mikica 8 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM850 Prijavi odgovor kao problematičan U Grockoj ne daleko od crkve a u pravcu Beograda sudarili su se auto i motorcikl, ne znam nista vise od toga da je devojka nastradala, da se zvala Maja i da je imala 17 god. Ako neko nesto vise zna nek kaze . Pazite se ljudi!!!! A njoj nek su siroki putevi gospodnji...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Jun 24, 2013 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan LJudi ovo je treca tema u hronici za sat vremena! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
teletabis 11 Napisano Jun 24, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Proletelo mi je nesto u mislima,za mesec dana video sam previse ovih tema,ne daj Boze nikom,ali ovo je strasno koliko cesto ginu ljudi na motorima.Jedna jedina glupost,i nema te.Nema vece kazne kada pogine suvozac,a neko ko prezivi da nosi to u sebi.Pu,pu,daleko bilo,pazite se,dabogda se vise ne otvorila tema ovog sadrzaja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7742 Napisano Jun 24, 2013 -, 1750 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan U bre, danas sam bio u Grockoj, vracam se kuci, a policija preusmerava saobracaj na sporedni put. U daljini vidim da je udes, al nisam video motor, vec samo auto i kao da je bio udaren od pozadi... To je to sigurno, probacu da saznam jos informacija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dukagss 353 Napisano Jun 24, 2013 ○○○○○○○○○○, 213 postova Motocikl: Honda CBR 600 Ф Prijavi odgovor kao problematičan Aj proveri ovu tvoju informaciju, sad bilo na tv da su oboje samo povredjeni!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7742 Napisano Jun 24, 2013 -, 1750 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kaze mi sad jedan decko iz Grocke da su obilazili kolonu i da su se zakucali u auto, ali ne zna iz kog pravca je auto isao. A i on je cuo da je devojka poginula... Inace, oboje su iz Vrcina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 24, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan http://www.telegraf.rs/vesti/768229-dvoje-tesko-povredjeno-u-sudaru-motocikla-i-automobila-foto Znam dečka iz priče, javljam ako čujem još nešto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jun 24, 2013 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam tim putnim pravcem jedno milion puta...asfalt je jako los i saobracaj je dosta intenzivan,nije ni za 80 km/h a kamoli vise.... Stvarno strasno danas 3 teme u hronici....sta je ovo... Ljudi samo pazljivo i pamet u glavu....ko ce da nas cuva ako necemo mi sami sebe.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Tuga... Iz Lestana sam cesto idem u Grocku znam put tu je bas pravac od crkve ka beogradu dobar kilometar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris babic 744 Napisano Jun 26, 2013 Drug član, 1190 postova Lokacija: Beograd - Cherry Spa Prijavi odgovor kao problematičan Sta je na kraju bilo, zna li iko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Jun 26, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja cuo, on se valjda oporavlja, stradalo mu je samo koleno, a ona je i dalje u komi sa jako teskim povredama, povrede kicme i unutrasnjih organa valjda. I nema 17 godina nego je starija zena, majka dvoje dece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
budjoni 65 Napisano Jun 26, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Igrom slucaja sam bio u Urgentnom u ponedeljak i videh kada su je doveli na snimanje, izgleda da je u bas teskom stanju, ima jako puno povreda, neka joj je bog u pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1620 Napisano Jun 26, 2013 Drug član, 980 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Cekajte, jel je poginula ili je ziva ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano Jun 26, 2013 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Nije poginula.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1620 Napisano Jun 26, 2013 Drug član, 980 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bolje da se ova tema pomeri u "motoristi na putu" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Jun 27, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Živa je i nema 17 godina, njena mlađa ćerka ima godinu dana više, 'bem ti naše precizne medije. Nadam se da će biti sve ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niske 177 Napisano Jun 27, 2013 Svrati ponekad, 190 postova Lokacija: Beograd - Zvezdara Motocikl: BMW F 650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Hajde ljudi prebacujte temu iz crne hronike što pre !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 28, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan OK. tema je premeštena, mogao bi i naslov da se proneni - umesto " poginula " - da se možda stavi " povređena " ( da neslutimo na zlo ) . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...