip 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki link ka snimku Gp trke, ovo sa torentima mi ne ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2386 Napisano Jun 29, 2013 Andragog, 4963 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene ide, verovatno ti je spor internet . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Jun 29, 2013 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki link ka snimku Gp trke, ovo sa torentima mi ne ide. Jel imas uopste utorrent client " http://www.utorrent.com/ " ? Prosto je,pokusaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 29, 2013 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kao da sam vec negdje vidjeo Pedrosu na prvom mjestu u sampionatu u sampionskom pohodu na prvu GP, Njemacka, nesto preko 7 sekundi prednosti po kisnoj stazi i ondaa hoplaaaaa. Izgleda zamislio se na ciljnom pravcu. Da su njegovu masinu dobili de Puniet ili Hopkins, oni mi prvi padose na pamet, ko zna sta bi gledali. Vale po ko zna koji put pobjeda, Jorge po ko zna koji put dokazuje da se moze voziti i otezan za zeljezinu ovaj put u ramenu, Cal da zasluzuje fabricku ekipu, Marquez da zasluzuje mjesto u Hondi i da je paksu, Pedrosa, samo paksu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 29, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao da sam vec negdje vidjeo Pedrosu na prvom mjestu u sampionatu u sampionskom pohodu na prvu GP, Njemacka, nesto preko 7 sekundi prednosti po kisnoj stazi i ondaa hoplaaaaa. Izgleda zamislio se na ciljnom pravcu. Tu je veliku grešku napravila njegova ekipa, odnosno Puig, dali su mu namerno pogrešnu informaciju na tabli, umesto 7.5 sec prednosti u odnosu na Stonera, Puig je odlučio da mu stave ne sećam se tačno, nešto malo u svakom slučaju. Taj pad i povreda ruke su mu praktično uništili sezonu 2008. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 29, 2013 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Kao da sam vec negdje vidjeo Pedrosu na prvom mjestu u sampionatu u sampionskom pohodu na prvu GP, Njemacka, nesto preko 7 sekundi prednosti po kisnoj stazi i ondaa hoplaaaaa. Izgleda zamislio se na ciljnom pravcu. Tu je veliku grešku napravila njegova ekipa, odnosno Puig, dali su mu pogrešnu informaciju na tabli, umesto 7.5 sec prednosti u odnosu na Stonera Puig je odlučio da mu stave ne sećam se tačno, nešto malo u svakom slučaju. Taj pad i povreda ruke su mu praktično uništili sezonu 2008. Sta god da je bio razlog, opravdanje je upalilo kod HRC-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Jun 29, 2013 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je samo pocetak? http://www.gpone.com/en/2013062910684/Rossi-scommessa-vinta-E-solo-l-inizio.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 29, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sta god da je bio razlog, opravdanje je upalilo kod HRC-a. Znaš i sam ko ga drži u timu 8 godina, HRC sigurno ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Jun 29, 2013 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Pedrosa je sam sebi dopvoljna preporuka i pri tome spanac. Trostruki prvak sveta u 125 i 250, 24gp pobede uz 76 podijuma samo u najjacoj klasi. Nadoknadice on nedostatak srece i samopouzdanja, po meni jos ove godine i osvojiti i titulu u moto gp-u. (Lorenco, Stoner, .... mu nisu mogli nista u slabijim klasama doci ce i on do titule i to mislim ne samo jedne) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Jun 29, 2013 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Stoner mu nije mogao ništa na 15 godina statrom MZ-u, a malo mu je falilo. p.s. ne bih da mu prognoziram neuspeh pošto mu e želim neuspeh ali smatram da jedino povreda konkurencije može da ga dovede do titule. Što ne smatram nelegitimnim načinom da se do titule dođe... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Jun 30, 2013 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neki link ka snimku Gp trke, ovo sa torentima mi ne ide. Jel imas uopste utorrent client " http://www.utorrent.com/ " ? Prosto je,pokusaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 30, 2013 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pedrosa ce ostati samo vjeciti pretendent za titulu. Dodje Hayden, kako tako, ali uzme titulu, dodje Stoner, oduva za titulu. Kad spomenes Lorenza, Stonera, Rossija, mozes k`o iz topa da navedes vise od nekoliko imena koja su odrali na stazi, a kod Pedra, mozes isto tako vise od nekoliko imena, ali koji gu GA odrali. Kad malo razmislim, idealan drugi vozac, bodova, podijuma, ima i pobjeda, ali titula, ni blizu. Ako hobit zasluzuje da vozi HRC bez titule deset godina, onda Vale moze da racuna na fabricki tim do 85 godine. I sto rece onaj debeli sa Eurosporta "DOCTOR IS BACK IN BUSINESS" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Jun 30, 2013 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan JL je ipak napravio grešku ne ubacivši još jedan motor koji bi mu obezbedio titulu. Mada nije na njemu bila odluka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4355 Napisano Jun 30, 2013 Svrati cesto, 3518 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Rosi vozio brzi krug u trci nego kvalifikacije??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jun 30, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sepang 2010 --- 46 trka --- Assen 2013 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 570 Napisano Jun 30, 2013 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Sepang 2010 --- 46 trka --- Assen 2013 aha,a koliko titula pre toga ,nesto zaboravih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Jun 30, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Bradley Smith: Dutch MotoGP: Inspired by Lorenzo after Assen aches http://www.crash.net/motogp/blog/193027/1/54/inspired_by_lorenzo_after_assen_aches.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jun 30, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sepang 2010 --- 46 trka --- Assen 2013 aha,a koliko titula pre toga ,nesto zaboravih Druze, nije ovo prozivka , ovo je samo jedna slucajnost... ono kao 46 simbolika 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gargi 1229 Napisano Jun 30, 2013 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Sankt Kanzian Motocikl: Ktm 990 Superduke R Prijavi odgovor kao problematičan Uh .......kakav dan..kakav vikend ..zadnjih 7-8 krugova u F1 neviđeno trkamje i flekanje sa svih strana, pa WSBK odlične trke, kawa ide ko luda i na kraju GP ...stvarno nisam ljubitelj 46 ali nekako mi bilo drago što pobedi , Markez malo prljav igrač ali bemliga gotivim ga, dobar je, ipak ovo mu je prva sezona a pokazuje zube i ujeda. E sad što ume da bude pakšu ....ebiga..i 46 se tako ponašao pa ga svi voleli pa možemo onda i ovog . Ma sve bilo super samo ovi komentatoriiiiiiii .......sam bog zna koliko puta su spomenuli ključnu kost, treba ih poslati kod španskih ili talijanskih komentatora na obuku. To je neviđena buka i galama, čini se kao da će ih srčka strefiti svake sekunde ali mnogo dobro zvuči, kao da se trkaju za život. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano Jul 1, 2013 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ovako se to otprilike cuje Zanimljiv snimak... pogotovo na kraju iz auta kad ljudi u autima sa leve strane ostavljaju pola trake motorasima da prodju... to sam doziveo u Engleskoj sto u normalnom saobracaju sto u zakrcenju na motorway-u kad je saobracaj usmeren sa 4 - 1 traku niko se ne buni i svi ostave prostor po sredini za motore, jednostavno razmisljanje sto da cekaju kad mogu da prodju. A kod nas bi ti vrata otvorili , sta on sad ima tu ako ja cekam i on ce . zanimljiv zvuk Moto 2 me like Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jul 1, 2013 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ‘Interviewer, "You're a hero".JL99 "No, heroes are those who work hard just to reach the end of each month. I get paid to do these things."’ Sada će morati još malo da se iskešira... http://www.blick.ch/...-id2357300.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...