PremieRacing 3120 Napisano juče u 12:54 Drug član, 1193 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam novo ulje i ne brinem...a ako se nešto i zabrinem, onda ga zamenim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeraNS 27 Napisano juče u 13:13 U prolazu, 13 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Shell vec godinama za sva SUS prevozna sredstva. Na shell pumpama mislim da sredom jos vazi popust 30%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6312 Napisano juče u 14:16 Drug član, 2152 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Elmilorad said: U Inter Cars je pre neki mesec Motul 7100 bio 1750din,a Elf oko 700din. Kupovina po nabavnoj ceni samo preko registrovanog drugara mehaničara. Zgodno je kad imaš registrovanog drugara mehaničara Za nas ostale evo našao sam u Motul radnji na Obilićevom vencu, trebalo bi da oni uzimaju od MASS company, 2000 din litar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18440 Napisano juče u 14:23 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2491 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Motul 7100-2000din u Mass-u, Silkolene pro4-1800din u Markosu... Hm... Promenio juče u 14:24 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2511 Napisano juče u 15:01 Andragog, 5077 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan motul 7100 4T 10w40 OILSHOP.RS 100% Sintetičko motorno ulje.Pruža najbolju zaštitu motora. Najbolje ulje dostupno za svakodnevnu upotrebu. Preko 6000 besplatna dostava Oko 1760din litra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 227 Napisano juče u 15:13 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Inter Cars je baš ozbiljna firma,mislim da su direktni uvoznici i da im ne bi palo na pamet da muvaju sa uljima. A,Oilshop.rs sam video da ima dobre cene,a kakva je firma(da li su original ulja)ne znam,ako neko ima preporuke neka javi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 227 Napisano juče u 15:20 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan U Delmaxu sam Silkolene pro4 10w40 plaćao 1170 rsd sa njihovom karticom,a Eneos Hyper 5w40(ali za Hondu 2.0 i-vtec) 1080 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18440 Napisano juče u 15:27 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2491 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne pricam zbog cene, 'ebes 800 din gore-dole, pricam zbog kvaliteta, 7100 je provereno dobro ulje, dugo ga koristim a Pro4 nisam probao pa me kopka sta sipati ... Dolazi mi uskoro 4-ta zamena, prva je bila sa 7100 a druge dve sa Full power Katanom 10/50, zadovoljan sam i sa njom, i cenom i kvalitetom, dobar je agregat i ne potrosi nista od zamene do zamene, menjac takodje perfektan, nisam primetio neku razliku u odnosu na 7100 a Katanu sam dobijao po 1300 din/L. Promenio juče u 15:32 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 227 Napisano juče u 15:31 Svrati ponekad, 176 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam,samo obaveštavam javnos' o cenama u Nišu,jer idu od-do ohoho! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 369 Napisano pre 22 sati Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne pricam zbog cene, 'ebes 800 din gore-dole, pricam zbog kvaliteta, 7100 je provereno dobro ulje, dugo ga koristim a Pro4 nisam probao pa me kopka sta sipati ... Dolazi mi uskoro 4-ta zamena, prva je bila sa 7100 a druge dve sa Full power Katanom 10/50, zadovoljan sam i sa njom, i cenom i kvalitetom, dobar je agregat i ne potrosi nista od zamene do zamene, menjac takodje perfektan, nisam primetio neku razliku u odnosu na 7100 a Katanu sam dobijao po 1300 din/L.Ako je tako ja bih nastavio sa Katanom. 7100 ti ne rešava probleme, jer ih ni sa Katanom nemašПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 27 Napisano pre 20 sati (promenjeno) U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy u delmaxu ti je litar silikolene pro4 1350din i za te pare dobijas ulje koje je kvalitetom slicno sa motulom 7100 ako nije i bolje koristio sam i ja ipone ful katanu posle toga motul pa silikolene izmedju zadnja dva nisam primetio razliku a sa katanom je menjac grublje radio ali samo na letnjim vrelinama Promenio pre 20 sati član Pelee 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17440 Napisano pre 19 sati Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3711 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Već deset godina (98.000km) koristim Silkolene Comp4 15w50. Potrošnja ulja je nepromenjena u celom tom periodu (0,35-0,40l/10.000 km). Nema nikakvih promena u radu motora, pri proveri ventila motor iznutra bez naslaga prljavštine, kompresija nepromenjena. Pre par meseci sam sipao Silkolene Pro 10w50 i nisam primetio neku razliku u odnosu na prethodno. Inače motor koristim tokom cele godine (često i na debelom minusu) i nikad nikakvih problema. Po mom iskustvu Silkolene je odlično ulje. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanja2468 149 Napisano pre 18 sati Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda CN250 Helix, Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam uzeo Versysa pre 3, 4 sezone odma promenio ulje i naravno motul 7100 i to verovatno je ista radnja o kojoj Živke prica. Ulje je imalo nalepnicu od mass company-ja i da li je bilo original ili fals ne znam ali sam bio nezadovoljan i zvukom i radom menjaca. Vozio par hiljada km i preso na Silkolene i momentalno drugi motor, pogotovo menjac. Od tad sam preso skoro 20000km i za sve vreme Silkolene, menjam na oko 6000km i zadovoljan sam tako da i ne pomisljam da prelazim na nesto drugo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11445 Napisano pre 10 sati Ne silazi, 2358 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 god dok sam vozio kineza 125ccm ,u njega sam sipao Silkolen za skutere.Bez greske je bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5295 Napisano pre 7 sati Drug član, 3924 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A kao i uvek, jedini pravi test je blind, iliti slepi test. Da vozač ne zna koje ulje ima, i da ceni nakon hiljada kilometara, u svim vremenskim uslovima, pa da i poveruješ. To što neko primeti razliku između različitih brendova sličnih k-ka ulja i jednog i drugog sipanja, prosto mi je neverovatno. Al, svaka mu čast ako je tako, može da bude somelijer za ulja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13674 Napisano pre 6 sati Ne silazi, 7611 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pričali smo sto puta o tome... Samo lab. analiza može da pokaže o kakvom se kvalitetu ulja i te rezultate treba da pročita neko ko zna. Ovo ostalo... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 5295 Napisano pre 6 sati Drug član, 3924 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jestiva ulja - jedemo, jelte. Aj sad pa nek neko pogodi dal su jaja pržena na Dijamantu, Vitalu ili iskonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...