BokyBoy 17270 Napisano Maj 23, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2399 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan 7100 je vrhunsko ulje, vozim ga u Nindzi vec par zamena, u viskozitetu 10/50, otkad sam ukapirao da nemam potrebe za 300V, agregat peva. E sad, jeste za nijansu bucnije saltanje nego sa 300V 15/50 al toliko malo da je zanemarljivo. Svakako planiram da probam Pro4 jer mi je sve teze da nadjem original... cak nesto nemam poverenja ni u Mass... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2770 Napisano Maj 23, 2022 Ne silazi, 4871 postova Prijavi odgovor kao problematičan 7100 je vrhunsko ulje, vozim ga u Nindzi vec par zamena, u viskozitetu 10/50, otkad sam ukapirao da nemam potrebe za 300V, agregat peva. E sad, jeste za nijansu bucnije saltanje nego sa 300V 15/50 al toliko malo da je zanemarljivo. Svakako planiram da probam Pro4 jer mi je sve teze da nadjem original... cak nesto nemam poverenja ni u Mass... Ти би баш требао да пробаш Силколен, чак су својевремено сураџивали у супербајк тркама.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2770 Napisano Maj 23, 2022 Ne silazi, 4871 postova Prijavi odgovor kao problematičan Као што видим још се мувајуSent from my SM-N960F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2770 Napisano Maj 28, 2022 Ne silazi, 4871 postova Prijavi odgovor kao problematičan Мототактол добио JASO МA2 сертификат, чисто за скептике.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 28, 2022 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Loqui Moly Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Maj 28, 2022 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Loqui Moly Šta je to?Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 28, 2022 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Jozza je napisao: Šta je to? Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Greska, Liqui Moly. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Maj 28, 2022 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Greska, Liqui Moly. Jel' to ono u zelenoj kantici?Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4282 Napisano Maj 28, 2022 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena za ovaj Mototaktol u Srbiji? I gde ima da se kupi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Maj 28, 2022 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ima ga u BiH na svim Nestro pumpama za oko 6KM, tj oko 3eur. Za Srbiju ne znam. Imam 2L "viška", ako si iz Beograda možemo se naći. Kupio na pumpi u BiH, prošle godine. Kupio brdo ulja, a imam još u garaži PS: vidim da je Beo-car prodavao isto za 430dinПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8655 Napisano Maj 28, 2022 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiji to nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 28, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Jozza je napisao: Jel' to ono u zelenoj kantici? Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Nije, bilo iz Louisa, ima na KP. Inace za dublji dzep Fusch i Motul, nema greske. Promenio Maj 28, 2022 član Arthas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8091 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 841 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Malo pretrčao temu, ali nisam našao....kakva su iskustva sa Castrolom, danas uzeo za svoju FreZu Sipao sam ga prošle god u bivšu Hondu, ali igrom slučaja nisam došao ni do kakvih zaključaka...prerano se prolilo po jarku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22242 Napisano Maj 30, 2022 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa kakav castrol moze biti? Vrh!!! Power 1 je super ulje, kod nas valjaju starog datuma, imas negde u nazad moju prepisku sa Castrolom, nasi kazu "Sve ok, sipaj", stranci mi odgovorise "Ne koristi nikako!!!" Postavio sam skrinsotove u temu negde 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8091 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 841 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Onda sipam i gas. Pa nije zejtin da mu rok istekne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22242 Napisano Maj 30, 2022 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 8 godina staro bese, kupih na "Petrol" pumpi u Kg. Vratise mi novac bez problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8091 Napisano Maj 30, 2022 Drug član, 841 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovim mojim bocama piše 2019. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22242 Napisano Maj 30, 2022 Integrisan, 9574 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Maj 30, 2022 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je datum proizvodnje važan onda ga obavezno provjerite i za Modričin MOTOTAKTOL. Rafinerija je već neko vrijeme u buli i rade na minimumu i rade samo proizvode koji im brzo idu i za koje su vezani postojećim ugovorima. Ulje za motocikle im i nije baš prioritet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Maj 30, 2022 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve do 5 god ako je skladišteno u mraku i na konstantnoj temperaturi (5-25°C) je OK, tj ko novo. Ona ulja što se kuvaju na suncu na pumpama su problem, jer temperatura čini svoje. Otud i potrebna da se menja na godinu dana u motoru (uz dejstvo benzina, gareži, vode, itd).Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jozza 366 Napisano Maj 30, 2022 Zainteresovan, 850 postova Lokacija: Surčin Motocikl: Kymco Agility 16+ 200i Prijavi odgovor kao problematičan API SJ, kukuuu Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2770 Napisano Maj 31, 2022 Ne silazi, 4871 postova Prijavi odgovor kao problematičan За скептике исто.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 31, 2022 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan E sad da imamo korisne jutjubere kao neki stranci npr. Project Farm i slicno pa da uradi test Modrice sa ostalim uljima slicne cene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13001 Napisano Maj 31, 2022 Ne silazi, 7433 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mogle bi i fabrike malo da se potrude. Na primer FAM ima sasvim dobra ulja i maziva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Maj 31, 2022 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan On 5/30/2022 at 2:22 PM, Guliver said: Rafinerija je već neko vrijeme u buli i rade na minimumu i rade samo proizvode koji im brzo idu i za koje su vezani postojećim ugovorima. Bas mi je zao sto to cujem, uvek sam kupovao Modricina ulja. Nekako od svih domacih ulja su mi bili najdrazi , valjda zbog onih reklama tokom 80'. Pa i kasnije kad se HC i Magnum pojavio, prilicno dobra ulja za nase podneblje (za auto). Ipak ispada da je prodaja i maketing najvaznija stavka i svakom poslovanju. Steta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...