slave74 6383 Napisano Februar 27 Drug član, 1419 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan recimo ovo je zeleno ali 2t MANNOL 2-Takt Universal 7205 – Mannol GCC MANNOL-GCC.COM Moze sluzba jednom da pogresi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18320 Napisano Februar 27 Integrisan, 5458 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, slave74 said: I ovo je kupljeno u leto lani Sve je to ok ako je zatvoreno. Nece kopirati niko Mannol za te pare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 861 Napisano pre 18 sati Zainteresovan, 298 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Може савет од колега упознатих, које уље да сипем у Јамаху Р1 2007 годиште, 23.000км? RN19 модел Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18355 Napisano pre 15 sati Vozim motor, nisam BAJKER, 2473 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, aca-ks je napisao: Може савет од колега упознатих, које уље да сипем у Јамаху Р1 2007 годиште, 23.000км? RN19 модел Sve zavisi koliko hoces da das para, svakako neku punu sintetiku, viskoziteta 10/50 ili 15/50. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 852 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan recimo ovo je zeleno ali 2t MANNOL 2-Takt Universal 7205 – Mannol GCC MANNOL-GCC.COM Moze sluzba jednom da pogresi Ovo je ulje po JASO FB specifikaciji. Bolje gledati neko po JASO FD. Znam da je tema boja, ali nije top spec. Možda klasifikuju ulja po boji?Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano pre 4 sati Zainteresovan, 852 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Joooj sokole i ja sam običan korisnik i vozač motocikla kao i svi ostali. Nisam tehnolog, inženjer a ni trkač. Baš je dosta pisano u ovoj temi o ulju, čak i više nego što treba. Ja lično koristim Silkolene više od deceniju i to jeste vrhunsko ulje ali nije nužno. U auto sam neko vreme sipao i FAM. Niti ga je auto trošio, niti je radio grublje niti bilo šta. Uzmi ono što ti je cenovno prihvatljivo. Ako ćeš Mannol, odeš na njihov sajt, izabereš svoj motor, oni ti daju preporuku i to je to. Isto važi i za ostale.FAM je pravio (tehnički) odlična ulja po bagatelnoj ceni. Nisam skoro pratio šta se dešava sa njihovim asortimanom, od kako ih je kupio Valvoline.Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13591 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 7590 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta su uradili, zaklali im sve proizvode. Masti im se teško nalaze, pa i FAM Premium 5W40 ima samo jedna lokalna prodavnica i reče mi prodavac da ima neku zalihu i pitanje je da li će ga još biti. Maloprodajnu mrežu su im uništili i ako hoćeš FAM moraš namenski da ga tražiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7795 Napisano pre 4 sati Drug član, 3214 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan ...pa sad samo ima drugu nalepnicu.. Skuplju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23121 Napisano pre 3 sati Integrisan, 9805 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... aj i ja da izjavim licnu impresiju, zvuk motora, osecaj na menjacu dosta lepsi sa motul 7100 nego sa silkolene pro. Po mojim merilima (sumanutu cenu da ne komentarisem) a obracam paznju na sitnice, 7100 je perjanica ulja za motocikle. Prevedeno, "nema dalje"! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1970 Napisano pre 3 sati Aktivirao se na času, 3279 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan On 2/27/2025 at 1:59 PM, Juan said: Alekre, sta je tvoja preporuka, koja marka i oznaka tacno za zzr? Cena nije bitna, samo da je dobro. Sent from my 2201117PG using Tapatalk ZZR-ovi generalno trpe svakakva ulja. Po iskustvu mojemu i još par kolega, 600-tke se više raduju 10w-40 gradaciji i tu bih ja preporučio IPONE 10.4, jako dobar odnos cena kvalitet i dostupno je kojekuda po Srbiji. To je jedino kršteno ulje ispod 10e/lit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6383 Napisano pre 3 sati Drug član, 1419 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 59 minutes ago, Jozza said: Ovo je ulje po JASO FB specifikaciji. Bolje gledati neko po JASO FD. Znam da je tema boja, ali nije top spec. Možda klasifikuju ulja po boji? Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Ako su sipali 2t ulje u drugu kanticu ... Nije vredno rizika. Zvao sam ja centar S . Prodavac gljiva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...