Krokodilo 2655 Napisano Novembar 17, 2018 Drug član, 4757 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sipam Ipone 5w/40 katana, kao sto stoji u uputstvu, ali vidim da uglavnom svi sipaju 10w40 ne znam jel gresim? Nemam potrosnju ulja a menjam na 5000km. Jos mi je interesantno da ga masina ne potrosi cak ni pod vecim obrtajem, recimo od predhodnih 5000km bar 3000km je predjeno na auto putu brzinama 120-140km/h, na meracu uvek malo ispod max.Ако си задовољан у вези рада агрегата не замарај се и продужи и даље да га користиш. Континуитет је веома важан.DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1850 Napisano Novembar 17, 2018 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 15.11.2018. at 22:32, hard_rock je napisao: Ovu Modricu racing nisam video ni na jednoj pumpi. Uglavnom sve za automobil. Gde uopste moze da se vidi maloprodajna cena? 6 maraka na nestro pumpama u bosni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Novembar 18, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jbg nisam vidjao u Srbiji, ovde kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1850 Napisano Novembar 18, 2018 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Može i ovde treba da se poruči i mora ceo paket 12 komada bude nešto malo skuplje mislim oko 450 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21669 Napisano Novembar 18, 2018 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uzeo 4l mototaktola da probam... Ako hoce jos neko pa da organizujemo kupovinu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1850 Napisano Novembar 18, 2018 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Najlakše je naći nekoga ko ide za bosnu i zamoliti ga da donese.Ja ću obezbediti kontakt za ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21669 Napisano Novembar 18, 2018 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vidim imaju distributera (modrica) ovde u Kg, "Sanel" firma, poslacu im mail da vidim mogu li svojim kanalima dovesti mototaktol... Javljam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1850 Napisano Novembar 18, 2018 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde moj kum uzeo u Dravini prodavnici temerinska ulica ima na netu kontakt. Svaki distributer bi trebalo da može da obezbedi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Novembar 18, 2018 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Idem ja cesto u Bosnu, a relativno blizu je ta pumpa... Ako ste zainteresovani... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16912 Napisano Novembar 18, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3626 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Fabrika ulja u Modriči izgrađena je da bi "ispratila" proizvodnju automobila koji su se u to doba sklapali na tom području. A to su bili automobili WV "Buba" i NSU (par modela). Ti su automobili bili vazdušno hlađeni i uz to su NSU bili prilično "navijeni" za to doba, (a koristili su se dosta i za trke u klasi 1000 kubika). Prema tome, proizilazi da je ulje koje bi zadovoljilo ove specifične zahteve moralo da bude kvalitetno i izdržljivo (što je i bilo u tom periodu). Ukoliko je fabrika zadržala kvalitet iz tog perioda i ukoliko je još i unapredila prozvod novim tehnoogijama, onda bi ulje trebalo da bude odlično. A da li je tako pokazaće vreme ( i neka ispitivanja ukoliko budu sprovedena). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1850 Napisano Novembar 18, 2018 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Optima ima svoju rafineriju i sama proizvodi svoja ulja od baze na dalje. Da li Motul i ostali to imaju ili kupe bazno ulje od Optime 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2655 Napisano Novembar 18, 2018 Drug član, 4757 postova Prijavi odgovor kao problematičan Optima ima svoju rafineriju i sama proizvodi svoja ulja od baze na dalje. Da li Motul i ostali to imaju ili kupe bazno ulje od OptimeШто кажемо код нас у Македонии "Убаво им го плесна". Уосталом уџите на Модричин сајт и видите шта све производе, моментално користим Модрича двотактол Рејсинг и тврдим да многи могу да му лају под прозор искрено. DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2655 Napisano Novembar 18, 2018 Drug član, 4757 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rafinerija ulja Modriča MODRICAOIL.COM „Rafinerija ulja Modriča“ a.d. predstavlja renomiranog i najvećeg proizvođača hidrokrekovanih baznih ulja, maziva i funkcionalnih tečnosti u JI Evropi. То је то о чему причам око 6€ литар код нас.DJ - MP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Novembar 19, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Mototaktol 15w50 imate u Valjevu u Otiminoj prodavnici cena 380 din L.Ja tu uzimam i dosta mojih prijatelja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21669 Napisano Novembar 19, 2018 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mene "sanel doo" uputi na komercijalu gde su mi 5 min drzali predavanje kako su oni veleprodaja i ja kao fizicko lice nemam sta od njih da trazim... Pih kakva komunikacija. Hvala Sasa! Ako moze neki kontakt ili ime radnje bio bih zahvalan...Sent from my SM-A500H using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasamajstor 54 Napisano Novembar 19, 2018 Svrati ponekad, 303 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1200ST Prijavi odgovor kao problematičan Kad ideš iz pravca Lajkovca kako počinju duple trake na ulasku u Valjevo Optimina prodavnica sa desne strane veliko dvorište . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1850 Napisano Novembar 19, 2018 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan To je ovo ako se ne varam ŠLJIVAKOVIĆ DOO VALJEVO | Popučke | Trgovina na veliko mešovitom robom | maziva | motorna ulja | prehrana WWW.11811.RS ŠLJIVAKOVIĆ DOO VALJEVO, Trgovina na veliko mešovitom robom, Popučke, maziva, motorna ulja, prehrana, živa riba, Google мапе GOO.GL Пронађите локална предузећа, погледајте мапе и преузмите упутства за вожњу у Google мапама. Rafinerija ulja Modriča MODRICAOIL.COM „Rafinerija ulja Modriča“ a.d. predstavlja renomiranog i najvećeg proizvođača hidrokrekovanih baznih ulja, maziva i funkcionalnih tečnosti u JI Evropi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21669 Napisano Novembar 19, 2018 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sa iz Kg... Nacicu kintakt nekako. Privukla me je cena moram priznati, skratio bih zamenu i na 3000/3500kmSent from my SM-A500H using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1850 Napisano Novembar 19, 2018 Drug član, 2858 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima u kragujevcu dva pretstavnika treći link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21669 Napisano Novembar 19, 2018 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Obratio sam se distributerima, napisah gore, uputise me na komercijalu gde sam dobio odgovor da im ne pada na pamet 4l da trebuju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 19, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 15.11.2018. at 18:13, Ausländer je napisao: Модрича Оптима има само полусинтетичко Мототактол 15-50. Опис: MOTOTAKTOL RACING 4T SAE 15W-50 Visokokvalitetno polusintetičko motorno ulje koje se koristi za podmazivanje modernih četvorotaktnih motora motocikala. Namijenjeno je za motore kod kojih se koristi isto ulje za motor i mjenjač. Ovo ulje izuzetno dobro podmazuje u svim uslovima eksploatacije od gradske vožnje do svih vrsta brzinskih takmičenja na pistama i otvorenim putevima. ISPUNJAVA SPECIFIKACIJE API SL, ACEA A3 DOSTUPNO U PAKOVANJU 1L MOTOTAKTOL RACING 4T SAE 15W-50 Viskoznost na 100°C, mm2/s 17.5 - 18.5 Indeks viskoznosti, min. 140 Tačka tečenja, max., °C -21 Tačka paljenja, min., °C 230 gledam karakteristike.Navedene su opšte karakteristike koje ulje te vrste moraju MINIMALNO DA ZADOVOLJAVAJU. Ili ništa bolje ili neće da navedu,a nemoguće da ne ispituju i neznaju.Malo neozbiljno za firmu koja proizvodi oko 30 % baznog ulja u evropi.NNeznam tačno kojeg ali verovatno prva bazna grupa-obični mineral.Još mi je neozbiljnija viskoznost na 100 stepeni-radna.Il je 17.5 il 18.5.To nije ni donja ili gornja granica za pedeseticu nego nešto izmedju što je uredu .Ali zašto ne dovoljno precizno.To je kao kad bi ja prodavo motor ,mušterija me pita kolko maximalno ide motor a ja kažem brzo. Ja sam pre 20 godina koristio hc power kad se pojavio .Jedno 10 zamena.ja zadovoljan.Onda krenem ja u sledeću zamenu -bilo leto,kad ono prilikom sipanja ulje malo teče malo ispada u komadima od 1 sa 1 cm.Stučem to ulje umesto dvotaktola .Posle saznam da je ulje parafinizralo ali na jedno 60 stepeni više od potrebne.I tako ja od poklonika postao veliki sumnjivac. Pre par godina ja na sajmu automobila popričao na tu temu sa inžinjerom iz modriče.On mi kaže da prodaja išla godinama boli glava a da posle tog problema je pala za pola i da se nikad nisu u potpunosti oporavili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 19, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @sasa ns 1 Prodaja je pala na pola ( kako kaze taj strucnjak iz Modrice ) zbog toga ( navedeno u mome prijasnjem postu ) sto 4L Total Quartz 9000 5w40 kod nas ( BiH ) kosta 36KM , a 4L Optime Magnum 5W40 kosta 38KM. Nas covjek cijeni da je to "uvozno bolje", a jeftinije? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Novembar 19, 2018 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Kad je u pitanju Modricino ulje bila je "Kuca ulja" u Bulevaru revolucije 321 u Bgd. Citav asortiman i verovatno moze sve da se poruci, nisam skoro prolazio a li neko bi mogao da proveri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Novembar 20, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cim ga zoves Bulevar Revolucije, nisi skoro bio 2:U stvari to je Bulevar. Bio Revolucije sad Kralja Aleksandra ali je uvek u stvari bio samo Bulevar. Svi ostali, pa, i nisu nikad dobili na toj bitnosti da budu tako jednostavno nazvani. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Novembar 20, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Meni je sam GM opet proradio i to u roku od 30 sekundi od kad smo istocili Fusch i Sipali GM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...