tindirbp 289 Napisano Jun 12, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan sve je na motoru radilo kako treba i sve je u ispravnom stanju,info na 0616701577 ili ovde na forum Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 15, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z 5 Napisano Jun 19, 2013 U prolazu, 30 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan kakvi su karburatori, mislim na ispravnost, i koja je cena naravno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Jun 20, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imas li Pik Apove i dekli sto ih pokriva? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 20, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan kakvi su karburatori, mislim na ispravnost, i koja je cena naravno ispravni karbovi,70 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 20, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Imas li Pik Apove i dekli sto ih pokriva? nemam Pero,imam samo to sto je na slici i plus prednju masku nisam je uslikao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Jun 23, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...