miksamgm 1068 Napisano Jun 21, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj mi danas rekao da hoce da proda svoj Iphone 4S 32gb Situacija je sledeca,telefon je kupljen nov u kutiji 05.2012 i tada su ga dobili na poklon(kao cast za neki zavrsen posao),medjutim njegova supruga kojoj je telefon bio namenjen telefon nije uopste koristila jer joj se nesvidja i nezna da rukuje sa njim,a nisu do sada zeleli da ga prodaju. Ima kutiju,garanciju(na 2 godine) i sve sto je islo uz telefon,na telefonu je folija na ekranu i dalje i stvarno nema nikakva tackica ni najsitniji ris(bar koliko sam ja danas zagledao). Ako je neko zainteresovan nek se javi na PM,oni cak neznaju ni koliko bi trazili ni koliko vredi takav telefon.Ja sam nesto gledao po oglasima,ali se jako malo razumem u te novije telefone,tako da sam video cene od 200-500e Ko ima neku ponudu,neka se javi pa cemo ugovoriti neko uzivo pregledanje telefona Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 22, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Crni, simfree Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 22, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Crni, simfree odgovorio vam covek vec malo sam ispomerao obaveze,tako da idem sad po telefon da ga slikam da vidite o cemu se radi,i da vidim koja je na kraju prodajna cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 22, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan slike su ko Q... al jebiga ja koristim e52 Imei/Meid 013050007618465 Rekose mi da moze preko tog broja da se proveri nesto pa ko se razume nek proveri i napise ovde cena je 350e jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Jun 22, 2013 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan Cena skroz korektna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Jun 22, 2013 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi znao kakvu manu ima 70 posto belih, ne bi njega uzimao... Inace skroz ok cena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Jun 23, 2013 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan U mraku svetlost displeja probija izmedju alu kucista i plasticne lajsne oko displeja i izgleda kao da si na njega stavio kinesku masku. Veliki broj 4s sa tom manom je po oglasima, ima cak i jedna serija belih 5-ica. Takodje i ako sim tray nije orginalan i oko njega ume da izbija svetlost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 23, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan hahahha brate ja reko' neka ozbiljna funkcionalna falinka Bas me briga za sitnu estetiku U svakom slucaju hvala! Za te pare koje dajete za iphone to nije samo estetika, ja bi popizdeo i to jeste ozbiljna falinka. Naravno ne i jedina 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šarba 1048 Napisano Jun 23, 2013 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Bg Motocikl: ktm Prijavi odgovor kao problematičan Niko nije rekao da ces ga pokazivati. Ja hocu da meni bude dobar, lep i da nema falinke. Za druge me bas zabole. Isto vazi i za motore. Peremo ga i sredjujemo da sebi udovoljimo. Ne nekom drugo. Jel tako? ;-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Jun 24, 2013 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan prodato Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Jun 24, 2013 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan jest' ali ja trazim beli 4s-16gb sim free, bele boje koristen na prodaju! Sve informacije na PP!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...