Stevan B. 635 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Motocikl: Varadero(Krmaca) 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam naisao na slupanu Hondu(954 rekao bih) Na izlazu iz Zemuna ka hotelu Jugoslavija,oko 13:30. Motocikl zakucan u kombi neke sluzbe za transport novca!Uvidjaj u toku. Nisam video povredjenog,predpostavljam da ga je hitna odvezla ali me zanima kako je i poznaje li ga neko jer po onome kako motocikl izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko_128 36 Napisano Jun 21, 2013 U prolazu, 56 postova Prijavi odgovor kao problematičan Videh i ja isto.. Gadno bese.. Nadam se da je sve ok sa vozacem (eventualno i suvozacem).. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Jun 21, 2013 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam video,ali taj potez ka Zemunu izbegavam,bežim čak i autom kao vampir od belog luka...Da li je uticaj Dunava razlog za saobraćajke ili ljudska greška? Nadam se da povrede nisu strašne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 21, 2013 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to bilo na semaforu na Karadjordjevom trgu (kod sata),ja sam prosao u suprotnom smeru oko 13:10-13:15h i video coveka kako lezi na samom pesackom prelazu i mislio da je oboren pesak,vec je oko njega bilo puno ljudi pa nisam video motor. Noga mu je bila u neprirodnom polozaju tako da verujem da je kolega imao povrede,nadam se lakse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 22, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Komsija mi rece da je video udes, lik se zakucao u kombi, e sad da li nije zakocio, ili je hteo da isturira, a nije ubacio u ler, ne znam. rece da su bila jos 2 motora pored, i on izmedju njih pravo u kombi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekacb600 10 Napisano Jun 23, 2013 U prolazu, 25 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: r1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ako je to bilo na semaforu na Karadjordjevom trgu (kod sata),ja sam prosao u suprotnom smeru oko 13:10-13:15h i video coveka kako lezi na samom pesackom prelazu i mislio da je oboren pesak,vec je oko njega bilo puno ljudi pa nisam video motor. Noga mu je bila u neprirodnom polozaju tako da verujem da je kolega imao povrede,nadam se lakse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekacb600 10 Napisano Jun 23, 2013 U prolazu, 25 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: r1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio tog CBR - a . imam prelom butne kosti i niakvu drugu povredu ( mada je gadan lom ) .poceo sam da kocim pred semofor uhvatio belu i proklizao , nogom sam zakacio auto koji je stajao na semoforu i tu ostao , motor je otisao pod kombi ( toga se ne secam ). ne znam koja su to dva motora koja su tu bila . nije bilo turiranja tockarenja .. jbg ps ako neko ima delove za cbrf4 moze da me kontaktira na pp 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Jun 23, 2013 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Matori da si ti ziv i zdrav,a ako si isao brze nego sto je trebalo to sada vise nije bitno,bitno je da izvuces pouku iz ovoga i da se zahvalis tamo nekome gore ko brine za tebe. Brz oporavak ti zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ti se jos nisi ni oporavio a vec trazis delove, heheh salim se malo, Bogu hvala nije bilo ozbiljnijih povreda. Zelim ti brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekacb600 10 Napisano Jun 23, 2013 U prolazu, 25 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: r1100RT Prijavi odgovor kao problematičan hvala na lepim zeljama . operacija u utoirak pa polako .... a za delove , cisto da vidim sta me ceka ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
onyxia 137 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Beograd - Borca Motocikl: Liberty 125 ; Honda VFR 800 fi Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak zelim, ko sto rekoh nije ni bila proverena informacija, komsa, taksista, kaze da je samo cuo kako je masina zaurlala, pa je predpostavljao. predrasude, cim cuju da zagrmi motor, odmah misle svasta. Da si ti ziv i zdrav,i bez od linija ko od kuge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 23, 2013 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ti se jos nisi ni oporavio a vec trazis delove, heheh salim se malo, Bogu hvala nije bilo ozbiljnijih povreda. Zelim ti brz oporavak. Ako lom butne kosti nije ozbiljna povreda, shta onda jeste!? Brz oporavak zelim ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Jun 23, 2013 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Jun 24, 2013 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Spećan oporavak, ali polako sa traženjem delova... imaćeš dosta vremena, nažalost za tebe je sezona 2013. završena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jul 4, 2013 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nažalost za tebe je sezona 2013. završena. Bolje sezona nego karijera ili bilo sta drugo Samo lagano pa da nam se vratis jednom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zekacb600 10 Napisano Jul 5, 2013 U prolazu, 25 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: r1100RT Prijavi odgovor kao problematičan I ja kazem , bolje sezona nego karijera . Izasao iz bolnice pre neki dan , ceka me dug oporavak ali je glava na ramenima . hvala svima i sretno 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Inspektor Nagib 58 Napisano Jul 5, 2013 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit (ex Kawa ER5) Prijavi odgovor kao problematičan Ziv bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...