piki 11112 Napisano Maj 2 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 4. 2024. at 7:53, BokyBoy je napisao: motul 7100 jeste sveta vodica, nista vise svetija od Pro 4,probaj videćeš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16320 Napisano Maj 2 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, piki je napisao: nista vise svetija od Pro 4,probaj videćeš Cuo sam samo reci hvale, na sledecoj zameni cu da ga probam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12516 Napisano Maj 2 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ma to znamo već 10 godina minimum. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16320 Napisano Maj 2 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Alekre je napisao: Ma to znamo već 10 godina minimum. Jbg, nov sam ovde na forumu i u moto svetu, sto niste posavetovali kolegu, da se ne patim i ne zivim u neznanju...? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8654 Napisano Maj 2 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan Ja šta god da sam sipao u XT isto,prvo Motul 5100,onda Ipon Katana,posle njega Mototaktol,pa Fuchs. Isto ide,menja brzine,ja ništa ne primećujem bolje ni lošije. Il sam ja ćup jedan pa zato... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2643 Napisano Maj 3 Drug član, 4747 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja šta god da sam sipao u XT isto,prvo Motul 5100,onda Ipon Katana,posle njega Mototaktol,pa Fuchs. Isto ide,menja brzine,ja ništa ne primećujem bolje ni lošije. Il sam ja ćup jedan pa zato...Да не возиш Хонду случајно. Иначе у задње време почео да радим Триумфе, искрено мењач можда и најбољи од свега шта сам пробао.Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7121 Napisano Maj 3 Drug član, 2986 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, Bojan82 said: Ja šta god da sam sipao u XT isto,prvo Motul 5100,onda Ipon Katana,posle njega Mototaktol,pa Fuchs. Isto ide,menja brzine,ja ništa ne primećujem bolje ni lošije. Il sam ja ćup jedan pa zato... ... Bude podjednako loše 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Maj 3 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Bojan82 je napisao: Ja šta god da sam sipao u XT isto,prvo Motul 5100,onda Ipon Katana,posle njega Mototaktol,pa Fuchs. Isto ide,menja brzine,ja ništa ne primećujem bolje ni lošije. Il sam ja ćup jedan pa zato... Katana je tu najbolja od nabrojanih. Ali Mototaktol ima najbolji odnos cena/kvalitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16320 Napisano Maj 3 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan XT guta sve, ja sam imao komsiju koji je sipao u nju ulje koje ja istocim, kaze si lood, greota da se to baci, vidi kakvo je, ko novo...i tako vozio godinama, XT sapuće na pregoreli 7100 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 312 Napisano Maj 3 Zainteresovan, 379 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za xt 20w50 mamara. Total. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16320 Napisano Maj 3 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, plumber.ns je napisao: Za xt 20w50 mamara. Total. Kaze da mu je najlepse radila na moj istoceni Bardahl xtc c60 20w50 iz Tunderacea 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 533 Napisano Maj 13 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Na konto aditiva za ulje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 294 Napisano Maj 14 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga. Kako sam i obećao. Sipao Mannol i aditiv. Prešao oko 700km. Nakon nešto malo pređenih km odmah sam primijetio da mjenjač upada kao u sir. Mislim nije ni do sada teško išao, ali ovo se baš osjeti. Imam i osjećaj da se i ručica kvačila nešto lakše stisne. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10135 Napisano Maj 19 Drug član, 3363 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nove 'tikete... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 364 Napisano Maj 21 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Za xt 20w50 mamara. Total.Ako XT traži tako viskozno ulje, onda Mototaktol 15W50 u toj varijanti nema konkurenciju Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Maj 21 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Jozza said: Ako XT traži tako viskozno ulje, onda Mototaktol 15W50 u toj varijanti nema konkurenciju Ja naručio Eni ride racing 10w60. Cena je super u odnosu na ostale brendove za tu gradaciju. Trebalo bi da je malo bolja viskoznost na višim temperaturama od 15w50. On 5/14/2024 at 7:04 AM, sale600 said: Sipao Mannol i aditiv. Prešao oko 700km. Koji aditiv si sipao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2643 Napisano Maj 21 Drug član, 4747 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ени је веома лоше уље осим 10 - 50 офроуд.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Maj 21 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Krokodilo said: Ени је веома лоше уље осим 10 - 50 офроуд. Gledam karakteristike Eni i-Ride racing 10W-50 i Eni i-Ride racing offroad 10W-50, identično. Mada i da ima razlike nema offroad u gradaciji 10w60, a baš tu hoću da probam zbog glupog ktm-ovog hidro španera. Razlika u viskoznosti između 10W50 i 10W60 na 100 stepeni je 25%, što je odlično. Probaću, i tako menjam ulje na 2000, pa kakvo god da je - dobro je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2643 Napisano Maj 21 Drug član, 4747 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledam karakteristike Eni i-Ride racing 10W-50 i Eni i-Ride racing offroad 10W-50, identično. Mada i da ima razlike nema offroad u gradaciji 10w60, a baš tu hoću da probam zbog glupog ktm-ovog hidro španera. Razlika u viskoznosti između 10W50 i 10W60 na 100 stepeni je 25%, što je odlično. Probaću, i tako menjam ulje na 2000, pa kakvo god da je - dobro je KTM и ENI, ја не би. А око хидро затезача горњи број не игра велику улогу дали је 50 или 60. Е сад Ени, пробао сам све, једино на 10 - 50 се агрегат понаша нормално. Стари Ени у троугластој амбалажи је био добар, кад се амбалажа променила десило се и нешто са уљем. Исти је случај и са Репсол смартер линијом, лош веома. Sent from my SM-G998B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3051 Napisano Maj 21 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Krokodilo said: А око хидро затезача горњи број не игра велику улогу дали је 50 или 60. Skontao sam da sam se zaznuo Kažu da veliki KTM-ovi iseckaju W60 na W40 za 500km, što verujem, odnosno čujem (ako nije prolupao u međuvremenu ). Postoje egzotična monograde sintetička ulja tipa AMSOIL SAE 60 koje sipaju u KTM-ove, ali ne nabavljiva ovde. Eto doktorirao sam ulja na internetu za 5 minuta i zaključio... ništa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2643 Napisano Maj 21 Drug član, 4747 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skontao sam da sam se zaznuo Kažu da veliki KTM-ovi iseckaju W60 na W40 za 500km, što verujem, odnosno čujem (ako nije prolupao u međuvremenu ). Postoje egzotična monograde sintetička ulja tipa AMSOIL SAE 60 koje sipaju u KTM-ove, ali ne nabavljiva ovde. Eto doktorirao sam ulja na internetu za 5 minuta i zaključio... ništa.Одлично се понаша Силколен 15 - 50 Про 4, Моторекс 20 - 60 и Мотул 15 - 50 V300(ако је оригинал)Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale600 294 Napisano Maj 22 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Valpovo Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, mradomir je napisao: Koji aditiv si sipao? Manol ester aditiv 9929 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1510 Napisano Maj 23 Никад не једи жути снег!, 713 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам сипао Ipone 10-40, Motul 5100, Ipone 4000RS је сада и време је да се мења ускоро. Прелазим до 5к годишње максимално. Возим као пензионер... Рад сам пробати нешто друго. Какви су предлози за 20+ година младу Јаворку и овакве услове? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16320 Napisano Maj 23 Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih sve to sem 5100, takodje bih uzeo u obzir i Bardal, imam bas dobra iskustva sa njim, konkretno bas u Yamahama, nesto ga bas vole, konkretno XTC C60 15/50. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2643 Napisano Maj 23 Drug član, 4747 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам окоравели Силколенаш, њега баш сваки мотор воли. Овоме је баш лего на срце.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...