thelord 97 Napisano April 30, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, iz Paracina krecemo u 8h da bi na mestu okupljanja bili u 9h Znaci mogli bi se naci oko pola 9 u Krusevcu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano April 30, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan bolje onda da se nadjemo u Krusevcu u 8:15, da bi stigli na vreme, jer kraljevoo-krusevac ima 60 km, tesko da ce da stignemo za pola sata. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan bolje onda da se nadjemo u Krusevcu u 8:15, da bi stigli na vreme, jer kraljevoo-krusevac ima 60 km, tesko da ce da stignemo za pola sata. Kad naidjete na Ibarski most ne prelazite ga i ne ulazite u Kraljevo vec nastavite pravo ka Mataruskoj Banji i Zici .Na pravcu 2km pre man.Zice je kafana-motel DJERDAN tu smo . A kada se vracate sa Goca spustite se u V. Banju a ne u Kraljevo i ustedecete 25 km. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano April 30, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Molio bih lokalnu ekipu da pripaze malo na ove moje beogradske endurase (Pedriić, Spave, Bane, Duh...) da ne piju hladnu vodu, jurcaju bez kape i tako to. :D Lepo se provedite i gledajte da vozite što više po asfaltu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Oko 11 h planiran je rostilj (kobasice) u planini i to je sve do 17-18h kada ce biti i peceno prase na Gocu .Za pice ce se sluziti pivo,kokakola i kako sam razumeo majstora rakija od drena ,naime on ce poneti kazan (minijaturni ) i na licu mesta je peci . Salata iskljucivo Sremus koji tu i raste po obliznim livadama. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan80 11 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E pa kad je tako, onda dolazim i JA!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 30, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan bolje onda da se nadjemo u Krusevcu u 8:15, da bi stigli na vreme, jer kraljevoo-krusevac ima 60 km, tesko da ce da stignemo za pola sata. Uzmi u obzir da Pauk ide sa tobom. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 30, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Oko 11 h planiran je rostilj (kobasice) u planini i to je sve do 17-18h kada ce biti i peceno prase na Gocu .Za pice ce se sluziti pivo,kokakola i kako sam razumeo majstora rakija od drena ,naime on ce poneti kazan (minijaturni ) i na licu mesta je peci . Salata iskljucivo Sremus koji tu i raste po obliznim livadama. Hoce li kao na Dunavu biti problema sa crnim lukom? Ili da naberem ja par vezica pa kad vozim da kazu "vidi onog praziluk mu viri iz... kofera"? Ja bih da izbegnem cremos i rakiju Ali ren i Coca-colu ne izbegavam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Oko 11 h planiran je rostilj (kobasice) u planini i to je sve do 17-18h kada ce biti i peceno prase na Gocu .Za pice ce se sluziti pivo,kokakola i kako sam razumeo majstora rakija od drena ,naime on ce poneti kazan (minijaturni ) i na licu mesta je peci . Salata iskljucivo Sremus koji tu i raste po obliznim livadama. Hoce li kao na Dunavu biti problema sa crnim lukom? Ili da naberem ja par vezica pa kad vozim da kazu "vidi onog praziluk mu viri iz... kofera"? Ja bih da izbegnem cremos i rakiju Ali ren i Coca-colu ne izbegavam. Bice i rena (dobro me poseti) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan E pa kad je tako, onda dolazim i JA!!! Nego sta! vidimo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 30, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Oko 11 h planiran je rostilj (kobasice) u planini i to je sve do 17-18h kada ce biti i peceno prase na Gocu .Za pice ce se sluziti pivo,kokakola i kako sam razumeo majstora rakija od drena ,naime on ce poneti kazan (minijaturni ) i na licu mesta je peci . Salata iskljucivo Sremus koji tu i raste po obliznim livadama. Hoce li kao na Dunavu biti problema sa crnim lukom? Ili da naberem ja par vezica pa kad vozim da kazu "vidi onog praziluk mu viri iz... kofera"? Ja bih da izbegnem cremos i rakiju Ali ren i Coca-colu ne izbegavam. Bice i rena (dobro me poseti) Na sve moram ja da mislim... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano April 30, 2008 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan bolje onda da se nadjemo u Krusevcu u 8:15, da bi stigli na vreme, jer kraljevoo-krusevac ima 60 km, tesko da ce da stignemo za pola sata. Dobro, znaci dogovorili smo se u 8 i 15 kod spomenika kosovskim junacima u centru Krusevca. Cucemo se jos oko pola 8 u petak. Zvacu ili tebe ili Pauka. Ok? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano April 30, 2008 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wawaka 0 Napisano Maj 1, 2008 U prolazu, 82 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Ovamo je sve spremno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 26 Napisano Maj 1, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Srecan vaam put momci i lepo se provedite ;D. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale_XT 988 Napisano Maj 1, 2008 Zainteresovan, 442 postova Lokacija: SIRMIVM Motocikl: Yamaha XT 660 R Yamaha XT 660 X Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put A bas ste uboli datum do j... Da nije subota isli bi bar jos trojica iz S. Mitrovice. Ja na susrete ne idem,ali ove kod kuce ne mogu da propustim. Nema veze,bice jos voznji ove godine. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Maj 2, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo, sada je tacno 02h i 12 min, danasnji dan mi je bio extra a razmisljam sta da radim za tu enduro rutu. Mislim, mislim i ...ako vreme bude ok krecem ujutro oko 6 i 30 i u Kraljevu sam oko 08 i 30, ako bude neke frke zovem Vas. Pozz i vidimo se, opet kazem ako ne bude neko trulo vreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano Maj 3, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam se prvi vratio kuci pa da kazem da je bilo odlicno. Zelim da se zahvalim organizatorima na enormnom trudu ulozenom u ceo dogadjaj. Prosto je neverovatno na sta su sve mislili: sem praseta (i rena i crnog luka), tona Coca-Cole, piva i kisele vode, cak su nudili i dzempere za vec jer je noc na Gocu hladna. Po povratku iz druge voznje cekale su nas i przne kobasice (odlicne!), jos prasetine, piva... I kao slag na tortu, obezbedili su nam besplatni smestaj tako da planinsku noc nismo proveli u satorima. Wawaka i Mica. svaka vam cast. Nadam se ce ovo postati tradicionalna voznja za svaki sledeci 1-vi maj. Wawaka ce otvoriti novu temu sa tekstom i slikama koje cemo tamo postaviti, moje su vec spremne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...