Pablo 1965 Napisano Maj 2, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti puno zdravlja i srece na putu, pa da te Dzamahiri vrati bezbedno nama nazad Cuvaj se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 3, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Malopre je ekipica od nas cetvoro (Bokilic, Darkodav, Vladamir i moja malenkost) sacekala Scija u Markovcu i odvozala koji kilometar sa njime i pratnjom iz Beograda! Neko je slikao pa ce postaviti slike... e, da, nalepnice su iz ratne rezerve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6437 Napisano Maj 3, 2008 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Malopre ispratismo sci-ja iz Paracina. Docekali ga, ukazao nam je cast da izdvoji vreme da popije sa nama pice i nastavio je dalje pun vedrog duha i pozitivne energije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Maj 3, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je srecno! Jedna slicna situacija: Zovem ja juce drugara iz ZR (momak od koga sam kupio motor) i pitam ga gde si, a on mi odgovara ja u Makedoniji (motorom) stoji na nekoj B. Pumpi. Pitam ga pa sta radi tu, kaze krenuo na put oko sveta. Ja onako u cudu, a on nastavlja, kaze da ide za Grcku, pa trajektom u Italiju, pa azurna obala, pa Barsa, pa Giblatar, pa u Maroko. Ja sokiran. Kupio je motor K8 - 1000 pre mesec dana i vec na tu turnju. Gurno lovu u Dzep i gas. Eto sta sve ima. Tura je strava, samo steta sto ide sam. Jos jednom SCI brate, srecno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Maj 3, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece Aca-pn malocas, danas ispratismo naseg druga Sci-ja, Pauk, Aca, the lord i ja ,i prvo sto smo uocili je, covek kao da ide u Pirot! Nema nervoze, nema treme, straha i svega sto bi bilo normalno u takvoj situaciji toga kod Sci-ja nema. Pozitivan lik skroz, brate neka te sreca prati i ocekujemo te za mesec dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 3, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ispratismo ga danas,kao sto struja rece,,sredio se za put ,kintu u dzep i vozi..,nadam se da ce se brzo javiti da bismo videli gde je itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 3, 2008 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rece Aca-pn malocas, danas ispratismo naseg druga Sci-ja, Pauk, Aca, the lord i ja ,i prvo sto smo uocili je, covek kao da ide u Pirot! Nema nervoze, nema treme, straha i svega sto bi bilo normalno u takvoj situaciji toga kod Sci-ja nema. Pozitivan lik skroz, brate neka te sreca prati i ocekujemo te za mesec dana. Drago mi je sto ce na njegovom putovanju i Paracin biti upisan kao jedna od destinacija.Srecan sam sto sam jos jednom mogao da mu stisnem ruku za srecan put a bicu jos srecniji kada isto uradim za mesec,dva u znak dobrodoslice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule_pop 8 Napisano Maj 4, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: BG-Rakovica Motocikl: Honda VT500C Prijavi odgovor kao problematičan Subota, 03.05.08. BG ekipa Shejtan, Popaj i DP. Neki su svoje masine napojili na vreme, a Sci nas je iscimao kad je ostao na rezervi. Ekipa u Markovcu docekuje i prosledjuje dalje. Ekipa u Paracinu, sve dobro poznati likovi. ;D I glavni akter Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Direktno iz Ankare, najnovıje vestı :o. Dje ste bandıtosı, vec sam vas se uzeleo ;D Stıgoh do Ankare, 450 km od Istanbula, prethodnog dana sam vozıo 600, a prvog dana kroz Bulgarıstan 450. Najvaznıje je da makına prede kao sat, mada mı nıje svejedno kad pomıslım na ono, sta ako ???Jedan sıvonja me umalo nıje udarıo od pozadı u Istanbulu, sveopsta ludnıca u saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 6, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti to ides na mlazni pogon :D :D Pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Turbo, burazere ;D. Nego me kisa ubi, nisam verovao da u Turskoj moze takva kisa da cepa, ceo put ız Istanbula do Ankare od 450km je bıo pod pljuskovıma. Sıgurno je 15 puta pocınjala da pada, pa stane 5km, ja se kao obradujem, ona pocne jos zesce da pada. Pa tolıko nece da pada nı u Norveskama kad ona banda bude ısla na severnı pol ;D. Temperatura se spustala na 5 stepenı, a ja mıslıo da ce bıtı lepo vreme, hahahaha. Fora je sto u Turskoj vozıs ceo dan, a kad pogledas na kartu, kao da sı stajao u mestu, ogromna zemlja. Braca Bugarı su uspelı da mı maznu lampu za na glavu ;D Turcı su za njıh ızmıslılı gostoljubıvost. Sutra pısem opsırnıjı ızvestaj o putovanju na mom sajtu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Maj 6, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Samo lagano i cuvaj se bato!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Maj 6, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Napred sci! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Maj 6, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan To careee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore! Oprezno dole u saobracaju a mi cekamo taj izvjestaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matijak 265 Napisano Maj 6, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vancouver Motocikl: CB125 K3 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast SCI, Zelimo ti svu srecu i tebi i yamahi. Samo cepaj! Izvini za off, ali da ti Loki nije ostavio ili pomenuo karte Sirije i Jordana koje je uzeo za mene? KAda su njih dvoje dosli u BG ja sam bio u Crnoj Gori? Nisam mogao decku da se javim nikako... Ako ga sretnes, molim te mu to kazi. Puno pozdrava i javi se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Maj 6, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Bravo sci...samo guraj majstore! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 6, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan daj malom slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu za sada, ne daju da prıkacım bılo sta na komp! Nadam se da cu mocı na nekom drugom mestu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 6, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro Draganče jel ti surfuješ netom ili se vozikaš po belom svetu. p.s. Kakva je turska kafa u turskoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8667 Napisano Maj 6, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan cim sam te upoznao, video sam da nisi bas normalan ;D salim se naravno, samo napred i neka je sa srecom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ti ako nastavis takvim tempom, eto tebe za desetak dana nazad ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano Maj 6, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno kralju da si mi ti dobar, PS kakve su turkinje,jer i one ne dozvoljavaju da im se nista prikaci ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. Samo napred. Vidi da posaljes neku sliku na neciji mail, pa ce neko vec okaciti. Zamoli ih tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Maj 6, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Haha, sad mı se javlja Lokı, ı onı su u Ankarı u nekom hotelu, stıgao sam ıh vec za ceo dan, kazu mı da suse stvarı ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...