Jump to content

Moto Zajednica

ENDURO RUTA 4 PLANINE (u najavi )

Recommended Posts

• Zainteresovan, 666 postova

Ne javlja se organizator...

Išao sam tim putem od Biljanovca pa preko Kopaonika prema Nišu. Jako lijep asfalt i predjeli...

Vidim i da je makadam dosta tvrd, čak i za moju kravu i mene, pa se razmišljam o eventualnom dolasku, ukoliko mi vrate oduzetu vozačku... ;D

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1414 postova

Soft, soft, sto softije to zanimljivije :) Evo ja nosim najsoftije (i jedine) koje imam :D

Aco, bolje ponesi sanke, bolje ce da klizaju po blatu ;D ;)

• Svrati ponekad, 296 postova
  • Motocikl: Y-A-M-A-H-A TDM 850 4tx Fazer fz6s

Aco, moramo poci sa nekim kramponom,jer necemo voziti samo asvalt  moze malo i off i malo klizanje  D ;D ;D

• Drug član, 1404 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500

Ljudi ja sam prosao cele Stolove pesaka(bio u Sumarskoj skoli u Kraljevu),putevi su sa kamenom podlogom-nema kaljuge.Ako budem slobodan dolazim sa mojim cvaj-taktom,tako da endurke tuda mogu opusteno sa pola gasa.A narcisi su cudo,bio sam svake godine na berbi istih.

• U prolazu, 82 postova

Evo i mene ,drugar me veceras u gradu upozori da je ova tema ponovo aktivna pa evo da se javim da vam kazem da sam ziv i zdrav i da sam po ovim planinama aktivan svakog vikenda.Juce sam sa drugarom koji vozi teneru 750 obisao sve osim Kopaonika ,na samim vrhovima smo nailazili na sneg

koji se pojavljuje u kratkim deonicama .

Momak koji je vozio teneru nije uprljao cizme ,uzivali smo u suncanom vremenu i prirodi.Po prvi put sam video prelepe divlje koke ,divlje golubove sam

vidjao ali u tom broju ne , da vam ne pricam o ogromnim gavranovima i bas cudnim detlicima .

Ostaje sve kao sto je receno 3 maj -subota , ovde kod mene su male organizacione nedoumice jer ja i moj ortak Mica zelimo da vas docekamo i sto je jos bitnije ispratimo onako kako dolikuje.

Skup je u ujutru u 9h u restoranu Djurdjevdan (na putu za manastir Zicu) tu ce svakom gostu deliti besplatnu kafu,tu ce i vodja puta uzimati imena i brojeve mob.telefona .

Polazak je u 9i30

Ruta , Stolovi-Goc-Zeljin-Kopaonik sa tim sto ce dvoje troje lokalnih vozaca voziti samo do Zeljina i onda se vratiti na Goc kako bi stavili prase da se pece koje bi bilo gotovo dok se mi vratimo.Na Kopaoniku je predvidjena kafa uz kraci odmor.

Na Gocu je predvidjeno i spavanje ,ponesite vrece i satore ko nema neka ponese desetak eura ubacicemo ga negde u neki hotel.

• U prolazu, 82 postova

3 maja ce se ici bez obzira koliko ljudi bude doslo ,ukoliko bas bude preko petnaest ,dvadeset znacemo to na vreme da bi dodali jos neko prase i opet

nikakav problem.

• Teoreticar ..., 12115 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS Adv

Predlazem rostilj umesto praseta. Brze je, nema odpadaka i svako moze da bira sta zeli :) Ostalo OK.

• U prolazu, 82 postova

Lalajko neznam dal si shvatio al prasici ,pivo i sokovi u logoru su pokloni od organozatora a poklonu se u zube ne gleda ukoliko si pobornik zdrave ishrane nace se neko posno parce .A za otpatke si u pravu no nadam se da cemo ostaviti sve kao sto je bilo pre nas .

Lalajko neznam dal si shvatio al prasici ,pivo i sokovi u logoru su pokloni od organozatora a poklonu se u zube ne gleda ukoliko si pobornik zdrave ishrane nace se neko posno parce .A za otpatke si u pravu no nadam se da cemo ostaviti sve kao sto je bilo pre nas .

OK, nisam zaista shvatio da ce nam neko pokloniti prase...

• Zainteresovan, 599 postova
  • Motocikl: nema

3 maja ce se ici bez obzira koliko ljudi bude doslo ,ukoliko bas bude preko petnaest ,dvadeset znacemo to na vreme da bi dodali jos neko prase i opet

nikakav problem.

wawaka, zasto se ne ide 1 recimo, posto je to neradan dan, a i drugi je (cetvrtak i petak), a ne subota, pa nedelja navrat nanos kuci, i ujutru na posao...ima nas iz Beograda i dalje koji bi dosli, nece svi doci iz susedstva...mislim, ja najverovatnije dolazim, ali bih voleo da to sve bude natenane i opusteno...

• Drug član, 4834 postova
  • Motocikl: enduro

Jako interesantno druzenje.

Pokusacu da se nekako organizujem i promenim postojece planove.Vredi se potruditi. ;D

Mozda bi petak-subota bilo bolje? Mogli bi smo u Beogradu da damo krv, onda smo dva dana na voznji i ostaje nam nedelja za odmor. Ali nisam ja organizator... :)

• Svrati ponekad, 438 postova
  • Motocikl: Yamaha Xt 600

Kakvo blato? Pa pricalo se o tvrdom makadamu!

Šta fali blatu?

n749717346_397578_6498.jpg

Pa ti ne znaš šta valja...  ;D

Ako nađem vremena, pridružiću vam se.

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

Moguće da vam se i ja pridružim ali to ću znati tek nešto pre akcije dobrovoljnog davanja krvi (1.5.), frka mi je zbog posla, radim na TV-u a to znači da je radno vreme plivajuće... Nema tu praznici slobodno i sl... Probaću da se organizujem...

• Svrati ponekad, 471 postova

Moguće da vam se i ja pridružim ali to ću znati tek nešto pre akcije dobrovoljnog davanja krvi (1.5.), frka mi je zbog posla, radim na TV-u a to znači da je radno vreme plivajuće... Nema tu praznici slobodno i sl... Probaću da se organizujem...

e vuce znam kako ti je

4 godine na RTS-u sam radio

• U prolazu, 82 postova

U nedelju sam prosao polovinu ove rute ,pokusacu da vam postavim neke slicice nezgodnih relacija , mislim na blato a vi procenite ,ja mislim da nije strasno.Inace slicice su sa planine Zeljin oko 1700 m , surova i divlja planina puna divljih zveri svih vrsta,nedovoljno  istrazena pa su one tu

nasle svoj mir.Do Zeljina se dolazi preko Goca I Stolova inace Goc je najvece staniste poskoka u evropi ,nisu jos izasli ali potraje li ovo sunce bice

ih vec ovih dana.Stolovi prica za sebe susta suprotnost ogromne livade ,narcisi ,breze i da nema divljih konja bilo bi odlicno izletiste za pretskolske

ustanove.

post-2057-12878996113749_thumb.jpg

post-2057-12878996113977_thumb.jpg

post-2057-12878996114194_thumb.jpg

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja