Jump to content

Moto Zajednica

U Avgustu Bosna, Hrvatska, ISTRA pa "long way down" aka CG, SER

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 303 postova
  • Motocikl: Suzuki GSF650S

Tražim moto saputnike koji su zainteresovani da u avgustovskom terminu idu na malo proputovanje EX YU tipa,Bosna, Hrvatska, Istra, pa dole do CG i nazad k Serbiji ove godine nemam para za inostrane ture, prošle godine sam obišao alpe, lago di MOTO GUZZI :zvizduk: lago di garda, venecija(tj.lido de iesolo) pula, novi sad

A ove godine sam finansijski kratak za inostranstva(a i , jer mi je moj uobičajeni parnjak na motoru sa kojim sam prošao puno kilometara, ove godine iznenada preminuo) pa bih malo da se setim drumova kojima smo on i ja išli na neka od prvih zajedničkih putovanja

Pa ako ima zainteresovanih(ali opuštenih) bikera(u smislu da se vozi muški(nisam Rossi, ali iz iskustva sa raznih putovanja vrlo malo bikera sam sreo koji su u dugim vožnjama prirodno i neusiljeno brži od meni odgovarajućeg tempa :moto3: ali sporo polazim :zvizduk:, bez gledanja na sat i ustajanja u 7 ujutro da bi se stiglo neznam već ni ja gde) jerbo sam prošle godine imao taj problem , sa suvozačem, pa smo se morali razi'ć, niko nije kriv, jednostavno se nismo "našli" u prioritetima, jer kada uzmem to malo godišnjeg odmora onda sam na ODMORU.-_-

Ovo sam napisao da ako je neko zainteresovan zna tih par osnovnih stvari o meni i načinu na koji vozim toure

LEP POUZDRAV

Ako ima zainteresiranih i "podobnih" neka mi se jave na PP

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja